Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 28. května 2024 22:34
Reakce na RoSa:

a všimly jste si, že mezi sponzory/oficiálními partnery byl i Pilsner Urquell?

... teda takový sucharství, to musí bejt hrozně smutnej život 

​Žejo? A to jsem zápas prospala, ani ty ostatní jsem až tak moc nevnímala, jen z nutnosti. Ale to ušklebování se nad cizím úspěchem nesnáším. Jako je fakt budem hodnotit že se vožrali na Staromáku?

Online jitřenka
716 příspěvků moje polička 28. května 2024 22:36

Evaeva - jsi mimo, s ceremoniálem a vším končily dlouho po půlnoci. Tohle moralizování je úsměvné. Kluci celý rok makají v lize, hrají se zraněním, vydřou zlato, je tam hromada adrenalinu a euforie a jsou to mladí kluci. Tak si užijí jízdu a pak zase pojedou tvrdou životosprávu. Bóže. Bylo to už za Nagana, nepamatujete si ? Občas prosáklo, jak to bylo výživný v letadle. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. května 2024 22:38

jitřenka no já byla malá holka, ale v letadle/na veřejnosti prostě vnímám jako rozdíl. V naší společnosti je tolerance k alkoholu hrozně vysoká, což se ukazuje i tady, a to mi vadí.

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 28. května 2024 22:40

jitřenka to neni moralizovsani, mi vadilo i nagano, sportovni vykon respektuju. je sposta dalsich narocnych sportu, kde neni tradici se vylejt jak vaza. to ze je neco tradice jeste neznamena, ze to je jedinej moznej pohled na situaci.

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 28. května 2024 22:43

Evaeva tak znovu: prosím, dej mi sem aspoň dva scénáře z té spousty, jak by to mělo podle tebe vypadat. Mě to totiž jinak nenapadá, ale budu vděčná za jakékoliv doporučení. Díky.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. května 2024 22:44

andulka01úplně stejně, akorát by nepřijeli nalití jak dogy. 

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 28. května 2024 22:48

Evaeva Tak já bych skoro řekla, že když se po všem tom vypětí nakonec uvolněj, že jim nakonec toho alkoholu stačí dost málo, aby vypadali pod obraz.

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 28. května 2024 22:49

Myslíte, ze třeba Ledecká, Kvitová, pollert a já nevím kdo ještě ze zlatých medailistů světa nebo olympiady se taky po výkonu takhle zřídí? Na veřejnosti? Nebo jejich medaile a výkony jsou nějak min zasloužene? Když to obhajujete tím výkonem? Já proti tomu nic nemám. Ale mi to přijde jako nějaká absurdní komedie. A fascinujeme mě, jak davy šílí z nalitejch maniků

Kdejakej jouda najednou mává českou vlajkou a je strašně hrdej. Jako zajímavý je to hodně. 

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 28. května 2024 22:52

Lilly_Ku ale na tohle by bylo potřeba převychovat celý národ. Zatím je hokej závislý na přízni fanoušků s sponzorů. Až bude národ pít u hokeje čaj, tak to zase bude jinak.

A za mě. Ať se klidně vylejou. 1/ je to kultura toho sporu (byť diskutabilní) 2/ si to zasoužej 3/ kdo vám brání vypnout televizi?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. května 2024 22:53

DruI třeba jo. Zajímalo by mě, jak takové události vypadají v jiných zemích. Poslední ročníky vyhrávali na střídačku Kanaďani, Fini a Švédi.

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 28. května 2024 22:57

notna eeeee... já bych mohla vyprávět. Pollert, Doktor, Dostál, Fuksa, Synek.. akorát ta jejich "veřejnost" je daleko menší. 

Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 28. května 2024 23:01

notna Ja myslim, ze se po vitezstvi vyleje kde kdo, akorat na ne 15 hodin po zaverecnym hvizdu nečeká narvanej Staromak. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. května 2024 23:01

continuity ale to není veřejná oslava, v soukromí ať si dělají, co chtějí 

Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 28. května 2024 23:02

continuity Tak Kanaďané to roztaceli i letos v Praze, v Kozicce nebyli jen jednou :-D.

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 28. května 2024 23:05

DruIpřesně tak. Unavený, vyčerpaný člověk fakt moc nepotřebuje. Navíc jsem přesvědčená,že pokud na pondělí spali, tak spíš se to počítalo na desítky minut než na hodiny. 

Dostal prý nepil vůbec. 

Já nevím,jak vypadali, a je mi to vážně jedno. Spíš mě zarazil ten morální maják Třeštíková. 

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 28. května 2024 23:09

tak jak teda, maji pravo se vylejt nebo si dali jen malinko a maji to vlastne z unavy? :)

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 28. května 2024 23:10

andulka01 Jakoze jsou pod obraz a na sebe lejou pivo na veřejných akcích většina sportovců jo? A fanoušci jim tleskají?  To jsou věci!  

Vari To mi přijde taky hodně zajímavý, ze není zlato jako zlato. Řekla bych, ze sport sleduji hodně, fandím našim nebo svým oblibencům, ale tu adoraci hokeje a fotbalu nechápu. Mi nepřijdou jako něco víc než jiní sportovci. 

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 28. května 2024 23:11

Lilly_Ku asi tak, že je to úplně jedno. 

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 28. května 2024 23:15

notnamě přijde hlavně rozdíl mezi kolektivním a individuálním sportem,navíc hokej a fotbal je tady hodně populární  = velká fanouškovská základna. Nakonec lze oslavit i vítězství v gorodkach, ale asi se k tomu nesejde plné náměstí.

Zrovna Ledecká někde říkala, že ona na ty oslavy moc není, ale její tým to oslaví mohutně a že je to dobře, protože někdo to odtancit musí.  

Na olympiádách se zas strašně moc souloží a ne vždy se zákonitými manželkami. Vždy se najde něco nad čím se lze pohorsit.