Anebo budou muset rodiče lépe vysvětlovat.
Nebo sami přestat chlastat ![]()
barbucha hele já nevím, myslíš že kdo tu odsuzuje veřejný opíjení, tak doma chlastá první ligu? Nemyslím si.
Dcera dnes odmaturovala![]()
Liesel A to je velká radost. Gratuluji!
žluťásek asi tak
Liesel super, gratuluju
Liesel gratuluji ![]()
continuity díky
žluťásek Jo, protože měl někdo na lince lahváče prej:-D
Liesel super, gratulujem!
Karja Celej kastl, si představ! :D :D
letfenixa diky
Naposledy se tu měřilo předevčírem? Tak teď můžeme měřit ouška, teda jak vám fungují.
U mě 45
, ale musela jsem ohulit repráky na telefonu, tak nevím,jestli je to smeroplatny. A zkontrolujte si, jestli to náhodou nepřestanete slyšet jen kvůli tomu,že to nedává reproduktor - třeba na dětech.
https://x.com/VelkVezr2/status/1796070686412198388?t=KLl7PbhHM1RoQQAly7zxJQ&s=19
continuity Zajímavý
u mě cca o 5 let míň než reálně. Kdysi jsme to zkoušeli na gymplu ve fyzice, kdo ještě co uslyší, tehdy jsem se dostala ze třídy asi nejdál, což ale nebyla vždycky výhoda, člověk pak slyší pískat televizi, nabíječku, nebo klimu, a nikdo mu to nevěří.
Myrtila no zamlada jsem to měla taky.
Já jsem slyšela i puštěnou CRT televizi s vypnutým zvukem přes zavřené dveře. No nějaké výhody to stáří má.
Ale já mám docela nahluchle oba rodiče a oba dva si ten sluch celý život vcelku šetřili, takže buď technologie zásadně pokročí nebo mi za chvíli bude jedno uz všechno.![]()
continuity mě to vyšlo přesně
continuity No, je to s věkem mírná výhoda, že už ty spotřebiče tolik neobtěžují
i když třeba nabíječku slyším pořád. Trávu růst jsem slyšela tak do 35, kdy jsem najednou částečně přišla o sluch, ale vysoké tóny slyším pořád dobře.
Jsme doma! Tady je vsechno tak krasne zeleny a zpiva tu kos
A rozkveta bila pivonka, kterou jsem sazela tesne pred odjezdem, neuvadla!
Zahrada sice vypada zarostla jak zamek Sipkove Ruzenky, ale ať, zelena je dobra!
continuity To jsi teď trochu mimo mísu, teď se tu měří, jak kdo chlastá ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.