Janulik03 krásný to doma máte. Všechno co sem dáváš.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Janulik03 Krásné, to bude pohodička!
JankaM to je krása ![]()
Janulik03 nádhera!
Janulik03 u vás je tak krásně ![]()
Janulik03 vy dva s mužem jste neuskuteční! My se tu k nějaké drobnosti odhodlavame půl roku, vy si přes víkend uděláte terasu. Máte to krásný ![]()
žluťásek terasu mame davno, len menime ratanovy nábytok za paletovy
Hokej![]()
stes jj, paráda! ![]()
už jsem výsledek posílala barbuše - to budou smíšený pocity tam na severu ![]()
stes skvělý, zítra to budou nervy.
Damy , gratulujem vam k šikovným hojrjistom. ![]()
Janulik03 dekujeme
No, brecet jsem nikoho nevidela ![]()
Ale fakt je, ze pod balkonem prave probiha velika a vesela grilovacka, pricemz z ucastniku jsou dva Svedi a jinak asi dvacet tmavsich spoluobcanu. Dopadnout to opacne, grily by do rana nevychladly a Svedu bych se nedopocitala.
Janulik03 Krásný to máte!
Byla jsem v pátek na neformální párty na Slovenské ambasádě. Pominu teda, že byla až trochu moc neformální (našli se tam chlapi v červených flanelkách jako od táboráku, ze žen byly hezky oblečené asi tři a to včetně mě). :-) A to jsem si dělala starosti, co na sebe! ![]()
Ale skvěle jsem si tam pokecala s jedním klukem, tak dobře jako už dlouho ne. Architekt, který rekonstruuje staré japonské domy (mimo jiné), ukazoval mi hotel, který zrovna dokončil), Bylo to strašně zajímavé, bavili jsme se o architektuře, o stavařině vs. konceptuální architektuře, o japonském přístupu a tak, no užila jsem si moc!! Hrozně zajímavej týpek, teprve 33 let, za sebou ale spoustu zajímavých zkušeností, mluví japonsky, pracuje pro japonské architektonické studio...dobrej byl!
Zobrali sme deku a išli sme spraviť piknik na travnik pod oknami. Síce stále môže malý iba ležať, ale bolo to super. Hrmenie nás zahnalo domov skôr, ako sme plánovali. Aj tak to stálo za to.
letfenixa Jsi skvělá máma a úžasně se o syna staráš. Přeju vám, ať je malý brzy zase v pořádku ![]()
Emi si ultra milá ![]()
Ďakujeme.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.