Jo jo, tohle už je to jarní trylkování. Potěšilo mě už předevčírem!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Mě jarně zpívající ptáci na horách a zelené pláně všude vůkol teď momentálně netěší, ale zase mě moc potěšilo, že to mláděti skvěle jde na snowboardu, každá jízda lepší a lepší, hvězda je to..![]()
... Po mamince![]()
Ptáci zpívají jak o dušu, kvete kde co (sněženky, sedmikrásky, kočičky). Ale co to sakra je? Má být zima, lehce mrznout a aspoň trochu sněhu. Docela mě to děsí
Po 4 letech jsem se konečně dočkala stavebního povolení ![]()
brrr ten zpěv ptáků je v tuhle dobu normální, ale to je tak asi všechno:(
Lenka7717Já myslela Valentýna, ale tohle je lepší! Gratuluju.
Já dostala asi po 10 letech Valentýna! A to oběd na zítra:D. Ještě s omluvou, že kytky už nebyly, ale na HO je ten oběd mnohem mnohem lepší:D
Červenec 2025!![]()

Lenka7717 ja cetla "svatebniho" ![]()
Asi mi to dělá radost - dnes máme 38.! výročí svatby ![]()
Vilemina Super, blahopřeji!
U nás taky jede jaro, vřera ráno tedy mrzlo, ale ptáčci zpívají a divocí zajíci sexujou na silnici.
Já Vám do toho radování z jara hodím vidle (ikdyž jsem za toto počasí ráda) - vždycky se ještě ochladí, i jakože fest, a všechno zmrzne. ![]()
![]()
Vilemina gratuluji a ať je to hezký den
stes minimálně nejpozději po vykvetení zlatého deště. To je každoroční jistota.
U oběda mi kolega, který byl dlouho v pracovní neschopnosti řekl, že jsem mu chyběla. To je tááák hezkýýýý. Kolega je mladší a žije s přítelem, aby bylo jasno. Já to říkala, že do Valentýna to bude blbý a pak se to zase rozjede!
Nejaky celkem pohledny francouz me ve Florentynu zval na kafe Rikal ze jsem mila Jak to vi ?!? :)))
tak aspon jeste nejsem neviditelna jako Wenzel Winterberg :)))
v praci me povysili. myslim, ze zaslouzene, ale udelalo mi radost, ze to nadrizeni vidi stejne :D
A já se po letech přihlásila! Nějak mi najednou došlo, že ta nula v hesle je velké "O".
takhle jsem sama sebe kdysi přelstila taky. Chtěla jsem si změnit heslo, ale bylo k tomu potřeba odpovědět na otázku, kterou jsem si sama vytvořila při zakládání účtu. Trvalo mi dost dlouho, než jsem přišla na to, že odpověď na otázku: kdy jsem se narodila? zní: v Litoměřicích![]()
to jsi pryč tak dlouho? Pamatuju si tvýho avatara
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.