dzizisketa no ten pes je fakt komplikace, přijde mi, že je nechtějí skoro nikde.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Liesel To je rada, co se cení. No spíš děti jsou tak natěšené, že si neumím představit, že by nám to třeba v srpnu nevyšlo, takhle to bude vždycky jako další záložní možnost;-).
Karja zase jestli je v plánu sever a holky cachtající se týden v moři, tak v tom červnu může být studený moře.
CatherinneUvidime, tak bylo by to jak rybník u nás;-)
Já už mám v Chorvatsku zadanej poslední týden v červnu, byli jsme takhle už dvakrát a pro mě snad nejlepší období (už jsme za ty roky pokryli snad všechny turnusy). Všechno ještě svěží, ale teplo dostatečně - dyk i u nás jsou už vedra - a voda cajk. Červenec, srpen poslední dobou na chcípnutí!
Jinak já už mám pokrytej skoro celej první půlrok: začátkem dubna přisviští zřítelnice s kámoškou, užijem si s holkama... v květnu jedu já k nim... v červnu to Chorvatsko a snad ještě v červenci zřítelnice s boyfriendem zas tady. Volnej mám zatím jen únor a březen a těžko říct, jestli se ještě něco nenaskytne ![]()
Liesel my jezdíme do Chorvatska v červenci a srpnu a srpen bývá chladnější, ten úplně poslední týden. Naopak loni jsme byli někdy 12.6 a celý týden bylo 35, na Istrii a kousek nad námi ve Slovinsku celý týden pršelo. Já myslim, že se to vůbec tak nedá odhadnout.
Tahle krása...
CatherinneNádhera!
Catherinne aaach!
Dneska jsem měla super den, odstartovala jsem to ráno u kadeřnice, kávou venku, pak jsem byla na krásné procházce u vody a pozvala své synovce na oběd, všem chutnalo. A stačí to;-)
Víkend v Pze. V pátek jsem měla sraz s kamarádkou po x letech a dopadlo to stejně jako vždycky před těmi x lety
V sobotu jsme stihli Brandla, ramen i La Putyku a dneska jsme dovršili pražsky pobyt obědem v Kantýně, kam dorazila ta kamarádka i s rodinou. Část víkendu byl s námi i mužův kamarád, kterého mají kluci rádi, takže to bylo moc fajn.
brrr to jste meli krasnej program. Na cem jste byli v La Putyce? Maji naky novy predstaveni, nemaji?
moora Asi to není úplně nové. Byli jsme na K, představení na kafkovské motivy, vhodné i pro děti. Nikdy jsme na La Putyce nebyli, takže to nedokážu posoudit, ale minimálně to bylo zajímavé
brrr To zní tak supr, že ti úplně závidím! :-) Letos tu Prahu musím stihnout!!!
Garfie A víš z čeho byli kluci nejvíc nadšeni? Když pominu ramen? Procházkou tunelem ze Žižkova do Karlína a zpátky ![]()
brrr No tak to je ovšem životní zážitek, tomu rozumím! ![]()
Garfie Ježíš, a teď jsem si vzpomněla, co mimo jiné udělalo radost mi. Potkali jsme na obědě Matta Fielda, to mě potěšilo.
brrr No to je super potkání. A co si ten sympaťák dával k jídlu?
Kan Nevím, my jsme byli zrovna na odchodu. Ale tipla bych, že ramen, byli jsme v japonské restauraci.
brrr To je super setkáni, mělas ho jít pozdravit!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.