Tabea Mně přijde, že v mojí socílní skupině (a nemyslím tím matky 30+) to už taky upadá oproti minulosti.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Já jsem ten hokej včera prospala. Byla jsem odpoledne uklízet jednu vekou svatbu, měli napůjčovaných váziček a svícnů, než jsem to tam vyřešila a domluvila se s kamarádkou na večer na náměstí na plátno, že půjdem i s chlapama. Nakonec jsem to odpískala, měla jsem dost lidí za to odpoledne. Pravda teda je, že mi to nic neříká a sportovní utkání sleduju jen když hraje děcko.
Jedno dítě fandilo na skautské akci, druhé na Staromáku (ze kterého tedy záhy prchlo ke kámošce na byt) Jsem hrozně ráda, že si tohle "Pragano" můžou zažít.
Z patka na sobotu jsme spali u velikých fanoušku hokeje. Děti nafasovali dresy, vyvěšena vlajka, u hymny se stalo ![]()
Nehrát se finále tak pozdě, klidně tam zůstaneme, ale dnes jsme do práce a do školy museli úplně všichni.
Já byla v O2 Areně, to je prostě zážitek na celej život. ![]()
Sweet Potato
To je hezký.
Tady teda po hokeji nikdo ani neštěkl, včetně mezinárodní školy. Proč taky, když Asie tam prakticky nefiguruje. ![]()
Nevím, jestli se mi dobře podařilo vložit odkaz, ale kdyby nic, tak tohle mně dneska udělalo děsnou radost. Nevíte náhodou, co je to za skladbu? Já bych se nejradši naučila hrát na klavír, když to vidím/slyším.
#https://twitter.com/i/status/1090810854466076673
Raduza ty jo, to muselo být. Já byla cca v 15, když se hrálo v Praze, na jednom zápase a taky to bylo skvělé.
Evaeva Bylo no, brečel i muž ![]()
continuity Cekala jsem, kdo udela statistiku.
Mas bludistaka!![]()
Luna ne, mě na tom jen vadí, že to trochu zní jako: jsme všichni zvyklí na Rusko ve finále, takže tam tak nějak patří. Dokonce chodí po webu informace, že bez něj to není ten pravý šampionát. Jenže to platilo před rozpadem SSSR.
Marbuša Nevím, co je to za skladbu, ale je z filmu Nedotknutelní, který nekriticky miluju.
Edit: už vím
„Fly“ od Ludovica Einaudiho
Raduza mě pod záminkou hokeje muž nalákal i do Běloruska. Tenkrát místo víza stačil lístek na šampionát. Hráli jsme tenkrát s Dánskem a já během hry několikrát brečela, protože jsem byla těhotná a emočně nestabilní. ![]()
Pak jsme hodně litovali, že jsme měli lístky na vlak do Litvy hned ten večer, protože pak hrálo Slovensko.
Stadion byl plnej Rusů a neustále skandovali "Rossíja! Rossíja!". To byly časy tenkrát za mlada! ![]()
continuity ajo, no to mne teda Rusko nechybi a ty pindy, ze bez nich to neni ono me taky stvou. ![]()
Jinak medaile jsou taky boží
https://www.iihf.com/cz/events/2024/wm/news/59142/the_new_medals_have_been_revealed
continuity jako sběratelce medailí
se mi líbí moc, ale co když spadne na zem? Rozbije se? Je to nějak tvrzený a vydrží? Samý otázky...
skleněné trofeje jsou ve sportu celkem běžné. Asi nikdo nepředpokládá, že se tím bude házet o zem. proti běžným ťukancum má kovový mantinel, takže nějaké to klepnutí sklo určitě vydrží.
Ja som bola minulú sobotu v Ostrave na 3 zápasoch, Švédsko - Lotyšsko, Nemecko - Poľsko, Slovensko - Francúzsko. Bola tam super atmosféra a super boli Bob a Bobek
. Len sme nezohnali plyšových maskotov.
Řvousenka taky jsem to uz našla, vůbec jsem tohohle pána neznala!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.