Kokoska Ty to máš jak já, taky pořád pendluju. Teď jsem si teda odskočila do Slavonic na festival a to byly lázně :-).
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kokoska Já si myslím už dlouho, že ses fakt dobrá babička. Ale jako dobrá, asi tak na bodový stupnici od 0-10 asi tak 12.
Hrozně moc se tem dětem věnujes, třeba ti přijde že máš málo času, ale tak jako kvalitně prostě a máš pochopení pro ty jejich vekovy manýry, to rozhodně není u babiček standard!
Karja tak treba to je tim, ze jsem s nima prave malo. Mit je castejc na delsi dobu, mozna bych je jednou zfackovala na jednu hromadu ![]()
Ale je to nekdy vo nervy, obcas se ty deti chovaj jak magori. Rikam Ted projedem 2 vesnice a sjedem na dalnici. "Jaaak dve vesniceee?" Nebo "Tady se to jmenuje U hrocha!" "Jaaak u hrochaaa?" ![]()
Kokoska ty někdy vozíš moje děti?![]()
Pokiaľ vás vždy zaujímalo ako sa tvoria cestoviny.
https://twitter.com/fastworkers6/status/1555861660069466117?t=ypEpXagZESSnmP5Uy3jvRg&s=09
Potešilo ma, že dnes - po desiatich dňoch covidu - konečne vládzem sedieť.
A blahorečím svoju pneumologičku, že ma ma zaradila kedysi na prednostný zoznam na očkovanie, lebo keď ma takto zložil "slabý" omikron, tak teda neviem, čo by spravili tie prvé varianty.
slniecko Preju ti, ať se co nejdříve plně uzdravíš.
slniecko ať je každým dnem líp.
slniecko to te to teda semlelo pekne. Ted uz bude dobre, ale musis pomalu, dat tomu cas. Ja mela omikron skoro bez priznaku, ale divne a z niceho jsem byla unavena asi 14 dni, tak opatrne!
Kdyby to někoho zajímalo, tohle je fakt super nález
Makara Catherinne Kokoska vďaka
!!!
Áno, taká čudná únava a totálna neschopnosť sa sústrediť. akože obložila som sa knižkami, žiadne brutálne intelektuálne výkony, proste niečo pohodové ľahké a na konci odstavca neviem, čím začínal
. Takže pozerám debilné seriály na fb watch ani len netriedim, čo mi dáva, je to fuk....a hrám jednoduché hry na mobile...A zohriatie si už hotového obeda - v mikrovlnke poväčšinou - znamená hodinu si zdriemnuť
.
Ale ide to pomaličky k lepšiemu
.
slniecko To nesoustredeni taky. Sedela jsem u pocitace a hodinu davala dohromady tabulku, kterou delam pravidelne za 15 minut. Primo jsem citila, jak se mi v hlave vali mlha ![]()
slniecko Vydrž, šéf byl asi měsíc mimo. Byl unavený, ale hlavně si nic nepamatoval. Dokonce jsme přemýšleli, jak té ztráty paměti využijeme
Nakonec to přešlo. Snad ti bude taky brzy líp.
Tvl s umytým nádobím? Kdyby v budoucnu vykopali náš byt, tak s umytým nádobím to rozhodně nebude!
Že jsem si zas po asi roce dala na hlavu červený šampon ![]()
zajimava data - tak bacha na to umele obleceni...

"Moji" ukrajinští senioři mají daču! Když mi to Galina poprvé psala, nechápala jsem. Když upřesnila, že to tam mají tři stanice tramvají, nechápala jsem dvakrát. Pak mi to vysvětlili, dača to samozřejmě není, ale získali záhon v komunitiní zahradě Prazelenina. Sergej je strašně šťastný, věří, že do podzimu ještě stihne něco vypěstovat. https://prazelenina.cz/pages/about/
Je to tam hrozně příjemné. Maringotka s nářadím, maringotka s kavárnou, voda, posezení pod stromy, gril, pískoviště pro děti. Fakt krásné místo. Kdybyste do těch končin zabloudily (já tam v životě nebyla), zajděte třeba na pivo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my