continuity a jak se dceri dari?
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kokoskavčera šla poprvé do školy, tak asi dobrý, ale prudí ji ta rekonvalescence.
continuity to se neda nic delat, bude muset vydrzet.
Kokoska no vždyť, hlavně tím, že ji čekají přijímačky jsem o dost opatrnější než bych byla normálně.
continuity to věřím, že jí prudí. Jak dlouho si psala, že má mít klidový režim? Měsíc? Jsem ráda, že už je jí dobře.
Evaeva dva ![]()
Já jsem ji teda slíbila, že ji vezmu tak za týden do bazénu, může plavat svým tempem, ona má celkem kondicku a uvidíme jak to půjde. Pochopila jsem, že jsem že jde hlavně o další úraz a že se nesmí přepínat. V liduprázdné Homolce ji snad nic nehrozí.
continuity no nezávidím jí to, ale nějak to dáte.

Aranel zacali jsme dneska jezdit hodne brzo a ta srnka na me vykoukla na kraji sjezdovky, jeste jsem si rikala, od ceho jsou tam ty diry. No od kopytek ![]()
Včerejší sraz po x letech od ZŠ. Vsichni byli fajn, kluci moc hezky mluvili o manželkách a o dětech, nikdo nemachroval a neměl žádné blbé řeči o aktuálních tématech, i když by se to nabízelo - viz nedávná debata město x venkov. Většina lidí zůstala v "rodném" maloměstě a přilehlém okolí, prostě fajn večer.
Garfie a navíc nám to všem slušelo ![]()
JankaM
No tak to je ideální bonus! Tobě pochopitelně nejvíc! ![]()
My se taky moc rádi scházíme se základkou, zvali jsme vždycky i naše oblíbený kantory a ochotně chodili (dokud ještě žili). Zajímavý, že se z před padesáti lety mnohdy nesnesitelnejch pitomců stali docela milý a zábavný lidi (samozřejmě, někteří jsme byli zábavní a milí už tehdy
)!
Dnes mi udělala radost Policie ČR, protože našla člověka, který mi odřel auto, ujel a nenechal na sebe kontakt. Prostě si s tím dali práci, prošli kamerové záznami a vypátrali ho.
barbucha My jsme taky byli dobrý kolektiv na ZŠ i střední, akorát vloni jsme se sešli na pohřbu třídní, která nás na základce měla tři roky, tak to bylo takový naplánovaný a smutný♡
999 to je dalsi odreni nebo to puvodni na novem aute?
Candance To je další odření na novém autě. Jednou mi paní nechala lístek, dvakrát mi ho nenechali, tak to šlo z havarijka s mou spoluúčastí a tentokrát ho vypátrala policie.
999je vyssi pokuta, kdyz ho policie vypatrala?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.