Mám veľa (moc) tuku, tlak vyšší a od novembra do apríla nosím vlnu, aby som nezmrzla ![]()
Doma máme 20 stupňov s kurenim.
Mám veľa (moc) tuku, tlak vyšší a od novembra do apríla nosím vlnu, aby som nezmrzla ![]()
Doma máme 20 stupňov s kurenim.
Já teda během dne se tak ruzně rozvrstvuju, protože dům mých rodičů umí perfektní skoky a šoky. Ráno je tady jak v márnici a večer bych řekla to umí i 27 ani nemrkneš, a ani nevyvětráš tak do 10 do večera, protože tady sousedům strašně moc smrdí komín. Ale v kontextu topné situace v ČR, je to vlastně paráda!
Karja tohle jsme meli u nasich ve starem byte. Kotel a etazove topeni, rano zima jak v psinci a vecer se v topeni malem varila voda.
Kokoska Jako ráno, předevčírem se malámalá tvářila v 5, že se jde vstávat!!! Jako to já vstanu, i jako začnu vařit, dám kafe a pohoda, ale jako do té morny...a ted zatápěním vzbudit starší dítě nebo teda mrznout...naštěstí jsem ji ukecala že je noc:-D. Ale u nás je fakt velký mráz ted, v ne tak zimní zimě to není tak hrůzné...
A dneska jsem stihla prochazku, sice uz nesvitilo slunce jako dopoledne, ale i tak to bylo bezva.

Tohle je teda uz min bezva

Karja no znas to, jaky v tomhle kraji byvaly zimy. Nasi bydleli v prastarem dome, zdi zcasti kamenny, okna uplne netesnily, zamrzly byvaly rok co rok. A nez se rano vybral popel a zatopilo, uz jsme davno museli mazat do skoly. Takze cela ranni vyprava se odehrala tak behem 15-20 minut :)
Kokoska :-D Jo to je fakt, taky jsme nezatapěli a bylo to šupšup mazame ven. Ale u nás naštěstí není taková zima, ale popojedeš kousek dál a fuj hnus, i jako méně slunečního svitu a zima delší pomalu od října do konce dubna. Ble, ble.
Mrakoplas Se mnou to v dospívání švihalo celkem často. V těhotenství jednou, zato velmi efektně. Byli jsme na zámku Chyše u Žlutic, prohlídka a povídání o Karlu Čapkovi byla hrozně zajímavá, tak jsem se to snažila překonat a vydržet. Probudila jsem se, když mne muž v náručí vynášel z expozice a kolem pobíhal průvodce (a majitel zámku v jedné osobě, hrabě Lažanský) a naříkal, že nevěděl, že jsem v požehnaném stavu a že on to svým výkladem způsobil! ![]()
Sweet Potato Jezis chudak ![]()
Sweet Potato Ségra omdlela během prohlídky na Karlštejně, konkrétně v trůním sále. Já jsem omdlela v kostele.
Sweet Potato
super historka
Mrakoplas Fakt to byla asi nejlepší prohlídka ever, tu jsem prostě nechtěla přerušit.
V expozici nám někdo omdlévá v létě furt. Horší je, když zvrací.
barbucha continuity Já mám celoživotně 90/60 a funguju dobře :-). Ale možná se to s přechodem taky změní...
.
No, s tím se změní leccos ![]()
Já mám ten tlak kompenzovanej, vo to nic... ale návaly a zejména x kilo navíc jsou trochu nevýhoda. I když se mi velice ulevilo, že už nemusím kupovat tampóny atd. Já jsem tyhle tělesný pochody špatně snášela - takovej vopruz strašnej, nechutnej - docela jsem si vyčítala, že jsem do toho (přechodu) nešla dřív!
A kolik člověk ušetří za topení
teď mám v ložnici snad deset stupňů, úplná paráda! ![]()
Haha, mám se přidat do debaty?
Minulý týden jsem si ještě k počítači brala bezprstové rukavice, ale teď už pohoda, zvykám si! Teď tady mám 17, ráno 11...
Ale venku je krásně, v noci kolem dvou stupňů, přes den 15 a sluníčko!
Jinak, co se toho zvyknutí týká...moje děti jsou docela zmrzlíci (teda byli), ale teď chodí dcera v sukni, nosí teda punčocháče (jako jedna z mála!) a sako, včera vytáhla podzimní bundu. Syn chodí ráno v bundě, ale odpoledne se vrací jen v košili, je mi zima, jen se na něj podívám. Šálo nenosí ani jede, prý by vypadali jako blbci. Dcera teda dokonce už sama zhodnotila, že doma by už chodila v zimní bundě.
Hodně ale dělá to slunce venku, teplotu uvnitř to moc nevylepší, ale pocitově je to něco úplně jiného.
Garfie ze pry v Japonsku řádí snehove boure, nekde na severu?
Kokoska To jsem ani nevěděla, musela jsem si to najít. Je to ale v té "nejhorší" oblasti na počasí, severozápad, bývají tam metry sněhu...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.