Kan nadměrné pití snad může být i v rámci jedné akce
Těžko hodnotit, co je nebo není horší. Za jak dlouho ty lahváče byly?
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kan proti oslavě s fanoušky nic nemám, to jsem psala několikrát. Já mám něco proti nadměrnému pití.
no ale to asi spíš tvůj osobní problém.... a byla to akce především pro hokejové fanoušky, ne představení pro děti
Já nevím, proč těm sportovcům nedělá sponzora třeba Pampers, nebo Henkel.
Sponzoroval Prazdroj tak chlastali, si představ, co by se mohlo dít, kdyby byl sponzor Pampers ![]()
olte jak souvisí hokej s pitím? U nás je vysoká tolerance k alkoholu a to mi vadí, všude.
a co tele Pastrňák , může být? ![]()
olte jak souvisí hokej s pitím? U nás je vysoká tolerance k alkoholu a to mi vadí, všude.
a jak se ta vysoká tolerance projevuje? Nevím no, mně by vadilo pití mych blízkých, ale že při výjmečné příležitosti se někdo opil, hokejista nehokejista, je mi v podstatě jedno. A to jsem abstinent.
RoSa nesmí pít
Raduza Zabilas ![]()
Kan nadměrné pití snad může být i v rámci jedné akce
Těžko hodnotit, co je nebo není horší. Za jak dlouho ty lahváče byly?
Hele,ještě se řeší neadekvátní a nevýchovná prezentace idolů národa na veřejnosti, nebo soukromé neřesti a soukromé cesty do pekla spoluobčanů?
Úplně jsem z té diskuze dostala chuť si zatolerovat nějaký alkohol!

Pinot Noir ja uz pred tromi hodinami ![]()
Ale sportovci jsou vzorem pro děti, nepamatujete si třeba kauzu, jak Ronaldo odsunul cocacolu(sponzora nějakého šampionátu) s protahlym ksichtem a povzdechem pijte vodu? Jako to u synovců docela rezonovalo. Oni docela znají životní styl těch svých hvězd. No na druhou stranu, pak slyšej na zápasech samy p.co, p.co, videj jak se leckdo serve, tak to se zas vykompenzuje no:D
Pinot Noir dobře, ![]()
a co tele Pastrňák , může být?
Ještě otáčej nožem v ráně. Zrovna Pastrňák sliboval svým fanouškům, že bude pít celou noc! Je to notorik a patří na záchytku!
barbucha Haha, já si pustila starou Show u Krause, kde Pastrňák taky popíjel. Musí si smradi najít jiný vzory prostě! Anebo budou muset rodiče lépe vysvětlovat.
... dnes jsem přesunula do květináče vrcholový řízek dracény. Tak snad se chytne!!
Cestou z nemocnice sme išli okolo kvetinaca so zasadenymi tureckymi klincekmi, krásne vonali. Tak som hneď zabocila do kvetinarstva a kúpila som jedny v crepniku, ako bolestné. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.