Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline marieu
5152 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 19:23

Garfie jéžiš, to znám. My jsme se s mužem oťukávali snad 2 měsíce, než bylo konečně jasno. Já jsem k jakýmkoliv projevům zájmu absolutně tupozraká. Asi na to nemám buňky... což je nejspíš i důvod, proč i já chlapy tak nějak inertně přehlížím

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 19:34
Reakce na Sweet Potato:

Kan Tak to taky závidím. Já bych všechny fotky z šestnácti celkem ráda tiše spálila.

​Ja jsem to udelala a vubec nelituju

Online Sweet Potato
40125 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 19:40

Luna Já sama v podstatě žádné nemám. Ale představa, že jsou někde mezi lidmi, br.

Offline Karja
44439 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 20:58

marieu Mně sambo řekl asi po třičtvrtě hodine, kdy jsme se jako dva cizí lidi náhodou potkali vlastně na ulici, že bychom spolu mohli zůstat v Praze a strávit víkend:-D. Normálně za bilýho dne, jen tak mezi řečí, odkud jsem, co studuju, že mám kluka...prostě na pohodu viď:-D.

Online barbucha blogger
35627 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 21:01
Reakce na Sweet Potato:

Kan Tak to taky závidím. Já bych všechny fotky z šestnácti celkem ráda tiše spálila.

​Mě naopak mrzí, že jich mám jen pár... byla jsem kost! A ani jsem o tom nevěděla resp. jsem tomu nevěřila

Taková škoda... taky jsem si nedokázala představit, že by o mě moh mít někdo zájem. A taky z matky vylezlo až po letech, kdo všechno ten zájem měl. Hroznej věk, doufám že už jsou na tom holky dneska líp (nebo mají příčetnější a chválící rodiče).

Online SunEclipse
3465 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 21:07

barbucha tak a teď by mě zajímalo, jak věděla, kdo měl o tebe zájem...to jako chodili za ní a žádali o svolení tě oslovit?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2023 21:27

Karja evidentně měl jasno

Offline Myrtila
5266 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 21:48

Karja To mi pripomnelo uz skoro zapomenutou historku s mym kamaradem - jel na rande za holkou, se kterou chodil asi pul roku, z Troji nekam na Florenc, a vratil se za necelou hodinu s novou pritelkyni, kterou nam hned predstavil, a byli pak spolu asi 5 let  my jsme tu predchozi neznali, jenom jeji krestni jmeno, takze vlastne az kdyz nam rekl jmeno te nove, pomalu nam docházelo, ze tady neco nehraje  A behem te hodky se s tou predchozi stacil i rozejit. 

Offline Karja
44439 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 21:53

Myrtila No to jako, to je přeborník, to už jen tak něco nepřebije!:-D

Offline Garfie
28426 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 22:03

Myrtila Něco podobnýho udělala holka mýho kamaráda. Byli jsme všichni na nějakém večirku a ona tam stihla sbalit někoho jiného!

Offline Myrtila
5266 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 04:36

Karja Ani u vas to neslo tak rychle?  
Garfie A taky toho kamarada hned za toho noveho vymenila?

Offline Garfie
28426 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 06:29

Myrtila No jasně! Nejhorší bylo, že jsem ji přistihla, jak se s tím novým vášnivě líbá někde v rohu, zatímco ten můj kamarád ji marně hledal.  Ale řekla jsem mu to až poté, aby nesmutnil. Dostala ode mě šanci to vyžehlit!

Online barbucha blogger
35627 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 07:48
Reakce na SunEclipse:

barbucha tak a teď by mě zajímalo, jak věděla, kdo měl o tebe zájem...to jako chodili za ní a žádali o svolení tě oslovit?

​No o svolení asi nešlo, přece jen to bylo už ve dvacátým století ale svýho času k nám docházeli otcovi studenti nebo začínající kolegové a nezřídka to končilo, ehm, neformálním posezením přičemž se některejm prostě rozvázal jazyk asi...

Offline viktorka_od splavu
49181 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 08:34
Reakce na barbucha:

​Mě naopak mrzí, že jich mám jen pár... byla jsem kost! A ani jsem o tom nevěděla resp. jsem tomu nevěřila

Taková škoda... taky jsem si nedokázala představit, že by o mě moh mít někdo zájem. 

no se soucasnym partnerem nam to trvalo 12 let a kdybych neudelala ten posledni krok az celkem neomalene tak kolem sebe opatrne naslapujem doted

Offline Myrtila
5266 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 09:30

Garfie No tak to je hodne blby, vedet, kdyz kamarad nevi, a jeste rozseknout, jestli mu to rict. 

Online Pavlena
6907 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 13:05
Reakce na Myrtila:

Karja To mi pripomnelo uz skoro zapomenutou historku s mym kamaradem - jel na rande za holkou, se kterou chodil asi pul roku, z Troji nekam na Florenc, a vratil se za necelou hodinu s novou pritelkyni, kterou nam hned predstavil, a byli pak spolu asi 5 let  my jsme tu predchozi neznali, jenom jeji krestni jmeno, takze vlastne az kdyz nam rekl jmeno te nove, pomalu nam docházelo, ze tady neco nehraje  A behem te hodky se s tou predchozi stacil i rozejit. 

​Jedny moje kamarády dala dohromady matka toho kluka. Ten dlouhodobě chodil s Katkou a tak když zahlásil "mami, přijedu s Katkou, potřebuje spravit zub (máma byla zubařka), tak jim máma automaticky nachystala jídlo a pokojíček na přespání a odjela. Mno, jenže Katka s bolavým zubem byla jiná Katka, ale po tom vřelém přijetí od mámy už mu zůstala..

Offline Myrtila
5266 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 13:11

Pavlena To je taky dobry  chudak puvodni Katka teda

Online andulka01
12785 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 13:58

Pavlena kamarád má už třetí Janu za sebou, jak to dělá, nevíme, všechny jsou paní Colombové

Online Sweet Potato
40125 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 16:15

andulka01 Dobrá strategie. Aspoň se nesplete.

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 17:47
Reakce na barbucha:

Taková škoda... taky jsem si nedokázala představit, že by o mě moh mít někdo zájem. A taky z matky vylezlo až po letech, kdo všechno ten zájem měl. Hroznej věk, doufám že už jsou na tom holky dneska líp (nebo mají příčetnější a chválící rodiče).

​No tak to moje zničení fotek je opdstatněné. Jsem si říkala, že to přece nemohlo být tak hrozný, nemohla jsem být tak ošklivá...No tvl, bylo to ještě horší! Vůbec, ale vůbec se nedivím, že jsem se nikomu nelíbila, tady to není pokřiveným vnímáním, já jsem byla regulérně nelíbivá.