Karja chápu, ale nešlo to jinak. Četla jsem to tu 2x, pro sichr, jestli dobře vidím a chápu.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Třeba tady, davy nesílí z nalitejch maniku, ale z toho co ti maníci zcela střízliví dělali předtím.
![]()
![]()
Tvl tady je to hotová Armáda spásy!
Holky vykašlete se na hokej, je to jen pitomý motání se po ledu a laciná záminka k nezřízenýmu chlastu!
Choďte na šachy!
barbucha myslela jsem, že napíšeš "vykašlete se na hokej a jděte radši chlastat"!
Já chápu obě dvě strany, jako lití si piva na hlavu, já nevim no....příměr s tou ledeckou mě pobavil hodně, když si představim, že by přijela na staromák zlitá jak žok:-D
Už jsem pár zlitejch žoků v životě viděla, a dovolím si tvrdit, že do nich ti hokejisti měli eště dost daleko.
Ale není nad to cítit se jako lepší, vpravdě distingovaná dáma, když si nad těma draze placenejma netáhlama pořádně odplivnu, že jo.
žluťásek no a nebylo by lepší, kdyby si každý slavil, jak uzná za vhodné a ostatní nesoudili, jestli dítě dotyčného vidělo v rukou tatínka, ó ty hrůzo, flašku alkoholu? Vždyť je to směšné
To už je tady takový kolorit. Člověk napíše slušně svůj odlišný názor a dočte se rozbor svojí osobnosti, několik invektiv, je mu vloženo do klávesnice, co nikdy nenapsal a pak přijde pár vyživných zpráv, aby jako asi byla jistota, že si ty urážky dotyčný fakt přečte
Dneska teda ještě nemám ty zprávy, ale to přijde... Teď už určitě ![]()
A stejně se mi furt zlití sportovci líbit nebudou, ač jim fandím. Tak já nevím, na hranici se mnou asi.
A co teda predvadeli? Nebo jak se pozna, ze byli uplne ozrali? Jsem to nejak uplne zazdila a tady debata na pet stran ![]()
notna Si děláš srandu? Tě někdo konfrontuje v soukomé zprávě? No že se divím.
Kdo je soudí? Kdo si nad nimi odplivává? Ale tak proč si v rámci vášnivé obhajovy něco nevymyslet, že?
Já bych za moralistky navrhovala klukům ty medaile odebrat. Když jim je podle některých nepřeju, tak ať to má aspoń grády. Kdo požil, přijde medaile odevzdat k nám domů
Zadaní chodit nemusí. Ti ať je jdou odevzdat třeba na hokejový svaz ![]()
KanDneska ještě ne. Vlastně od té doby, co jsem to tu už jednou nebo dvakrát napsala, tak je klid. Vidíš, to jsem si teď uvědomila. Tak asi dnes taky už nic nedostanu.
olte já vidím rozdíl mezi soukromou oslavou v klubu/šatně/nevím kde a veřejnou událostí na náměstí.
notna tohle mi přijde hodně wtf, myslím ty soukromé zprávy
Kan ne a ne. Tohle se dá napsat na všechno, nelíbí se ti to, tak se na to nekoukej. Já budu ráda, když se otevře diskuse (a tím nemyslím tady na parfu
) a jednou za deset, dvacet let třeba už to normální považováno nebude.
Evaeva Já teda doufám, že mít radost z úspěchu a oslavit to s fanoušky bude normální pořád pro všechny sportovce a sportovkyně! :D Já nevím, proč těm sportovcům nedělá sponzora třeba Pampers, nebo Henkel.
Kan proti oslavě s fanoušky nic nemám, to jsem psala několikrát. Já mám něco proti nadměrnému pití.
Samantha Já jsem teda na alkohol neviděla reklamu v tv ani nepamatuji.
prosím, můžeš mi upřesnit, co si představuješ pod zařazením alkohol a jak často koukáš na TV?
Já tedy tak pár hodin týdně (spíš večerně), vybírám si z O2 spíš zpětné přehrávání a je to samý
... pivo, pivo, whisky, pivo ...
Mně dneska udělalo radost, že jsem si v rámci swapu převzala čtvrtou (a nečekaně pátou) kytku za poslední 4 dny.
Neděle: oleandr (zakoupeno)
Pondělí: zmijovec (swap za mlsky pro psy)
Úterý: pepřinec (od kamarádky za autogramy ze Světa knihy)
Středa: kalanchoe a maličký řízek ibišku (swap za zelenec)
Kdybych už nepřišla, tak mě všechna ta zeleň zavalila! (Nepočítám, že jsem si dovezla od maminky tři rajčata...)
Samantha Fakt? Já to pouštím jen večer, hodně pozdě a spíš dokumenty, filmy občas a seriály vůbec. A přijde mi to samá banka, alzák, plíny, Hipp, vložky. Nic pro normální lidi.:D
Evaeva Tohle bylo za hafo let poprvé, nepřijde mi to jako nadměrné pití. Nedávno tu někdo, asi v dětským postoval fotku a na lince byla přepravka prázdných lahváčů, to mi přijde daleko horší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.