Já jsem ve spokojeném vztahu 35 let a hezkých chlapů si všímám. Občas i nějaký oční kontakt proběhne, taková ta vteřina a oběma je jasné, že by to šlo :-). Tím pohledem to teda taky skončí :-).
Co Vám dnes udělalo radost.?.
999 jojo, kouknes do oci, probehne mraz po pateri a je jasno. No, davno jiz tomu ![]()
999
35 let? To je od školky ne? Já totiž vůbec neumím zařadit věk, ale ty vypadáš strašně mladě.
do statistiky: co se týče rozpoznání zájmu, jsem poleno obecné, takže o nějakých pohledech a mrazení jsem se dozvěděla jen z romantické literatury - asi se cítím ochuzena ![]()
![]()
Renusatko Díky :-). Od vejšky.
Já mám taky ráda muže. U vázání kytky je to koketování takový voňavý a je vidět dobře i můj snubák se zásnubákem, když to koště držím fikaně. :D
Kan Myslíš že nějakej chlap při pětmininutovém kontaktu dojde k ruce?
Karja Když si přivážeš prsty do úvazku, tak 100% ![]()
Kan Se necháš vysvobozovat, jo? ![]()
Sweet Potato To byla nadsázka. Ale když skládám, vážu, tak v levé držím a pravou přikládám, takže ta levá ruka je vidět víc. Ráno jsem si pouštěla Nedvědy a jeden zákazník si tam i zpíval, taková pohodička to byla.
Kan To je radostná práce, viď.
Naši rodiče mají za tři týdny oslavu šedesátek a nám se podařilo takhle na poslendí chvíli jim domluvit cimbálovku! Hrozně se těším, až tam nastoupí a spustí, naši o tom neví, je to překvapení.
dzizisketa to bude parádní překvapení ![]()
dzizisketa to je super!
dzizisketa To je super!!!
dzizisketa to bude krásný!
Kamarádka mi poslala fotku na messenger, kterou našla u sestry kamarádčina bráchy (haha). Je to z maturitního plesu nevím koho, je čb a tisknu se tam k nějakému chlapci a je mi 16! Už jsem si tu zprávu otevřela asi 100x
dzizisketa Teda! To bude nádhera. Normálně závidím.
Kan Tak to taky závidím. Já bych všechny fotky z šestnácti celkem ráda tiše spálila. ![]()
Sweet PotatoHele to je asi jedna, max. dvě fotky a tahle mi byla utajená a ani nevím kde to je a s kým. Jinak je hrůza co fotili naši na dovolených, alá tady si stoupni ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my