Po dlouhé době jsem si zaběhla na východ slunce ![]()

Po dlouhé době jsem si zaběhla na východ slunce ![]()

Jos No jako možná to nám smrtelníkům, co nás třeba nějaké narkózy nedej bože čekají ani nepiš! Ja jsem z toho měla docela strach:D. Naštěstí mě se ten bratr zdravotní hned ptal, jak se jmenují moje děti, a já jsem se ho zeptala, který myslí:D
Jos abych nebyla OT, mně udělalo radost, že jsem se dozvěděla něco nového - jsem si říkala ASK rameno, co to je? Tak jsem pogooglila ![]()
Jos ještě "pojď stoupat jak dým, kam jen ptáci mohou" ![]()
Já už jsem fakt stará, těším se už od včerejška na pátek, až děti usnou, já si lehnu do postele a budu ležet s čajem a budu shopovat online:D:D... Jako ta očekávání od víkendu se hodně mění
Dneska by to šlo ![]()

Evaeva Zavist! Dnad taky dneska vylezeme uz odpoledne. Slunicko sviti, uz min kaslu, celist mi neotekla
.
Jos jsme tu dva dny a chytli jsme úplně boží počasí.
Určitě vylezte, na sluníčku bude líp.
Včerejší výběh..., krásná zima letos je.

Garfie a bude i ektoplazma? ![]()
gratuluju k roli
Dnešní procházka na kopec

Dnes jsem konečně vystihla dobu u křížku, že fotku prakticky nevypocital SW v mobilu, ale tak nějak to tam i vypadalo.

JankaM čo je ten ľadový stĺp? vyzerá úžasne.
slniecko to si když mrzne dělají vodotrysk, vevnitř jsou i světýlka
Sweet Potato to je parádní ![]()
Sweet Potato To je boží. U mě vede puppy
Sweet Potato paráda...house a return a panda
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.