Renusatko To je moc hezké, že máš ty kořeny tam pořád živé a pevné.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
andulka01Z té chalupy jsem měla strach, ale vybrali jsme ty nové majitele dobře. O nejvyšší nabídku jsme tenkrát přišli, kvůli sousedovi. Tu druhou jsme nechtěli, protože paní z toho chtěla dělat ubytovnu a vybrali tuhle rodinu. Pán okamžitě začal plánovat přestavbu, jako můj dědeček
. Hlavně oni jsou fajn. Člověk ty lidi nemusí ani znát, ale my jsme se tam dost setkávali, chtěli se rychle nastěhovat a my vyklízeli, takže jsme si popovídali hodně. Nevěděla jsem, jestli chci vidět, jak tam někdo něco mění, dělá, bourá. Kupodivu mi ta návštěva naopak pomohla.
mirajo Catherinne docitam zpozdene...takze mam radost z maminky a drzim palce malinky. A vsem, co maji trapeni at uz jakkoliv.
Renusatko to je krasny![]()
Jé, vaše radosti jsou úžasný!!! Fotky od JankaM a rozarka jsou překrásný, na žlutý maliny od tina můžu odpovědět jen:
, taky Renusatko report o návštěvě chalupy je hrozně pěkný- dneska se člověk "bojí" pomyslet na nějaký dobro mezi lidma, natož aby ho čekal, ale tohle se Vám fakt povedlo. Ale nejvíc mě dostala zpráva od Catherinne , to je totiž naprosto skvělý a já ti ze srdce moc přeju tu úlevu a přeju jen další zdárný průběh rekonvalescence u maminky. To je jedna z nejlepších zpráv, co jsem za poslední týdny zažila.
Renusatko a soused je teď v klidu?
Ze jsem doma ![]()
Prvni dojmy byly strasne divny. Ted lezim ve vane a mam pocit, jako bych vlastne nikde nebyla...
Lama_z_Lana přeju příjemný průběh navratových večírků a pevné nervy při návratu do místní práce.
TabeaJá jsem to moc nezjišťovala. Jako on je spíš blbec, machr a všchnovím a všechno se značně prohloubí, když se napije. Přitom vzdělání základka. Je to můj vlastník.
Mají nějaké dohady kvůli pozemkům, co si soused neoprávněně přivlastňuje, takže jsme znovu přivezli plány a přesně s novým majitelem probrali, co je jeho, co je propachtované a co zůstalo nám a bezúplatně mu to necháváme v užívání. Tím, že soused je rodina, tak se ty spory vlečou už dlouho. Přitom na vše jsou kupní smlouvy, ale on má pořád pocit, že jsme je nějak okradli. K tomu ještě dodám, že on byl první, komu jsme celou tu nemovitost nabídli za třetinu ceny, když je rodina![]()
Ale já myslím, že pán je celem odolný, takže jen chtěl ujasnit, kde ho může poslat do pr...![]()
Makara diky. Toho navratu se trochu desim.
Lama_z_Lana Vítej zpět! Připíjím proseccem:) Ať ten návrat není moc velkým šokem...
Lama_z_Lana to je neuvěřitelný, jak to uteklo ![]()
Catherinne To je výborná zpráva! Bude se to zlepšovat možná pomalu, ale jistě ![]()
mirajo moc si přeju, ať máš pravdu ![]()
Renusatko To je moc hezký! ![]()
Lama_z_Lana vitej doma a tesime se na tebe za 14 dni:)
711990 joo, ja uz se taky tesim!
Renusatko to je moc hezký...!
Lama_z_Lana vítej zpět..!
Všem děkuju za podporu, nedokážu jmenovat. Dcera se uzdravuje, hurá!
Lama_z_Lana Hned jak se doma zorientuješ, bude degustace![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my