A je to ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
continuity jes ![]()
Jooooo! ![]()
(Švýcaři teda skoro dojemní)
Gratulujem k majstrom ![]()
Sweet Potato Mi jich snad bylo.líto, jak na střídačce po tom druhé gólu už většinou tak odevzdaně seděli.
Dneska to byl moc pěkný hokej všeobecně.
Blahoželám :)
continuityJej! A dokonce jsem ráno viděla i konec!! ![]()
Sweet Potato brrr Já hokej jinak vůbec nesleduju, dokonce jsem si musela googlit švýcarského Fialu! (s dětma jsme řešili, komu asi tak fandí jeho dědeček....
), taky mi jich bylo trochu líto.
Nadhera![]()
Garfie Nevím, jak Fialův dědeček, ale říkal (česky), že babička bude fandit mu. ![]()
Za Anglii hrál taky kluk, co má pro změnu maminku z jižní Moravy.
To byl skvostnej zápas. Taky mi bylo Švýcaru líto. No ale zlato je naše.
Tady Kurdove moc ani nevedi, co je hokej a ze je nejake mistrovstvi uz vubec
Ale sledovala jsem konec jako online zapis a huraaa! Po strsne dlouhy dobe a doma, to budou v Cechach zase aleje... ![]()
letfenixa at se synek rychle uzdravuje, je dobry, ze to tak klidne snasi.
Garfienám se občas stane,že si musíme vybírat komu fandit a to je náhodou super, vlastně ti tví nemůžou prohrát. ![]()
Sweet Potato No tak většinou ty závěrečné zápasy se hrávaly s Ruskem, cítit smutek soupeře je nezvyk. ![]()
Luna Hahaha, dobrý!
Luna jako bonmot dobrý, ale naposledy ČR s Ruskem hrálo finale v roce 2010 a bylo to od revoluce taky poprvé.
continuity já tenkrát na tom finále v Kolíně nad Rýnem byla a pamatuju, jak to bylo nervy drásající a jak jsem strašně řvala. A pak nám přišel gratulovat nějaký Rus a říkal muži: "Igrali charašo." ![]()
Jinak teda v DE nikdo hokej neřeší, tady se žije jen fotbalem...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.