Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 28. května 2024 23:17

Lilly_Ku No, takhle, jsou plnoletí a tak jim nikdo nemůže zakázat zpít se pod obraz. Otázka je, jestli my máme právo po nich vyžadovat, aby dělali společenský vzor a vlastní střízlivostí bojovali proti všeobecně příliš vysoké toleranci k užívání alkoholu v našem státě.

Já osobně bych jim ty oslavy odpustila a fakt jim přiznala jako polehčující okolnosti to, že velká část toho řekněme nepřístojného chování nemusí být zapříčiněná ani tak alkoholem, ale emocionálním vypětím.

Ale teda osobně jsem téměř abstinent a davové oslavy čehokoli mě upřímně děsí.

Offline Tak Betty
6143 příspěvků moje polička 28. května 2024 23:18

Páni , tady je moralistů.

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 28. května 2024 23:19
Reakce na Lilly_Ku:

tak jak teda, maji pravo se vylejt nebo si dali jen malinko a maji to vlastne z unavy? :)

To je fuk. Národní hrdinové to teď jsou, tak je to OK se zlít pod obraz. Bez alkoholu asi nelze slavit. 

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 28. května 2024 23:32

notna fanouškovská základna je úměrná popularitě jejich sportu. A ano, když po olympiádě se zlatem Dostál nebo Fuky dorazí do Bráníka, vylejou se jak váza s cca třemi stovkami svyých fanoušků a možná ještě hůř, ó hrůza. A za tři dny poté jsou zase v plném tréninku.

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 28. května 2024 23:36
Reakce na andulka01:

... teda takový sucharství, to musí bejt hrozně smutnej život 

​Žejo? A to jsem zápas prospala, ani ty ostatní jsem až tak moc nevnímala, jen z nutnosti. Ale to ušklebování se nad cizím úspěchem nesnáším. Jako je fakt budem hodnotit že se vožrali na Staromáku?

​Když mi přijdou ožralí nechutni, tak se usklibám nad cizím úspěchem, jo? To je teda logika. Hodnotím jejich ozralost, ne sportovní výkon. Nebavíme se o zápasech, ale o vystoupení na Statomaku. 
Ani jim neberu právo se takhle zlejt. Ale muzu snad říct, ze se mi to nelíbí. To je cely. 
Taky se umím pěkné zřídit a nemyslím si, ze je to OK a mělo by se to jiným líbit. 

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 28. května 2024 23:40

notna o národních hrdinech tu nepadlo ani slovo. Ani o tom, že bez alkoholu nelze slavit. Jenom některým přijde zbytečné moralizovat o tom, že hokejisté neustáli svůj možná životní úspěch s noblesou anglické šlechtičny.

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 28. května 2024 23:44

notna a to je právě ono. Ti lidé na Staromáku si přišli právě pro tohle, pro oslavu, uvolnění. Ano, nemusí se nám to líbit, ale můžeme tam nejít nebo vypnout tv. 

To, že se to tobě nelíbí, vůbec nerozporuju. Nebylas tam, televizi můžeš vypnout, dětem vysvětlit. 

A ráda bych celou tuto debatu zase vrátila k postu Třeštíkové, který je dle mého zcela mimo. A jsem nefanoušek, hojek nesleduju, zápasy jsem neviděla.

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 28. května 2024 23:45

OliveOyl O noblese anglické šlechtičny tu taky nepadlo ani slovo. 

Offline baltik
4985 příspěvků moje polička 29. května 2024 05:20

Jde o to, ze jsou to vzory i pro deti a timto verejne normalizujeme, ze se neda slavit bez alkoholu.

Offline brrr
12347 příspěvků moje polička 29. května 2024 06:22

Popravdě vůbec nechápu ty oslavy na Staromáku. Začalo to celé Naganem, predtím nic takového nebylo a stejně to všichni zvládli.

Hokejistů je mi líto, jim musí být pak hrozně blbě.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 29. května 2024 06:44

brrr asi tak!

Online jitřenka
716 příspěvků moje polička 29. května 2024 07:02

notna a další- hokej je kolektivní sport, no a kdo jednou zažije tu energii a atmosféru na stadionu, tak se ničemu nediví. A tady slaví hromadně mladý kluci, v tomto případě trochu nadhledu beru,oni ti kluci jdou příkladem mladým celý rok.   Jinak tolerance k alkoholu mi taky vadí. 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 29. května 2024 07:14

Já si hlavně myslím,  že paní Trestikove je řádění hokejistů úplně u zadku,  akorát zase měla potřebu něčím provokovat. Možná nahy fotky uz natáhnou. A lecjakej moralista ji na to skočil.

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 29. května 2024 07:20

brrr jo, mně jsou ožralí kluci ukradení a řeči o vzorech pro děti mi připadají jako plané moralizování a sucharství, ale tahle oficiální podpora zabrání poloviny města fanoušky jednoho sportu a plky o Praganu a jak je super, že si to další generace mohla prožít, to mi leze na nervy. 

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 29. května 2024 07:21

Raduza ano, to si přesně myslím taky

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 29. května 2024 07:32
Reakce na jitřenka:

notna a další- hokej je kolektivní sport, no a kdo jednou zažije tu energii a atmosféru na stadionu, tak se ničemu nediví. A tady slaví hromadně mladý kluci, v tomto případě trochu nadhledu beru,oni ti kluci jdou příkladem mladým celý rok.   Jinak tolerance k alkoholu mi taky vadí. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. května 2024 07:38

Mně přijde Třeštikova jako kyselá prdel. Pardon. Hokej jsem nesledovala, oslavu chapu a rozhodně mi nikdy opilí sportovci nedávali signál k tomu, abych začala pít já. Tam bude něco špatně spíš v rodině.

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 29. května 2024 07:49

Mne ty ožralý davy úplně děsí, je to jedinej moment, kdy nelituju, ze nebydlim v Praze (500 m od O2 arény, hokej mám rada, ale bydlet se tam v tu dobu nedá)

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 29. května 2024 07:54

Jo a jinak chápu, co kritizuje, jediný vzedmuti vlastenectví a nějaký národní hrdosti ve spojení s opitim se pomalu do bezvědomí je takový smutny, no, i když od ni mi to taky moc věrohodně nezní 

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 29. května 2024 09:00

Diskusia o nevhodnosti pitia alkoholu pri verejnej oslave hokejistov, keďže športovci sú vzorom pre deti, sa objavila aj v jednej učiteľskej skupine na facebooku. Nerieši to iba Treštíková.