Garfie Byl na obědě s manželkou, nechtěli jsme rušit.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Dneska jsem si hrála s AI. Zeptala jsem se, jestli se v 60 letech můžu naučit hrát dobře tenis, tak stručně shrnuto ano, jen musím počítat, že nejspíš nedosáhnu profesionální úrovně. Tak s tím se smířím ![]()
Marbuša jestli jen nejspíš, tak šance tu je![]()
K tomu směřoval můj druhý dotaz na AI, jak získat pevnou vůli. Bez toho by to NEJSPÍŠ nešlo ![]()
A já se po letech přihlásila! Nějak mi najednou došlo, že ta nula v hesle je velké "O". ![]()
Josefína vítej ![]()
Josefína a proto je velký O ve VINku zakázaný ![]()
RoSa to bylo nějaké zaslané heslo adminem a já si ho nezměnila.
Často vás čtu a když jsem chtěla reagovat, obvykle jsem to po pár pokusech přihlásit se vzdala. Tristní situace VYVÍTEKDE mě donutila to prubnout znovu.
Mám co dohánět! ![]()
Josefína tak super, těšíme se! ![]()
Josefína ja som takto raz skoro platila pokutu za parkovanie, lebo som to pomýlila v parkovacej appke. Našťastie to strážnici uznali.
Vitaj!
Josefína Vítej ![]()
U nás na sídlišti už kvetou sněženky a bledulky. Mě taková drobnost hrozně potěší.
Marbuša u našich v Olomouci už taky.
Obyčejně vyrážím z domu v pět. Dneska jsem šla o hodinu později a slyšela jsem zpívat kosa ![]()
Mulen Já teď slyším tak pět druhů zpěvu - nejspíš vrabce, kosáky, straky, víc nerozliším. Je to radost. Zase to jaro letos přijde ![]()
Marbuša přesně, tohle bylo už jarní zpívání
. Jinak pípají sýkory, vrabci, krákají vrány, ale jarně to prostě nezní.
V pět ráno je teda ještě ticho
, aspoň u nás na vesnici. Ve městě začínají zpívat dřív.
Mulen tady dneska zpívali od půl sedmé do sedmi, teď je zas ticho. Jako jo, je to hezký, ale ty tři/čtyři týdny zimy budou chybět všem.
andulka01 kosi ale normálně začánají zpívat v únoru
U nás ptáci řvou i o půl třetí, asi ze spaní ![]()
Mulen tohle už je ten jarní zvuk, koši se ozývaj už dřív. A zahnízdili u nás nějací dravci, dopoledne hvízdaj, když človek zavře oči, připadá si jak někde v dovočině (Braník).
andulka01 No oni začínají právě jarně zpívat v tom únoru. Ve městě možná i dřív, jak je tam tepleji. Neslyšela jsem ho celou zimu, tak mi to udělalo radost.
Dravce teda závidím. U nás byly loni na jaře slyšet mláďata kalousů, tak doufám, že si to letos zopakujou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.