Dnes pobavilo na cestě k zubaři. 
Co Vám dnes udělalo radost.?.
jitřenka Já se nedivím, několikrát jsem zažila jen oslavu vítězství v lize, kde to probíhá obdobně, a mistrovství světa jsou emoce ještě větší. Ale to zřízení se pod obraz se mi prostě nelíbí. Nikomu to neberu, ať si to dělá. Ale můžu se vyjádřit, že mi to přijde fakt na hlavu.
A úplně stejně na hlavu mi přijde podsouvat, že když se mi nelíbí ožralí hokejisti a fanoušci a to davové šílenství, najednou každej hrdej, že je Čech, tak se mi podsouvá, že jsem moralista, nepřeju cízím úspěch a další perly, co tu padly. A já jen vyjádřidla nelibost k ožrání se. Toť vše. A jo, je mi jasný, že někdo si bez alkoholu oslavu představit neumí.
Lilly_Ku mě to třeba nijak nepohorsuje. Fakt bych od těch kluků nečekala, že budou decentně usrkavat sampus.
![]()
notna súhlasím s vami. Vnímam to rovnako.
Jde o to, ze jsou to vzory i pro deti a timto verejne normalizujeme, ze se neda slavit bez alkoholu.
Ale na to přijdou dříve nebo později všichni (že se dá i bez chlastu).
Nejdřív bych zatrhla reklamu na chlast a pak teprve se pohoršovala nad tím, že se mladý kluci zlejou jak dobytek. Ale chápu je, to musela být eurofie ![]()
Samantha Já jsem teda na alkohol neviděla reklamu v tv ani nepamatuji. Časopisy nesleduju, ale tak tam by to měli zarazit rodiče. Já třeba nechápu potřebu brát malé děti na ty různé vinařské košty. A jen tak teda na okraj, závislost na čemoliv je hrozná, cigarety, drogy, mobil, cokoliv. Ale tak ať každej zamete před svým.
Samantha jo, muselo by to zacit od toho, ze by pilsner nebyl jejich sponzor...
notnaj tady se fanouškům podsouva, že je obdivuji za to, že se zlili. A tím statusem Třeštíkové začala ta debata.
Snažím se to tady říct opakovaně, že to není důležité (ať tak nebo onak) protože ten obdiv pochází z toho, co dva týdny předváděli na ledě. Tenhle konec je takový vedlejší fakt, nemusí se to každému líbit,což chápu, ale nijak to nezmenšuje ten výkon, co podali na mistrovství.
Co se tyka davového silenstvi, já tomu taky nerozumím a vlastně neznasim i třeba na demonstracích, ale v poslední dobe je toho tak malinko, co tady lidi spojuje, že bych jim to nebrala a nachala ať si ten pocit sounáležitosti prostě můžou přežít. I kdyby dělali bordel v ulicích týden a ne dva dny.
notnaj tady se fanouškům podsouva, že je obdivuji za to, že se zlili. A tím statusem Třeštíkové začala ta debata.
Snažím se to tady říct opakovaně, že to není důležité (ať tak nebo onak) protože ten obdiv pochází z toho, co dva týdny předváděli na ledě. .
![]()
Přesně tak. Nejsem příznivcem takových sportovních událostí a obsazení města opilým davem už vůbec, ale tady se Třeštíkové tleská za záměrné překroucení skutečnosti a argumentační faul, o kterém ona samozřejmě moc dobře ví, ale pro přitažení pozornosti jí není nic blbé.
continuity To snad tady nikdo ani nepsal, že by ta jejich závěrečná show zmenšovala jejich výkon. Fandila jsem jim, přeju jim to. Vítězství i tu oslavu. A chápu, že se takhle zřídili. Ač to sama umím taky, nebo spíš uměla, tak zlít se pod obraz prostě není OK. Podle mě. Nikomu to nezakazuju, ani nikoho nenabádám, aby abstinoval. Už k tomu víc nemám.
Třeba tady, davy nesílí z nalitejch maniku, ale z toho co ti maníci zcela střízliví dělali předtím.
Pinot Noir Třeštíkové tleskala snad jen Lilly_Ku Podle mě se debata posunula k omlouvání chlastu, protože oslava a kdo řekl, že byli nechutní /já/, tak byl označen za nepřejícího moralistu, co závidí úspěch. Nebo co to bylo, už si přesně nepamatuju...
Že se Třeštíková snaží upoutat pozornost za každou cenu je jasný. Co jiného by sledovala focením nahá ve výtahu? A daří se jí to. nesleduji ji a přesto jsem její fotky, jak se o ní píše.
Tady se to zase motá a vynáší soudy, fakt jdu od toho.
Jsem si kvůli vám rozklikla fotky z oslavy, co jsou na extra.cz a nic tak pobuřujícího, kvůli čemu tady zvrací půl parfu, tam fakt nevidím
continuity Nikde tam nevidím, že bych zmenšovala jejich výkon.
.. ale v poslední dobe je toho tak malinko, co tady lidi spojuje, že bych jim to nebrala a nachala ať si ten pocit sounáležitosti prostě můžou přežít. I kdyby dělali bordel v ulicích týden a ne dva dny.
Souhlasím, takový trochu úlevný pocit, vzdáleně podobný tomu, když děcka v obyváku dělají bordel na kolečkách, nebo přijdou zvenku zabahněný v nejlepším oblečení, ale nejdou si vzájemně po krku a kooperujou :-))
Teda fakt nestačím koukat, co je tady puritánek, moralistek a kyselejch zadelí.
Teda fakt nestačím koukat, co je tady puritánek, moralistek a kyselejch zadelí.
Vid a jak ty druhý přívětivý se tak hezky o ostatních vyjadřují!:-D
No a nebylo by pro všechny příjemnější, kdyby ta veřejná oslava na náměstí proběhla s fotkama s fanouškama, s podpisama dresů, kdyby si šli poplácat rukama s lidma pod pódiem? Jakože aby byla oslava, musí k tomu téct alkohol všude?
Já viděla pár fotek, kde měli za krkem nebo v náručí svoje děti a u toho flašku. Mně se to teda taky nelíbí a kdyby takovejch obrázků ubývalo, dost bych to uvítala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.