Už druhý týden u nás posloucháme slavíka. Začíná kolem deváté večer, v noci na dnešek jsem ho slyšela i přes špunty do uší a někdy se ozývá ještě v 6 ráno. Naše okolí je teď velmi neutěšené (rušná silnice, prořezané lípy, za silnicí nově vzniklé suťoviště- do roka se určitě stěhujeme zpět do starého bytu), ale tohle je pro mě osobně neskutečná radost.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
marieu
"Slávik a ruža , milovala som ten pribeh
Niečo sa chystá ![]()

Janulik03 Jako přijedte k nám oba dva:-D U nás se něco chystá furt a nikde nic žádné takové hezké výsledky jako u vás!:-D
Karja som doma piaty týždeň, nikam nemôžem tak hľadám čo by sa dalo, a keďže nemôžem moc makať, tak ukolujem.
Myslim, že sa niekto modlí, aby som už vypadla
![]()
A nekecaj, videla som čo ste uz porobili
Karja ešte by som ti mohla vyhrabať fotky, ako to u nás vyzeralo, ked sme mali malé deti
Janulik03 Jako přijedte k nám oba dva:-D U nás se něco chystá furt a nikde nic žádné takové hezké výsledky jako u vás!:-D
![]()
sem to patří jen napůl: Víte jak je to v Pretty Woman s tím apartmánem. Tak jo, mám asi ten nejhezčí suite z hotelu, nábytek komplet origo z 30. let, se dvěma balkóny
Bohužel, tu závrať teda taky, no...
andulka01 a kde si? Uka! :)
Mne urobilo radost, ze sa vratili mysiarky, jedno mlada mi tu cele vecery piska ![]()
Mrakoplas Jsem v retro hotelu Medlov, na Vysočině. Ježkův pokoj:

závěsy v ložnici jsou samozřejmě tmavomodré, v několika vrstvách a tónech ![]()
a je úplněk

Mrakoplas myšiarky jsou, jestli internet nekecá, kalousové? Oooooo, sovy jsem letos ještě neslyšela.
andulka01 tiez som musela pouzit google a vyzera to, ze hej :) My sme sa do tohto bytu stahovali 4 roky dozadu a kazdym rokom ich na jar bolo pocut. Ale minuly rok nic. Tak som sa bala, ze uz sa nevratia.
Edit. Ja som ich tu nikdy nevidela, identifikujem ich len podla zvuku :)
andulka01 zaujimavy koncept ten retro hotel :) vyzera to tam dobre!
Já už je včera taky slyšela, loni se místnímu páru vyvedlo extra mladých, po večerech houkaly na celé sídliště.
Synek mi vyrobil dárek k svátku ![]()

JankaM hezké ![]()
JankaM to je krásný
JankaM to je milý
šikovný synek..
Takže ![]()

muz iba ľutoval, že to neurobil skôr, mohli pozerať hokej vonku ao susedmi
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.