711990 mne kdysi nabidli rekvalifikaci, dali mi na vyber pocitace a obrabec kovu nebo neco takovyho. Vybrala jsem si pocitace, ale mozna bych nekde ve fabrice mela daleko klidnejsi zivot ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Dnes jsem si udelala hezky pulden. Vypravila jsem deti do skoly, pustila si serial a dojela koupil detem a muzi neco na sebe, aby je nepokakal beranek. Cestou domu jsem si koupila si v Ingredients Portrait of a Lady, protoze bez ni ted nemuzu byt :) a pak si dosla na fajn obed.
Lamicka super program ![]()
Lamicka Moc hezký den :-).
Já jsem asi odevzdala daně... a nemusím nic platit, co to o mně vypovídá, asi, že jsem chudá
bylo to překvapivě jednoduchý, snad jsem to nacvakala správně!
Veľmi pekná správa, že tomu tureckéme novorodenatu, čo vytiahli spod trosiek po zemetrasení, nasli jeho mamu ![]()
Vari Já byla na pracáku v Kladně a přesně - paní říkala, že se mnou odpočívá. Zaměstnání mi nenabízela, ale taky mi nepovolila rekvalifikaci (jsem myslela, že bych si v mezidobí doplnila nějaký úplně mimo skill, kdybych se v oboru nechytala). Ale i tak to není žádná bezva zkušenost, já jsem z jakýchkoli úřadů vždycka strašně vyděšená.
letfenixa ano, četla jsem to včera, slzy mi tekly ![]()
Našla jsem pro sebe džíny boyfriend, co mi sednou! Skoro jako ty GAP co jsme měly s agentkou stejný. A za pakatel. Po Velikonocích naklušu znovu do Reserved a koupím aspoň troje.
andulka01 a které to jsou? Já chci taky! ![]()
Isca Mám z pracáku podobnou zkušenost. Koukli na životopis, na připravené dokumenty a dali mi datum příští schůzky za půl roky.
GChK fakt? Já jsem tam za dva měsíce byla 3x a ještě mi chodily kadejaké pozvánky na nějaké nepovinné semináře, jak napsat CV. Poslední termín mi vyšel dva dny před nástupem do nové práce a měla jsem nějaké žaludeční potíže, tak jsem tam volala, abych se omluvila. No a pani chtěla oficiální omluvenku, tak jsem ještě běžela k praktické, aby mi napsala papír.
Já bych na ten pracák vůbec nelezla, ale jako cizinec tady nemůžu být jen tak zdravotně pojištěna jako samoplatce, potřebuji nějaký důvod a evidence na pracáku je jedna z mála možností.
continuity mně taky zvali často a přesně, vždycky upozorňovali, že chtějí omluvenku. Teda byla jsem tam asi dvakrát.
andulka01 Pinot Noir já mám tyhle a sednou skvěle
Kora Pinot Noir To jsou ony, mám ty nejsvětlejší
ještěže zrovna Pinot nemůže vykoupit mou velikost ![]()
Ty moje jsou teda dost elastický, takže jsem možná mohla vzít o číslo menší, trošku mi sjížděj, ale jsou ultrapohodlný.
Michal Hrůza. ![]()
![]()
Krásné Velikonoce všem

andulka01 Já mám taky jedny boyfriendy z Reserved a všichni mi je hrozně chválí! Tak asi přikoupim
Pinot Noir vezmi svou obvyklou velikost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my