Kafe s kastelánem!!! ![]()
![]()
![]()
Aneb 5 hodin soukromého prolízání Karlštejna s úžasným sympaťákem.

Sweet Potato závidím ![]()
Fuha ja som prestala pocut niekde pri 52. Mam o 11 menej ![]()
continuity To jsi teď trochu mimo mísu, teď se tu měří, jak kdo chlastá
Když ja se stydím ![]()
A aktuálně migréna, takže mám navíc utrum.
Já vím, navíc je to bezva kamarád![]()
Sweet Potato jeee tak to závidím. Už jsem se na to dívala a přemýšlela, že to koupím rodičům. Tak jsem ráda, že to stojí za to, kdybych do toho šla.
continuity já o pár let míň než mi je, asi to celkem odpovídá, podobně mi to vyšlo i v Techmanii.
Nechlástam vůbec nikdy, můžu měřit sluch ![]()
jerry Předčilo to všechna očekávání.
Moc děkuju za tip. A těším se na další. ![]()
Naposledy se tu měřilo předevčírem? Tak teď můžeme měřit ouška, teda jak vám fungují.
U mě 45
, ale musela jsem ohulit repráky na telefonu, tak nevím,jestli je to smeroplatny. A zkontrolujte si, jestli to náhodou nepřestanete slyšet jen kvůli tomu,že to nedává reproduktor - třeba na dětech.
https://x.com/VelkVezr2/status/1796070686412198388?t=KLl7PbhHM1RoQQAly7zxJQ&s=19
No...já přestala u slyšet u 27, skokově...takže -8...no...v tomhle bych mladice bejt úplně nemusela.
Lama_z_Lana to možná už nedává tvůj reprák. My jsme se na telefonu dostali k 22 u starší dcery.
continuity Já na PC o 10 víc než mám, což mě vyděsilo, na telefonu se dostanu přesně, pokud ho přiložím těsně k uchu, tak o 15 míň, ale to už považuju za podvod. Čekala bych, že to bude trochu lepší. :-(
Mermaid To jsem měřila včera, když jsme porovnávaly životní zkušenosti se spřátelenou Číňankou. (která si vzala svou první lásku, kterou navíc potkala až v druháku na Univerzitě....hádejte kdo vyhrál
)
Kokoska To jsem měla loni, když jsem přiletěla z Japonska.
Normálně si pamatuju, jak jsem jela z Prahy domů a srdce mi úplně pukalo pocitem, jak je u nás krásně....
Sweet Potato
Ty se máš!
Přenocovala jsem v Národním archivu
Je to teda "podniková ubytovna", žádnej Hilton, ale je tu vana! Jenom já ve vaně, noční vrátnej a kilometry a kilometry archiválií!

Archivářka Aneb splněný sen archivářky! ![]()
U nás tak nádherně a omamně voní Lípy, celá ta alej je v jednom květu.
Archivářka Už jsem si myslela, že ten vrátný s tebou sdílel tu vanu. :D Hledáš poklady?
continuity Tak já mám o 12 let míň, než mi je. Což mě překvapuje, protože jsem celej život přesvědčená, že slyším špatně. Je nějaká diagnóza, že slyším, ale nerozeznám slova?
Garfie no, tahle posledni cesta byla spis o zajimavostech nez o kochani se krasama prirody. Navic az na male vyjimky porad tech 30°, fakt umorny. Ten ptaci zpev je fakt balzam na dusi :)
Sweet Potato To je strašně zajímavé, vůbec jsem o tom dodneška neslyšela. Jdu si to vyhledat.
Také pekné a zaujímavé radosti zdieľate!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.