Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 19:43

Dnes mě v autobuse z vedlejšího města domů oslovila paní, že mě zná od vidění a ví od její sestry, kdo jsem a vylezlo z toho, že se jedná o sousedku ze starého bytového domu, kde vyrůstala moje maminka až do doby, než se vdala.

Jak řekla svoje příjmení, hned jsem věděla, o koho jde. Maminka mi nesčetněkrát o nich vyprávěla, jak k nim s babičkou chodili na televizi, než ji pak babička konečně sama pořídila, naposledy loni koncem léta, kdy už jí přestávala fungovat krátkodobá paměť a nořily se hlavně vzpomínky z jejího dětství. Vždy to bylo jen v dobrém.

Těch pár minut jízdy jsem byla tak strašně krásně dojatá, jak už dlouho ne, když jsme si povídaly, než musela vystoupit.

Offline Janulik03
20281 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 20:18

wendulka to je krásne 

Offline Janulik03
20281 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 20:23

Včera bolo slniečko a tak som poobede išla na prechádzku. Sama. Vybrala som sa miestami kde často nechodim, naša dedina je hodne roztahana, takže su miesta, kde ideš iba pešo. A trochu ma prekvapilo, kolko ludi ma pozná. Vlastne som viac postavala aby som odpovedala na pozdravy a otazky. A vsetci mi tykali, aj keď priznávam, ze v mnohych prípadoch netuším s kym som mala česť. Bolo to hrozne milé a domov som prišla uplne happy. Uplne som bola zas to  mlade dievča 

Online Karja
44729 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 21:26

Janulik03 No ale to je moc hezký:).

Já jsem šla na procházku sama v neděli, chodím ráno abych nikoho nepotkala, je to boží, boží, boží, chodim uplně překrásnou trasou celou podél vody, jak tam nikdo neni, je tam absolutní ticho, ta voda plyne. Strašně to dodá energii a elán. 

Offline Janulik03
20281 příspěvků moje polička 30. ledna 2024 06:01

Karja tak to je výborný nápad. Je úžasné ako nas nakopne trochu vzduchu a pohybu v peknom prostredí. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 01. února 2024 09:54

Sláva Únoru (né tomu suchýmu teda). Nesnáším leden a únor jen do půlky, přežít Valentýn a zas bude krásnej čas.

Offline andulka01
12856 příspěvků moje polička 01. února 2024 10:09

Kan já bych teda ještě kousek zimy snesla... už mi vytahujou cibuloviny, to mi přijde dost brzy.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 01. února 2024 10:16

andulka01 Hmm, ty cubule to dají, max. se na chvilku zastaví. Hromniční obleva. Ale mravenci se už probudili, máme je v práci a pozoruji čilou migraci.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 01. února 2024 10:17

andulka01 přesně, únor bílý, pole sílí doufám, že ještě nějakou vločku letos uvidím a ne že za chvíli začne nakvétat zlatý déšť 

Offline andulka01
12856 příspěvků moje polička 01. února 2024 10:23

Kan no a z těch mravenců v kuchyni taky nemám úplně radost, dyť sotva usnuli a už zase rejděj...
Kočky začínaj trochu línat a nežerou tak moc, fakt se to blíží, no.

Mermaid přesně. A taky jsem byla jen jednou na běžkách (a nemocná k tomu), musím to ještě napravit.

Offline Magráta
8130 příspěvků moje polička 01. února 2024 12:43

andulka01 my máme lístky na biatlon příští neděli a fakt jsem na to zvědavá! Já chci ještě zimu (nejen kvůli biatlonu, ale vůbec kvůli zahradě, zvířatům atp)

Offline Pinot Noir
29905 příspěvků moje polička 01. února 2024 13:00

andulka01 mám pocit, že ty cibuloviny touhle dobou lezou ven bez ohledu na charakter zimy. To by asi musela být trvale zmrzlá zem od prosince do března, aby nelezly ven, a takové zimy tu nebývaly nikdy. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. února 2024 13:39

Pinot Noir já jsem teda pro zimu v únoru všemi deseti, ale myslím, že v normálním chladném únoru už je na přírodě vidět, že se něco děje.

Offline dzizisketa
8972 příspěvků moje polička 01. února 2024 13:59

Počasí je na prd, ale my si dnes zamluvili chalupu na červnovou dovolenou, jupí!

Online Karja
44729 příspěvků moje polička 01. února 2024 14:07

dzizisketa To je skvělý;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. února 2024 14:11

dzizisketa my už máme jeden apartmán na léto, na mně je to nezvykle brzy. Ale člověk se hned má na co těšit.

Online Karja
44729 příspěvků moje polička 01. února 2024 14:54

Evaeva Já bych to teda docela brala, mít to takhle zarezervované:-D. Já pořád přemýšlím nad chorvatskem v červnu, ale tak nebude hlavní sezona, tak booknu nějaké ubytování třeba v květnu, a pak se uvidí...Naše děti snad každý týden mluví o tom, kdy pojedeme na moře, vůbec se mi nechce nechávat na tu poslední možnost jet na konci srpna, už jsme si i říkali, že bysme to zvládli dvakrát:-D.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. února 2024 15:00

Karja jo, já jsem ráda, ale kdyby na mně máma netlačila (jedou s námi), tak bych to odložila tak na březen

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 01. února 2024 15:15

Karja jestli můžu nevyžádanou radu, i konec srpna bývá v Chorvatsku dost teplo 30+, ale samozřejmě záleží kam pojedete. Kdybych si mohla vybrat já, tak fakt před sezonou, bude miň lidí a všechno zelenější, než vyprahlé přes léto.

Offline dzizisketa
8972 příspěvků moje polička 01. února 2024 15:25

Evaeva 

My jedeme co jsme byli loni, limituje nás pes. Majitelka chalupy má psy ráda a smluvili jsme si to spolu vlastně hned po konci loňského pobytu, teď jsme si to v podstatě jen potvrdili a složili zálohu.