Připojuju se k vašim radostem- Aranel- čistá krása! continuity mám to stejně, i pěkná procházka je občas hrozně "moc". dzizisketa tohle je skvělý! Už jsem to někde zachytila
letfenixa taky pěkná radost, věřím, jak potěší.
Dneska nám na sále uspával služebně nejmladší anesteziolog, pouštěl svůj playlist s českou klasikou od Suchýho a Šlitra, přes Hegerovou, Hapku s Horáčkem, po Lucii, Buty a Mňágu. Chvílema zpíval celej sál ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
marieu Pacientka doufám nezpívala?
Já jsem dnes byla u zubařky a nahlas puštěné komerční rádio bylo na celém zážitku to nejhorší ![]()
Jitka77 asi to vyznělo nedobře-program běžel natoli hladce a dobře, že nám to uvolněná atmosféra dovolovala. Mám radost, že operujem bez stresu, řevu, házení nástrojema a tak podobně.
marieu to musela být příjemná operace. Snad i pro pacientku
(ne kvůli té hudbě, to ne)
Evaeva vidím, že to nedovedu podat tak, aby to nevypadalo divně
. Tak asi jen, že tak jako dneska, by to fakt šlo.
Aranel To je krása! Ale tuším tam běžky, tak ty jako nevidím.
marieu právě že ne, mně to vůbec nepřišlo divné. Jen jsem chtěla vyjádřit podporu pacientce (i když jí vůbec neznám), že se jí snad po operaci daří dobře.
Evaeva Možná je jí po operaci dokonce do zpěvu a neví proč!
marieu
dzizisketa To je super počin!
A já dnes mám za sebou první zkoušku v našem rodičovském divadle a dostala jsem roli, kterou jsem si přála! A že to bylo trochu nahnuté, jupí! Jinak to ale bude náročné, odešly dvě anglicky mluvící spoluhérečky a nahradila je parta Číňanek, z nichž jedna nemluví prakticky vůbec a ta nejlepší je pořád horší než já, lehce pokročilá. Takže rodilý mluvčí je tam jeden a zbytek se dělí o nerůznější akcenty, chudáci diváci.
Garfie Další divadlo? Super!
Garfie a jakou roli máš?
Sehnala jsem pro dítě neurologa ![]()
Sice za dva měsíce, ale čekala jsem to horší a navíc paní recepční slíbila, že nám když tak zavolá, kdyby se něco uvolnilo dřív.
Kan Jojo, snažila jsem se odmítnout, ale nebyla jsem vyslyšena. ![]()
moora Signora Frapelli (v mém podání zřejmě spíš madame Frapellova)- medium a žena hovořící s duchy...úplně se v tom vidím! :-)
continuity
Ty jo, malý zázrak, paráda!
continuity husty, zazrak!
Garfie role zni skvěle.
Ako každý rok od covidoveho vyučovania mi deviataci posielajú videoprojekty - natocia sa, ako robia akýkoľvek pokus s témou elektriny alebo magnetizmu. A tie videá sú zatiaľ perfektné
To je hezké, jsou šikovní.
Aranel To je krása! Ale tuším tam běžky, tak ty jako nevidím.
No samozřejmě! Vidět nejsou ![]()
marieu Ja ted v uzery uspavala pet ASK ramen v soukromnu. A tam hraje porad country. A jako Lasko me ubyva sil a Az me andele zavolaji k sobe, to na buzení/uspavani fakt chces
. Alw atmosfera byla taky moc fajn
A vtipna historka. Prvni pan se probral a porad opakoval (parafrazuju pardon) "svine smradlava,. Asi stokrat zopakoval, pak pridal rozmazlena mrcha. No zdalo se mu o voriskovi manzelky, co se den predtim vyvalel ehm v tom a pak i pres koupel smrdel jako tchor a spal s panem v loznici. Nasmali jsme se hofne
dzizisketa Lina Bo Bardi oznacuje nase damske wc :)))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.