Marbuša Einaudi je ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Catherinne k medailím vyšel článek na idnesu...
Při zadávání výroby nám řekli: Pánové, musíte si představit, co se odehrává v šatně po skončení šampionátu. Myslete na to při konstruování té medaile, aby pokud možno přežila oslavu,“ vzpomíná se smíchem Vlček.
continuity Medaile se mi strašně líbí.
Raduza ty jo, to muselo být. Já byla cca v 15, když se hrálo v Praze, na jednom zápase a taky to bylo skvělé.
Já bydlím 3 km od o2 arény a slyšeli jsme to až sem ![]()
(Ale méně, než když v Letňanech hráli Rammstein.)
Mohučanka
něco v tomhle smyslu jsem měla a s tím sklem na mysli...
Sweet Potato křišťálové byly už předtím, ale tyhle jsou o level výš.

trestikova jako obvykle top (nemyslim to ironicky, ma trefny postrehy, i kdyz jeji knihy nectu, nejsem cilovka)
Lilly_Ku a pochopila paní Třeštíková, že se jim národ neklaní za to pivo na pódiu, ale za to, co předváděli 14 dní předtím?
continuity dík ![]()
Lilly_Ku Třeštíková si jako obvykle kopla do úspěšných a populárních. Ono být mistrem světa je vrcholem kariéry, hokej je národní sport a slaví se s fanoušky (bez nich by byli nic). A i kdyby to někteří nechtěli, musí, ptž marketing. Ale bych si tipla, že chtěj.
Lilly_Ku ten jeji komentář je trapnej, viz continuity a andulka01
andulka01 no tak vylejt jak vazy se kvuli marketingu asi nemusi.
Raduza mi ten komentar trapnej nepripada, naopak je to dobrej vhled. holt ruzny nazory, nenadelas nic.
Lilly_Ku to určite ne, ale být tam je součástí smluv, počítám. Hele to je takovej problém oslavit něco, čemu fandila víc než třetina cz populace? Je to výsledek tvrdé práce, tohle nejsou chlapi, co by si lili pivo na hlavu každou sobotu.
Lilly_Ku mně to od ní připadá taky hrozně uhozený, a to hokej nesleduju a je mi úplně ukradenej. Od ní je to zas jen snaha být jakože hrozně originální, výsledkem je akorát trapnost.
Lilly_Ku to je takovej meta-moralismus :))) a ještě je vztahovačná - když si teda vezme modýlek, co vzbudí na její adresu poznámky, ať má taky attitude je ignorovat a ne takhle pasivně agresivně to ventilovat. stejně lepší, když se národ na staromáku skanduje sportovcům než nějakejm demagogům
edit: nakonec je to stejně o ní, ne o hokeji
andulka01 oslavit = zlejt se?
mitford sister jako jo, ona moc nad veci neni :D, ale v necem ma pravdu a tady to trefila celkem presne, ten dvoji metr proste existuje.
ale mi navrat ozralych hokejistu vadil uz i tenkrat u nagana, a to jsem byla myslim na malym gymplu.
mitford sister s tema demagogama mas samozrejme pravdu, kez by to takhle platilo a ty dve moznosti se vzajemne vylucovaly :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.