Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline letfenixa
10842 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 15:58

Mám veľa (moc) tuku, tlak vyšší a od novembra do apríla nosím vlnu, aby som nezmrzla

Doma máme 20 stupňov s kurenim. 

Offline Kokoska
34652 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 16:04
Reakce na Len:

Ovšem takovej mráz, abych žehlila ještě nepřišel!

Evaeva jo, pred bourkou jsem na chcipnuti,  zmeny tlaku vzduchu i bez bourek mi nedelaji moc dobre.

Offline Karja
44464 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 16:04

Já teda během dne se tak ruzně rozvrstvuju, protože dům mých rodičů umí perfektní skoky a šoky. Ráno je tady jak v márnici a večer bych řekla to umí i 27 ani nemrkneš, a ani nevyvětráš tak do 10 do večera, protože tady sousedům strašně moc smrdí komín. Ale v kontextu topné situace v ČR, je to vlastně paráda!

Offline Kokoska
34652 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 16:07

Karja tohle jsme meli u nasich ve starem byte. Kotel a etazove topeni, rano zima jak v psinci a vecer se v topeni malem varila voda.

Offline Karja
44464 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 16:11

Kokoska Jako ráno, předevčírem se malámalá tvářila v 5, že se jde vstávat!!! Jako to já vstanu, i jako začnu vařit, dám kafe a pohoda, ale jako do té morny...a ted zatápěním vzbudit starší dítě nebo teda mrznout...naštěstí jsem ji ukecala že je noc:-D. Ale u nás je fakt velký mráz ted, v ne tak zimní zimě to není tak hrůzné...

Offline Kokoska
34652 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 16:12

A dneska jsem stihla prochazku, sice uz nesvitilo slunce jako dopoledne, ale i tak to bylo bezva.

Offline Kokoska
34652 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 16:12

Offline Kokoska
34652 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 16:13

Tohle je teda uz min bezva

Offline Kokoska
34652 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 16:17

Karja no znas to, jaky v tomhle kraji byvaly zimy. Nasi bydleli v prastarem dome, zdi zcasti kamenny, okna uplne netesnily, zamrzly byvaly rok co rok.  A nez se rano vybral popel a zatopilo, uz jsme davno museli mazat do skoly. Takze cela ranni vyprava se odehrala tak behem 15-20 minut :)

Offline Karja
44464 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 16:19

Kokoska :-D Jo to je fakt, taky jsme nezatapěli a bylo to šupšup mazame ven. Ale u nás naštěstí není taková zima, ale popojedeš kousek dál a fuj hnus, i jako méně slunečního svitu a zima delší pomalu od října do konce dubna. Ble, ble.

Offline Sweet Potato
40135 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 17:33

Mrakoplas Se mnou to v dospívání švihalo celkem často. V těhotenství jednou, zato velmi efektně. Byli jsme na zámku Chyše u Žlutic, prohlídka a povídání o Karlu Čapkovi byla hrozně zajímavá, tak jsem se to snažila překonat a vydržet. Probudila jsem se, když mne muž v náručí vynášel z expozice a kolem pobíhal průvodce (a majitel zámku v jedné osobě, hrabě Lažanský) a naříkal, že nevěděl, že jsem v požehnaném stavu a že on to svým výkladem způsobil!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 17:35

Sweet Potato Jezis chudak

Offline brrr
12302 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 17:41

Sweet Potato Ségra omdlela během prohlídky na Karlštejně, konkrétně v trůním sále. Já jsem omdlela v kostele.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. prosince 2022 17:47

Sweet Potato super historka

Offline Sweet Potato
40135 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 18:14

Mrakoplas Fakt to byla asi nejlepší prohlídka ever, tu jsem prostě nechtěla přerušit.

Offline dzizisketa
8917 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 20:36

brrr 

V expozici nám někdo omdlévá v létě furt. Horší je, když zvrací.

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 22:34
Reakce na 999:

barbucha continuity Já mám celoživotně 90/60 a funguju dobře :-). Ale možná se to s přechodem taky změní....

​No, s tím se změní leccos

Já mám ten tlak kompenzovanej, vo to nic... ale návaly a zejména x kilo navíc jsou trochu nevýhoda. I když se mi velice ulevilo, že už nemusím kupovat tampóny atd. Já jsem tyhle tělesný pochody špatně snášela - takovej vopruz strašnej, nechutnej - docela jsem si vyčítala, že jsem do toho (přechodu) nešla dřív! 

A kolik člověk ušetří za topení teď mám v ložnici snad deset stupňů, úplná paráda!

Offline Garfie
28430 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 04:45

Haha, mám se přidat do debaty?  Minulý týden jsem si ještě k počítači brala bezprstové rukavice, ale teď už pohoda, zvykám si! Teď tady mám 17, ráno 11... Ale venku je krásně, v noci kolem dvou stupňů, přes den 15 a sluníčko! 

Jinak, co se toho zvyknutí týká...moje děti jsou docela zmrzlíci (teda byli), ale teď chodí dcera v sukni, nosí teda punčocháče (jako jedna z mála!) a sako, včera vytáhla podzimní bundu. Syn chodí ráno v bundě, ale odpoledne se vrací jen v košili, je mi zima, jen se na něj podívám. Šálo nenosí ani jede, prý by vypadali jako blbci. Dcera teda dokonce už sama zhodnotila, že doma by už chodila v zimní bundě. 

Hodně ale dělá to slunce venku, teplotu uvnitř to moc nevylepší, ale pocitově je to něco úplně jiného. 

Offline Kokoska
34652 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 07:30

Garfie ze pry v Japonsku řádí snehove boure, nekde na severu?

Offline Garfie
28430 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 07:59

Kokoska To jsem ani nevěděla, musela jsem si to najít. Je to ale v té "nejhorší" oblasti na počasí, severozápad, bývají tam metry sněhu...