Lamicka porad kam si sama dojit na fajn obed v centru prosim .
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Antje Zrovna sem šla do jídelního vlákna se stejným dotazem. Budu o víkendu tak nějak v okolí Václaváku, Náměstí Republiky, ale ráda si i zajdu a dala bych si něco rychlého a fresh.
Kora ok, děkuju.
Jo, to bych si vybrala i ze dvou:-D. Děkuji!
Karja a jeste tam nejspis uvidis Prachare! Proste podnik pro mimoprazsky navstevniky jako delanej
Ne, vazne mi to tam prijde perfektni.
Gatita moc dekuji![]()
Lamicka Děkuju. Taky bych si dala něco asijského, třeba ještě něco vymyslim;-).
Karja a co Sia?
Lamicka moc dekuji
Dneska ne ani včera, ale už ve čtvrtek. Komentovaná prohlídka pašíjového oltáře v NG. A děkuju moora za velmi příjemnou společnost
(i když jsem většinu doby prokojila).
GChK i ja dekuju, bylo to bezva. Skoda, ze nas pak hned vysoupli :)
Lístky na koncert skupiny Katapult. Už se těším na "a co děti , mají si kde hraaaat"...
clothilde staré zlaté časy, uži si to![]()
clothilde jee... a co děti mají si kde hrát... to je evergreen (a uvítací heslo pro jemné maturantky, jako hostky na promoci svého milého) ... vidím to jako dnes ![]()
clothilde Katapult bych dala, to bych si taky užila.
Já jsem náhodou byla ve čtvrtek na zeleném pivu, s kamarádkou. Venku před pivovarem na Mendláku. Hrál tam celkem dobrej DJ a my jsme šly jen na chvíli. Nakonec jsme se tam roztancovaly až do pozdních hodin, protože následovalo duo Malata![]()
, remix balkánské hudby, to bylo neskutečný. A odradila nás skupina Abraxas. Fakt dva, jako dle mého, hodně staří rockeři, to jsem teda nedala, protože podle toho věku ta hudba vypadala.
Ale celkově super večer, takže patří do tématu.
Renusatko Malata, ti jsou super, byla jsem na Špilberk Balkan Fest /nekolik let zpatky/ a pěkně to tam rozjeli. No a Abraxas... naposledy jsem je videla jako součást koncertu skupiny Franta Jetel a nic moc teda
Jeden mlady soused fotbalista, ktery se vzdycky na me hrozne hezky usmeje a pozdravi. Takova blbost, mohl by to byt muj syn, ale vzdycky jsem z toho nadsena:))
GatitaNo, vždyt dobře děláš! Já jsem měla minulý týden pohovor s hrozně pěknym klukem, všem kamarádkám ho ted ukazuju. Do druhého kola jsem pravděpodobně nepostoupila, protože to bylo velký špatný, ale kdyby jo, já tam snad vytáhnu podprsenku rukávem!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my