Lilly_Ku gratuluji!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Lilly_Ku gratuluju!
dekuju ![]()
Mini tak to obdivuju, že je to radost. Já vždycky hledám skrytou kameru, přemýšlím, co mám kde přilepené, nebo jestli jsem blbě nečuměla, a po zbytek dne jsem rozhozená.
. Naštěstí jsou tyto situace postupně větší a větší vzácností.
Lilly_Ku to je super! Gratuluju!
Lilly_Ku to je super, gratuluju!
OliveOyl :)))
Pinot Noir Co mam tyhle bryle, musel jit ostych stranou, protoze na ne porad nekdo reaguje, takze dekuju
dnes jsem mela dobrou naladu, pocit ze mi to slusi Myslim ze jsem se i usmivala Tak jsem asi vycnivala z davu Me se to docela stava ze me takhle nekdo oslovi Ale ne vzdy to kvituju s povdekem samozrejme, protoze nekdy je to neodbytnej zoufalec Ale tenhle se zdal fajn :)
Lilly_Ku gratuluji. ![]()
Lilly_Ku gratuluju! ![]()
Lilly_Ku gratulujem
Garfie nesla Ale mozna mela :)))
Mini tak zalezi na kontextu a jak se celkove jevil :) vsak kafe k nicemu nezavazuje, hlavni je byt transparentni a nevzbuzovat marne nadeje, kdyz je clovek zadany :)
diky vsem za gratulace, jsem motivovana se pristi rok pokusit o people leader pozici. vzdycky jsem mela pocit, ze to neni nic pro me, ale ted vnimam, ze by me to mohlo posunout a byla by to zajimava challenge zase jineho, netechnickeho typu :)
Karja ja to spis dropnu hned na zacatku :D
Lilly_Ku Gratuluju, ať ti to na nové pozici klape a jsi spokojená.
Mně včera udělalo radost, že mi několik kolegyň v práci pochválilo oblečení Měla jsem černé triko, béžové široké kalhoty do pasu a černé boty. Už jsem měla na jazyku obvyklé že kalhoty jsou staré ze slev a tak, ale mlčela jsem a jen poděkovala.
JankaM super, kompliment i reakce na nej! :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.