continuity
no vidíš!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Aranel no jo, dnes už to je pryč. ![]()
andulka01
Ono se pak ukáže, že jsem jenom podvodnice, ale je tam spousta vtipných situací, kdy ti duchové jsou v reálu kolem mě a já je nevidím a různě to komentují....je to jen trochu náročné na pohyb. ![]()
Sweet Potato To je boží!
A úplně jsem si zapomněla pochválit, jaký jsem si o víkendu užila boží online večírek! :-) Moje nejlepší kamarádky, i víno bylo, čtyři hodiny online, spát jsem šla ve dvě ráno!
Krásne sneží!![]()
letfenixa tady je +6, včera večer strašně pršelo, po sněhu ani památky. Včera ráno jsem ještě odjížděla po ujeté zasněžené ulici a večer se vracela po mokré, úplně bez sněhu. Zítra jedem na Vysočinu na pár dní, muž se těšil na lyže, no nevím, jak to vyjde.
Kokoska očakávam to u nás o 3 dni.
Udělal mi radost dárek od kluků k Vánocům. Dali nám welness v polské Wisle a musím říct, že jsme byli nadšení. Ubytování, bazén, jídlo a super upravené a prázdné sjezdovky. K tomu tři dny luxusního počasí.
Renusatko To je krásnej dárek, zvlášť když se to takhle povedlo! ![]()
Renusatko Krásný, že se kluci takhle trefili!
Při víkendovém výletu na Šumavu jsme narazili na klučinu, který číhal v mrazu u Brčálníku s nějakým nahrávacím zařízením na vlak. Zapovídali jsme se s ním, dal nám letáček, že tvoří videa "Tratě naší republiky".
Tak jsem na jejich videa na YouTube koukla a jsou to na svůj věk naprostí profíci - šotouši. A moc se těším, až budou mít hotové to video z trati Klatovy-Železná Ruda!
Archivářka to je hezký! Pustila jsem si k obědu a těším se na další tratě.
Díky za tip, pustím Rostíčkovi.
Archivářka To je hezký, to příště pustím dítěti u stříhání vlasů místo videí přejezdů ![]()
To jsem ráda, že mašinky mají tolik příznivců!
A na přiští rok šoutoušký advetní kalendář![]()
Já jsem z nádražácký rodiny, tu čugálu bych si koupila teď i já, to bylo dětství a mamka je vypravuje dodnes ![]()

Lama_z_Lana jak to, ze som o tomto doteraz nevedela?!!! Deti by mi za to utrhli ruky! Kto mi to na jesen pripomenie? ![]()
Videa prejazdov u nas ficia uz niekolko rokov, ich to zjavne nikdy neomrzi :)
Lama_z_Lana to je ale krasne, snad si na to nekde na podzim vzpomene
Archivářka to ukážu dama manželovi (je taky šotouš
) Schválně, jestli mi řekne, že o něm dávno ví.
Dneska jsem po peti letech lyzovala. Kopecek, ktery je v podstate cvicny, v minulosti jsem ho sjizdela v pohode, dnes pro me srovnatelny s cernou alpskou sjezdovkou
Prvni dve jizdy byly strasny, pak si to trochu sedlo, nepadala jsem. Skoda, ze neni lepsi snih, ty vydrene ledove plotny jsem nikdy nemela rada.
Dcera má na návštěvě spolužačku, která ji (neúspěšně) učí hrát na kytaru a teď ji hraje Salome. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.