Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Online brrr
12341 příspěvků moje polička 15. prosince 2024 19:39

letfenixa Jo, předpokládam, že je to ve všech těch školních systémech. Ale tak jistota je jistota.

Offline Friga
2151 příspěvků moje polička 15. prosince 2024 19:44

Evaeva tady na test zvou od 25 nebo 30, zalezi na obci. O tomhle systemu vim, co tu bydlim, coz je pres 11 let. Zadna novinka ten test neni, nevim, jestli je to teda ten samy test

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. prosince 2024 20:16

Friga hm, tak to těžko říct

Online Kokoska
34954 příspěvků moje polička 15. prosince 2024 20:53

marieu tak to by nejak smysl davalo, pokud to nezavedou pro vsechny plosne za 2 roky. 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 15. prosince 2024 21:13

Byla jsem teď pár dní u dcery, pekly jsme cukroví (bohužel na procházku jsme se nedostaly kvůli tomu, že obě vnučky začaly hodně kašlat), ale i tak to bylo super. A nejvíc bylo to, že když jsme se bavily o tom, jak probíhaly Vánoce, když ona byla malá, tak mi řekla, že ty Vánoce byly vždycky moc fajn, pohodové, klidné, radostné. Že se na ně vždy těšila a dodnes že se snaží, aby i u nich doma teď probíhaly v podobném duchu. Já se docela podivila, že přece to je normální, tak mě vyvedla z omylu, že spousta jejích kamarádek na Vánoce v dětství zrovna pěkné vzpomínky nemá. To mě dost překvapilo, ale samozřejmě její vztah k Vánocům v dětství mě potěšil.

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 01:17

Torrah To je hezké

Ale jinak myslím, že ty vzpomínky na Vánoce se mohou dost lišit. Chodila jsem kdysi s klukem, který Vánoce přímo nesnášel, další kolega mi třeba líčil, jak byl v šoku s rodině své ženy, protože u nich se Vánoce prožívaly, ale tam ne, k večeři se šlo doslova v teplákách a dárky se rozdávaly během koukání na televizi. 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 04:15
Reakce na marieu:

Jos to nic není- kolegyně má pacientku, která žije dlouhodobě v Kanadě - ta si musela sama držet i vaginální ultrazvukovou sondu. Nevím teda do jaké míry je to tam běžné a jestli to bylo preventivní opatření kvůli harassementu nebo snad dokonce zneužití. 

​To je tady v USA taky. Take nevim, do jake miry je to tady bezne, protoze se mi to zatim stalo jen v St. Mary's v Chicagu, kde jsem pracovala na detske psychiatrii a zaroven chodila na vsechna vysetreni - velmi prakticke, mimochodem!

Pry to ma predchazet "sexual harassment accusations" a "trauma response in a sexual-assault survivors".

Ale jde jen o to si tam tu sondu zavest. Jak tam je, tak si ji prevezme radiolog.

Jo, a pred tydnem jsem tu byla v urgent care, jestli nemam kvasinkovou infekci, tak mi dali potrebne vybaveni a poslali na WC, at si udelam ster sama

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 06:03

MP Marge no tady ta konkrétní pacientka řekla kolegyni, že nebyla v žádném případě dostatečně vyšetřená- měla obtíž, které pak dořešila až v ČR. Víc samozřejmě nevím. Kdo ví, kam se to posune tady u nás, až ti péči pojišťovny neutáhnou.

Online Kokoska
34954 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 08:44

MP Marge marieu tak snad kazdy doktor neni chlivak, ne? Bylo by asi fajn mit tu moznost, kdyz nekdo ma problem doktorovi verit, ale abych riskovala spatny ster, protoze na sebe pro jistotu nenecham doktora sahnout, to mi prijde na hlavu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. prosince 2024 09:28

Kokoska v případě zavedení té sondy mi to přijde úplně na hlavu. Jakože potom už to nemůže být obtěžování, když už je sonda uvnitř?

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 10:29
Reakce na Lilly_Ku:

ja bych si toho taky vsimla, v mem okoli je standardem u nesezdanych davat prijmeni matky. ale ja jsem taky ta emancipovana zena, takze cajk :D

​Toto mne od9bne pride zmysluplne.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 19:31
Reakce na marieu:

MP Marge no tady ta konkrétní pacientka řekla kolegyni, že nebyla v žádném případě dostatečně vyšetřená- měla obtíž, které pak dořešila až v ČR. Víc samozřejmě nevím. Kdo ví, kam se to posune tady u nás, až ti péči pojišťovny neutáhnou.

​Pojišťovny by možná kapku ušetřily, kdyby tam neměly takovej bordel a neustále mi nevypisovaly, ať si dojdu na stěr děložního čípku. Žádnej už dvacet let nemam (za peníze té samé pojišťovny, samozřejmě)  

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 19:49

barbucha myslím, že se ty prachy ztrácej úplně jinde a brutálně, ten systém je neudržitelný do té míry, že mě to jako doktora začlo upřímně děsit. Objektivně hledíme vstříc černý budoucnosti.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 16. prosince 2024 20:17

marieu 

Tím jsem si jistá.

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 01:42

marieu barbucha a ak tu čiernu budúcnosť zdravitníctva chcete vidiet detailnejsie, navštívte Slovensko....

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 06:41

slniecko my víme, víme.

Online Kokoska
34954 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 17:49

slniecko u vas uz je na poradu dne i zavedeni nevolnictvi.

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 17:59

Dnes som bola na gynekologickej preventivke a som šťastná, že som si nič nemusela zavádzať sama.

Online Kokoska
34954 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 18:48

letfenixa jak malo nekdy staci ke stesti

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 17. prosince 2024 18:51

Kokoska toto!