Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 17. května 2024 18:47

Evaeva

Homeschooling měli vsichni, píšu, že část včetně unchoolingu. Pokud teda za home schooling nepovažujeme úkoly přes WhatsApp na 20 minut denně. To se rychle ukázalo, kdo se začne něčemu věnovat sám a kdo nad sebou potřebuje ten bič. 

Pak ti ta druzinarka, která vás rok učila, nepřijde až taková katastrofa. 

Já vím, že to zní divně, ale jsou i děti, co chodí do školy rádi. A po tom covidu velkému počtu došlo, že chodit do školy není zas tak špatná varianta. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. května 2024 19:54

continuity já taky chodila do školy ráda, ale i tak tě od dětství pořád někdo někam postrkává, protože prostě musí, takže ty děti jsou na zvyklé. Ale fakt netvrdím, že máš 15 leté dítě nutit jít, kam nechce, dělat, co nechce, ale úplně volnou ruku mu taky dát nemůžeš. Neděláš to ani ty, záleží ti na známkách holek, na tom, aby naplnily svůj potenciál.

A nemyslím si, že za kovidu měl někdo unschooling, to by nesměl mít dáno, co se má naučit. Nehledě na to, že k tomu samozřejmě patří i setkávání se s ostatními, kroužky, muzea,... To za kovidu nešlo.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 17. května 2024 22:51

Evaeva pripomno mi to tento "unschooling":  "Pepicku, Pepicku? Slysime se? Tak Pepicek si asi zrovna ted odskocil."

Doufam, ze tohle uz nikdy nenastane. Hlavne kvuli detem. Jsem fakt rada, ze dite bylo male a ne v puberte, kdy vrstevniky potrebuje jako sul.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. května 2024 23:25

Lamicka 

Taky doufám 

Offline Makara
3652 příspěvků moje polička 21. května 2024 16:52

Odmaturovalo mi poslední dítě. A tím se přesunuji do Stěžovacího, protože to znamená, že jsem fakt stará!

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 21. května 2024 17:06

Makara .....a zbytečně se nestresuj s věkem, bude hůř...tohle na mě takhle padlo,když jsem se stala babičkou...To už je fakt diagnoza

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. května 2024 17:08

Makara naopak! Jseš pořád mladá a navíc už máš hotovo

Offline Makara
3652 příspěvků moje polička 21. května 2024 18:04

Evaeva

No jo no - jak já budu po prázdninách vařit pro 1-2? Teda už jsem koupila jeden pidi rendlíček, protože jak odešli kluci na vysokou, musela jsem přehodnotit kvantitu.

.stes babičku mám ještě pár let "zakázanou". Občas vedeme s mužem řeči, co budeme dělat s vnoučaty, ale teď fakt ne. Synové se tváří, ze jich se to vůbec netýká (zatím naštěstí - ještě jsou na škole). Dcera s dětmi "počítá", ale mohla by taky nejdřív dostudoval. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. května 2024 18:14

Makara Co blazíš? Teprve teď začneš pořádně žít. Hlavně ať maj všichni fágoši ŘP a má vás kdo vozit nad ránem z rajzu. :D

Offline Makara
3652 příspěvků moje polička 21. května 2024 18:27

Kan pacholci řidičák mají, ale co je mi platný, když jsou v trapu?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. května 2024 18:58

Makara Njn, odvrácení tvář samostatnosti. Hele co vypadl z chalupy, tak myčku i pračku plním jednou za 3 dny a to je ještě hodně málo naplněná. Víkendový nákup mám za 500,- v autě je pořád benzín a rádio hraje to, co jsem tam naladila. A než abych o víkendu vařila, tak si někam zajdem. No a můj účet praská ve švech, už mi volala banka, jestli to nechci na spořící. A to byl mladej bezúdržbový.

Offline Makara
3652 příspěvků moje polička 21. května 2024 19:13

Kan to zní dobře, už se těším. Jen nás ještě čeká  zpracování SWAT analýzy, kam dál. Zatím má na výběr ze dvou a "bojí" se, že by mohla být přijata i na třetí školu a tím se výběr ztíží.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. května 2024 20:06

Makara já myslím, že na nevaření si zvykneš rychle:) My doma bydleli až do konce VŠ, mamka to tak lehký neměla

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 21. května 2024 20:34

Mám dnes narodeniny a dieťa mi vyrobilo papierovu ružu a prianie

Je to také pekné, že hoci v obmedzených podmienkach, ale dal to.

Offline Mha
příspěvků moje polička 21. května 2024 20:38

letfenixa

to je krásný 

Online Malenge
4841 příspěvků moje polička 21. května 2024 20:56

letfenixa ten je sladkej  všechno nejlepší přeju, hlavně zdraví (oběma samozřejmě).

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 21. května 2024 21:06

letfenixa To je hrozně milý všechno nejlepší a ať se ti dítě dobře hojí.

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 22. května 2024 07:13
Offline Catherinne
10852 příspěvků moje polička 22. května 2024 10:14