letfenixa Jo, předpokládam, že je to ve všech těch školních systémech. Ale tak jistota je jistota.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Evaeva tady na test zvou od 25 nebo 30, zalezi na obci. O tomhle systemu vim, co tu bydlim, coz je pres 11 let. Zadna novinka ten test neni, nevim, jestli je to teda ten samy test ![]()
Friga hm, tak to těžko říct ![]()
marieu tak to by nejak smysl davalo, pokud to nezavedou pro vsechny plosne za 2 roky.
Byla jsem teď pár dní u dcery, pekly jsme cukroví (bohužel na procházku jsme se nedostaly kvůli tomu, že obě vnučky začaly hodně kašlat), ale i tak to bylo super. A nejvíc bylo to, že když jsme se bavily o tom, jak probíhaly Vánoce, když ona byla malá, tak mi řekla, že ty Vánoce byly vždycky moc fajn, pohodové, klidné, radostné. Že se na ně vždy těšila a dodnes že se snaží, aby i u nich doma teď probíhaly v podobném duchu. Já se docela podivila, že přece to je normální, tak mě vyvedla z omylu, že spousta jejích kamarádek na Vánoce v dětství zrovna pěkné vzpomínky nemá. To mě dost překvapilo, ale samozřejmě její vztah k Vánocům v dětství mě potěšil.
Torrah To je hezké ![]()
Ale jinak myslím, že ty vzpomínky na Vánoce se mohou dost lišit. Chodila jsem kdysi s klukem, který Vánoce přímo nesnášel, další kolega mi třeba líčil, jak byl v šoku s rodině své ženy, protože u nich se Vánoce prožívaly, ale tam ne, k večeři se šlo doslova v teplákách a dárky se rozdávaly během koukání na televizi.
Jos to nic není- kolegyně má pacientku, která žije dlouhodobě v Kanadě - ta si musela sama držet i vaginální ultrazvukovou sondu. Nevím teda do jaké míry je to tam běžné a jestli to bylo preventivní opatření kvůli harassementu nebo snad dokonce zneužití.
To je tady v USA taky. Take nevim, do jake miry je to tady bezne, protoze se mi to zatim stalo jen v St. Mary's v Chicagu, kde jsem pracovala na detske psychiatrii a zaroven chodila na vsechna vysetreni - velmi prakticke, mimochodem!
Pry to ma predchazet "sexual harassment accusations" a "trauma response in a sexual-assault survivors".
Ale jde jen o to si tam tu sondu zavest. Jak tam je, tak si ji prevezme radiolog.
Jo, a pred tydnem jsem tu byla v urgent care, jestli nemam kvasinkovou infekci, tak mi dali potrebne vybaveni a poslali na WC, at si udelam ster sama ![]()
MP Marge no tady ta konkrétní pacientka řekla kolegyni, že nebyla v žádném případě dostatečně vyšetřená- měla obtíž, které pak dořešila až v ČR. Víc samozřejmě nevím. Kdo ví, kam se to posune tady u nás, až ti péči pojišťovny neutáhnou.
Kokoska v případě zavedení té sondy mi to přijde úplně na hlavu. Jakože potom už to nemůže být obtěžování, když už je sonda uvnitř?
ja bych si toho taky vsimla, v mem okoli je standardem u nesezdanych davat prijmeni matky. ale ja jsem taky ta emancipovana zena, takze cajk :D
Toto mne od9bne pride zmysluplne.
MP Marge no tady ta konkrétní pacientka řekla kolegyni, že nebyla v žádném případě dostatečně vyšetřená- měla obtíž, které pak dořešila až v ČR. Víc samozřejmě nevím. Kdo ví, kam se to posune tady u nás, až ti péči pojišťovny neutáhnou.
Pojišťovny by možná kapku ušetřily, kdyby tam neměly takovej bordel a neustále mi nevypisovaly, ať si dojdu na stěr děložního čípku. Žádnej už dvacet let nemam (za peníze té samé pojišťovny, samozřejmě)
barbucha myslím, že se ty prachy ztrácej úplně jinde a brutálně, ten systém je neudržitelný do té míry, že mě to jako doktora začlo upřímně děsit. Objektivně hledíme vstříc černý budoucnosti.
Tím jsem si jistá.
slniecko my víme, víme.
slniecko u vas uz je na poradu dne i zavedeni nevolnictvi.
Dnes som bola na gynekologickej preventivke a som šťastná, že som si nič nemusela zavádzať sama.
letfenixa jak malo nekdy staci ke stesti ![]()
Kokoska toto!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.