Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Raduza
příspěvků moje polička 28. května 2024 21:51

Lilly_Ku mě to třeba nijak nepohorsuje. Fakt bych od těch kluků nečekala,  že budou decentně usrkavat sampus.

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 28. května 2024 21:53

Evaeva tak asi nebudou slavit sójovým latté. A jaké normalizovat a tahat do toho děti, snad je jen na vás, co jim v tv pustíte. Je to oslava dospělých lidí s dospělými lidmi. Ta veřejná oslava byla nutná.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. května 2024 21:56

andulka01 veřejná oslava nutná byla. Ale ožrat se mohli večer před tím nebo večer po tom. Pořád by zbylo spousta možností, jak to pořádně oslavit. Nikomu jinému z jakéhokoliv oboru by to neprošlo, tak proč jim.

Offline dzizisketa
8966 příspěvků moje polička 28. května 2024 22:00

Lilly_Ku 

Taky ten Třeštíkové point chápu. A souhlasím s ním, což nijak nevylučuje, že jsem na hokej trochu koukala a fandila. 

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 28. května 2024 22:03

Evaeva a hádej co si žádaly davy. Ti lidé co fandili, to chtěli oslavit s nimi a po svém. A jak oslavuje běžný hokejový fanoušek je tak nějak jasné. Tak to prostě je. Časem se to změní, ale musí samo, bude to trvat.

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 28. května 2024 22:04

Evaevakdyby se slavilo večer předtím tak jaksi nevyhrajou.

Několik týdnů šíleného vypětí, já je docela chápu, ač si o toleranci k alkoholu v českých zemích myslím svoje. 

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 28. května 2024 22:04

A kdyz treba vitezove formule nebo Tour de France na sebe strikaji sampus, tak to nevadi? Navic takrikajic dopravni obory!

Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 28. května 2024 22:06

Evaeva No oni se ozrali hned po finale a uz v tom plynule pokracovali dalsi dva dny :-D.
Ono to neni jen mistrovstvi, ale v kvetnu spouste týmu uz zacina letni priprava, pak cela sezona, play off, hned naskocit na mistrovstvi... Je to hrozne dlouhy a nedivim se jim, ze tu zlatou tecku takhle slavi. Az jednou vyhraje titul Sparta, tak budu taky slavit tri dny :-D. 

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 28. května 2024 22:06

Evaeva a naprosto bez urážení, jaké jsou ty další možnosti oslav s veřejností, jak by mohly vypadat? 

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 28. května 2024 22:07

Evaeva ale prošlo. v IT se chlastá příšerně, něco o tom vím. V jiných profesích zas praskuje.  Zas z tohto národa nedelejme sbor jebtisek. Kdyby se pilo jen při takovýchto příležitostech, bylo by to opravdu skvělé. 

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 28. května 2024 22:11
Reakce na dzizisketa:

Lilly_Ku 

Taky ten Třeštíkové point chápu. A souhlasím s ním, což nijak nevylučuje, že jsem na hokej trochu koukala a fandila. 

​podle me se to vubec nevylucuje :)

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 28. května 2024 22:15

Já na hokej nekoukala mám to zprostředkovaně spíš přes články a tak, ale je fakt, že mě zaujalo, jak jsou tam vylitý s těma svejma dětma dokupy....Ale holt asi není firemní večírek jako firemní večírek:-D

Online RoSa
10177 příspěvků moje polička 28. května 2024 22:19

a všimly jste si, že mezi sponzory/oficiálními partnery byl i Pilsner Urquell?

... teda takový sucharství, to musí bejt hrozně smutnej život 

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 28. května 2024 22:19

Karja musis si dobre vybrat firmu :)

ja radsi ze vsech pracovnich vecirku odchazim jako prvni, minuly rok jsem z firemniho festivalu v litve radsi jela 90 km v noci na kole zpatky do hotelu, nez abych riskovala nezrizenou zabavu :D

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 28. května 2024 22:20

continuity tak to taky vidím. Ti kluci dosáhli vrcholu, normálne se musejí hodně hlídat a teď maj kolik, pět dní než se rozjedou do domovských týmů a za tuhou životosprávou? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. května 2024 22:24

continuity na staromáku byli v pondělí, takže večer na oslavu předem (by) se našel 

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 28. května 2024 22:26

Evaeva a?

Ne staromák šli slavit s fanouškama, to tam fakt měli stát a popíjet vodu z lahviček? Btw Jeden z hlavních sponzorů je Plzeňský prazdroj.

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 28. května 2024 22:27

Evaevaten zápas a všechen cirkus na stadionu končil těžce po půl noci. Podle mě jeli od večera v kuse. to už i zcela střízliví by vypadali jete.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. května 2024 22:29

continuity já ti nevím, muž na firemních večírcích pije limonádu ale hlavně to obvykle nemají na staromáku a nejsou ve zprávách další tři dny.

Mně nevadí, že na tom staromáku pijí alkohol, ale že neznají míru. Fakt nečekám, že si tam dají kapučíno, ale zlejt se můžou v soukromí. Chápu, že se musí hlídat skoro pořád, ale ten den navíc by to snad vydrželi. A pochybuju, že fanoušci přišli, aby viděli ožralého Pastrňáka, že by je naštvalo, kdyby byl střízlivý.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. května 2024 22:31

andulka01 vždyť to jsou chlapy jak hora, takhle nevypadají po dvou pivech.

No prostě Třeštíkovou sice ráda nemám, ale v tomhle s ní souhlasím.