Lilly_Ku mě to třeba nijak nepohorsuje. Fakt bych od těch kluků nečekala, že budou decentně usrkavat sampus.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Evaeva tak asi nebudou slavit sójovým latté. A jaké normalizovat a tahat do toho děti, snad je jen na vás, co jim v tv pustíte. Je to oslava dospělých lidí s dospělými lidmi. Ta veřejná oslava byla nutná.
andulka01 veřejná oslava nutná byla. Ale ožrat se mohli večer před tím nebo večer po tom. Pořád by zbylo spousta možností, jak to pořádně oslavit. Nikomu jinému z jakéhokoliv oboru by to neprošlo, tak proč jim.
Taky ten Třeštíkové point chápu. A souhlasím s ním, což nijak nevylučuje, že jsem na hokej trochu koukala a fandila.
Evaeva a hádej co si žádaly davy. Ti lidé co fandili, to chtěli oslavit s nimi a po svém. A jak oslavuje běžný hokejový fanoušek je tak nějak jasné. Tak to prostě je. Časem se to změní, ale musí samo, bude to trvat.
Evaevakdyby se slavilo večer předtím tak jaksi nevyhrajou. ![]()
Několik týdnů šíleného vypětí, já je docela chápu, ač si o toleranci k alkoholu v českých zemích myslím svoje.
A kdyz treba vitezove formule nebo Tour de France na sebe strikaji sampus, tak to nevadi? Navic takrikajic dopravni obory!
Evaeva No oni se ozrali hned po finale a uz v tom plynule pokracovali dalsi dva dny :-D.
Ono to neni jen mistrovstvi, ale v kvetnu spouste týmu uz zacina letni priprava, pak cela sezona, play off, hned naskocit na mistrovstvi... Je to hrozne dlouhy a nedivim se jim, ze tu zlatou tecku takhle slavi. Az jednou vyhraje titul Sparta, tak budu taky slavit tri dny :-D.
Evaeva a naprosto bez urážení, jaké jsou ty další možnosti oslav s veřejností, jak by mohly vypadat?
Evaeva ale prošlo. v IT se chlastá příšerně, něco o tom vím. V jiných profesích zas praskuje. Zas z tohto národa nedelejme sbor jebtisek. Kdyby se pilo jen při takovýchto příležitostech, bylo by to opravdu skvělé.
Lilly_Ku
Taky ten Třeštíkové point chápu. A souhlasím s ním, což nijak nevylučuje, že jsem na hokej trochu koukala a fandila.
podle me se to vubec nevylucuje :)
Já na hokej nekoukala mám to zprostředkovaně spíš přes články a tak, ale je fakt, že mě zaujalo, jak jsou tam vylitý s těma svejma dětma dokupy....Ale holt asi není firemní večírek jako firemní večírek:-D
a všimly jste si, že mezi sponzory/oficiálními partnery byl i Pilsner Urquell?
... teda takový sucharství, to musí bejt hrozně smutnej život
Karja musis si dobre vybrat firmu :)
ja radsi ze vsech pracovnich vecirku odchazim jako prvni, minuly rok jsem z firemniho festivalu v litve radsi jela 90 km v noci na kole zpatky do hotelu, nez abych riskovala nezrizenou zabavu :D
continuity tak to taky vidím. Ti kluci dosáhli vrcholu, normálne se musejí hodně hlídat a teď maj kolik, pět dní než se rozjedou do domovských týmů a za tuhou životosprávou?
continuity na staromáku byli v pondělí, takže večer na oslavu předem (by) se našel
Evaeva a?
Ne staromák šli slavit s fanouškama, to tam fakt měli stát a popíjet vodu z lahviček? Btw Jeden z hlavních sponzorů je Plzeňský prazdroj.
Evaevaten zápas a všechen cirkus na stadionu končil těžce po půl noci. Podle mě jeli od večera v kuse. to už i zcela střízliví by vypadali jete.
continuity já ti nevím, muž na firemních večírcích pije limonádu
ale hlavně to obvykle nemají na staromáku a nejsou ve zprávách další tři dny.
Mně nevadí, že na tom staromáku pijí alkohol, ale že neznají míru. Fakt nečekám, že si tam dají kapučíno, ale zlejt se můžou v soukromí. Chápu, že se musí hlídat skoro pořád, ale ten den navíc by to snad vydrželi. A pochybuju, že fanoušci přišli, aby viděli ožralého Pastrňáka, že by je naštvalo, kdyby byl střízlivý.
andulka01 vždyť to jsou chlapy jak hora, takhle nevypadají po dvou pivech.
No prostě Třeštíkovou sice ráda nemám, ale v tomhle s ní souhlasím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.