Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Gatita
8591 příspěvků moje polička 13. dubna 2023 15:12
Offline Kokoska
34642 příspěvků moje polička 13. dubna 2023 15:38

Karja tak ted ti móc drzim palce, abys do druheho kola postoupila!

Online Karja
44439 příspěvků moje polička 13. dubna 2023 16:00

Kokoska Určitě ne, ono se to vůbec nepotkalo, ale vůbec:-D. Kamarádka říkala, že to bude první firma, kam si po MD pošle životopis:-D

Offline Lilly_Ku
4508 příspěvků moje polička 13. dubna 2023 17:28

Karja no to je ale pravda, pekny a chytry kolega dokaze cloveku zprijemnit den :D

v nove praci jednoho takoveho mam. vsechno probiha naprosto korektne, oba jsme dlouhodobe zadani. ale musim rict ze od te doby co se zname maji moje pracovni dny podstatne lepsi kvalitu :D

Offline dzizisketa
8915 příspěvků moje polička 13. dubna 2023 18:52

Rosťa měl na víkendovém soustředění taky velmi mladého a přitažlivého trenéra, až jsem na něj zůstala při prvním kontaktu vykolejeně civět.

Online Karja
44439 příspěvků moje polička 13. dubna 2023 19:49

dzizisketa Tak to bude asi jezdit častějc co?:-D

Lilly_Ku  Tenhle byl poměrně arogantní, ale usoudily jsme s kamarádkama, že s takovýhle ksichtem a zřejmě i úspěchy v oboru si to může dovolit, by ty ženský jinak nesundal. 

Offline Lilly_Ku
4508 příspěvků moje polička 13. dubna 2023 20:01

Karja tyjo tak to nee, arogantni typky nesnasim a nepovazuju za atraktivni. mozna kdyby teda vubec nemluvil a jen se na nej divat, ale u me atraktivita dost souvisi s celkovym projevem.

tenhle kolega je taky pracovne uspesny a krome toho je fakt moc prijemny spolecnik, v mezich toho ze v baraku za berlinem ma manzelku a dve deti :D ale vsichni jsme tu na zacatku trochu osemetnou situaci prezili ve zdravi a nasli zpusob, jak komunikaci ustalit na pratelske rovine. za coz jsem teda zpetne fakt hodne rada :D

edit: jo a ten zpusob jak to zvladnout bylo hodne casto v hovoru zminovat s partnerem jsme delali to a to, s partnerem blabla, a jak stary jsou tvoje deti a tak celkove rozhovory co nejcasteji vracet na zem

Online Karja
44439 příspěvků moje polička 13. dubna 2023 20:09

Lilly_Ku No tak to mě samozřejmě taky štval, ale když jsem to jednání oddělila od té tělesné schránky, tak super. Ale on bude asi v pohodě, pak jsem s ním viděla nějaký rozhovor, asi mě měl prostě plný zuby:-D. Jinak já kdybych dělala nějaký změny v počtu můžu, tak to snad radši o jednoho míň než víc:-D. Hodnotila jsem jen vizuálně, já myslím, že tady by se to nesešlo naprosto v ničem:-D. 

Offline tina
6286 příspěvků moje polička 13. dubna 2023 21:36

Predpremiera noveho alba Metalliky v kineMyslim, ze dneska jen tak neusnu...

Offline Kora
příspěvků moje polička 14. dubna 2023 07:02

tina To chápu

Offline Marbuša
1410 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 13:17
Reakce na clothilde:

Lístky na koncert skupiny Katapult. Už se těším na "a co děti , mají si kde hraaaat"...

​Hele taky tenkrát, když se ta písnička hrála, pro vás byl ten rok 2005 naprosto nepředstavitelně vzdálenej?

Offline Marbuša
1410 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 13:19

Renusatko To mě teda mrzí, já na Abraxas byla před cca 2 roky a říkala si, jací jsou profíci, jak jim to jde. Hráli venku v městečku na náměstí pro pár lidí a ani jsem neměla pocit, že by nejeli naplno. Ale mně se oni vždycky líbili. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 16:41

Marbuša Já je neznám, nebo nijak extra. Kamarád na ně speciálně šel a odcházel hned po pár písničkách s náma. Tak já nevím, možná blbý den, špatná akce nebo jen prostě lepší program před nimi. 

Offline Kokoska
34642 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 17:21

Marbuša Katapult byla oblibena skupina myho ex, u nas to hralo furt. A 2005 byl strasne daleko. A kdyz prisel, uz 10 let jsme nebyli spolu.

Online Pavlena
6908 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 17:48
Reakce na Lilly_Ku:

edit: jo a ten zpusob jak to zvladnout bylo hodne casto v hovoru zminovat s partnerem jsme delali to a to, s partnerem blabla, a jak stary jsou tvoje deti a tak celkove rozhovory co nejcasteji vracet na zem

​To je vtipny, nedavno veletrh, meli jsme tam spoustu ruznych dodavatelu, zahr.kolegu a ja si prave vsimla, jak vsichni hrozne zminuji ty manzelky. Si rikam, chjo, hezky to vedou, ty trvaly vztahy maj.. A oni mi pritom davali najevo, ze me nebali, ale ze by radi..!

Offline clothilde
2042 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 18:05

Marbuša no jasně, rok 2005 byl úplně v nedohlednu

Offline Lilly_Ku
4508 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 18:21

Pavlena ja radsi nic nerikam, soupu nohama a jsem rada, ze jsem se nezabredla do nejake polizanice, ze ktere bych musela dlouho a slozite vybredavat

jinak ja nikoho nebalila ani vedome nechtela. jsem stastne zadana a posledni co bych chtela je nejaka aferka, kor jeste v praci. ale vzajemna pritazlivost byla dost zrejma.

Online Pavlena
6908 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 19:18

Lilly_Ku ja to mam ve spokojenym vztahu tak, ze ostatni chlapi jakoby neexistovali. Me totalne nezajimaj, max se podivam, joo, celkem hezky, ale nezajima.. Se pak po desetiletich dozvidam, kdo mi jak nadbihal a ja nic, nevidela, neslysela..  

Offline marieu
5152 příspěvků moje polička 14. dubna 2023 19:59

Pavlena jsem na tom stejně, teď už 20 let.

Online Garfie
28426 příspěvků moje polička 15. dubna 2023 01:23

Pavlena To je zajímavý, já to mám zase tak, že mě cizí chlap zaujme, i když jsem zadaná, říkám si, co by bylo, kdyby....ale zároveň nikdy nerozpoznám zájem, dokonce ani když jsem byla single!  Můj muž musel vydat opravdu velkou energii, aby mi vůbec došlo, že má zájem, vlastně všichni moje ex. Jednou si o tom v hospodě dokonce vyprávěli zábavné historky.