continuity Haha, tak to je fakt divný! Ale tak tvoje tchýně je celkově trochu mimo, to bych úplně přešla....:-)
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Vinted používám už dlouho, ale vždy jen nakupuju. Včera večer jsem tam poprvé něco nabídla k prodeji a dneska dopoledne si to někdo koupil!![]()
Akorát je škoda, že nic jiného už k prodeji nemám ![]()
Konečně snezi i v Brně
. Chtela jsem jen ke Skoklasovi, ale nakonec nemohla jsem odolat.
Přišlo mi vyúčtování plynu od října do teď. Přeplatek jak hrom, po novém roce zálohy nižší než před rokem.
Co bych si tak koupila? ![]()
Sweet Potato asi teplej kabat![]()
Sweet Potato my meli taky preplatky, za elektriku i plyn, ale bojim se pristiho roku.
711990 Ten jsem si koupila minulý týden. A tři dny na to mi přišla pozvánka na slevy 30%, humpf!
Sweet Potato já si třeba teď na zalandu koupila kašmírovy rolák. To taky hřeje. ![]()
Dcera šla sama od sebe odhrnout sníh. Těší mě, že můžu ráno vstávat o čtvrt hodiny pozděj, ale hlavně mě těší, že už chápe, že s námi nebydlí neviditelný pan "Samoseto", ale že je to na členech domácnosti. Když jsou teď chlapi pryč, tak to přece nenechá dělat chromou matku. A vůbec už víckrát za mě vzala namáhavější věci třeba při stěhování nebo odnesla velký nákup.
Makara Ať jí to vydrží! ![]()
continuity Ale my fakt doma nemáme rampouchy!
(Kašmírový, říkáš?)
Sweet Potato tyjo já jsem před minutou odklepla na zalandu bundu a pyžama pro dítě a tady se nakupujou kasmirovy svetry. Jsem to nějak špatně promyslela ![]()
Sweet Potato dnes ráno jsme měli 18 stupňů. A já v té ložnici, kde pracuji prostě zatím odmítám topit jinak než svíčkou.
žluťásek já už jsem nakoupila hodně dárků pro všechny, tak teď budu pro sebe. Třeba to přijde až po vánocích, to neva.
continuity to máte teda chladno (na panelák). My máme pořád 22, ale teď jsme teda museli dvoje topení zapnout, aby bylo kde sušit čepice a rukavice ![]()
Evaeva to až teď, jak je v noci -10. pod náma jsou sklepy, kde topí akorát ty stupačky, vedle je sousedka, která taky moc netopí. Hrozně záleží kolik nás je doma a co tu děláme.
continuity jojo, to je hrozně poznat, když jsme pořád doma.
continuity V celém bytě? Na spaní chladno potřebuju (chladný pokoj, teplá peřina!), ale sedět tam u práce bych asi mrzla. Teď na to stonání jsem se musela hodně zachumlat, a při čtení mne stejně zábly ruce.
Já si nemyslím, že bychom topili nějak zásadně míň než dřív. Zkusím porovnat účty, ale tenhle je jen za dva měsíce, tak mi to asi nic moc neřekne.
Sweet Potato tcháni mají 18 v celém domě. Pro mě je to taky málo, je mi zima i v mikině, přesně jak píšeš, ledové ruce a nohy. Oni na to netrpí, takže jim zima není.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my