Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline DruI
5584 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 22:52

Karja Tak já myslím, že v pětatřiceti jseš ještě mladá. Holky rostou, ty se začneš nudit, to ještě bude čas na změnu kariéry;)

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 22:55

DruI Neplaš, já chci jít brzo do duchodu:D, sambo furt slibuje, že nám na něj vydělá, ale asi na ten jeho, prosezenej na břehu reky:D. Ale i bez toho, to už nestihnu;-)

Offline notna
9447 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 22:57

Karja Podle mě 35 není pozdě na změnu profese. To jde i pozdeji. Jenom ted na to nemáš kapacitu. To až holky odrostou. Aspoň u sebe to tak vnímám. Teď , když je dcera větší, mam zase čas a energii na své pracovní věci. I na své další vzdělávání.

Offline DruI
5584 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 23:10

Karja No to je právě ideální! Sambo tě zajistí, tak novou kariéru můžeš dělat pro radost ;)

Offline Fleur blogger
6848 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 23:25
Reakce na notna:

JankaM Maureen Vánoční Brno je moc hezké každý rok, ale letos to opravdu ještě vylepšili. Akorát to vstupné na Špilberku je teda pálka. Nejsem moc zcestovalá, ale zatím jsem se s tím nikde jinde nesetkala, že by hrady ve městě vybíraly vstupné , když mají vánoční výzdobu. To se nám tu diví i návštěvy, které u nás byly a chtěly na trhy.

​To není akce Muzea města Brna (tedy Špilberku). Prostor poskytli (asi tedy ne zdarma) agentuře, která tyhle světelné parky provozuje po celé republice; za podobné ceny se můžete pokochat perníkovými Vánocemi i v Pardubicích.

Offline ankou
258 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 18:05

Driving Home For Christmas cestou z videnskeho letiste  Budeme travit Vanoce u mych rodicu na Valassku, pry uz na nas ceka snehovy poprasek. Tesim se strasne.

Offline Gatita
8630 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 22:32

Karja to je ale moc pekne, ze jsi objevila svuj talent, jednoznacne ho mas. Ted mu jeste najit uplatneni:) A 35 neni pozde. Petatricetileti lide mi prijdou uplne mladi. Ja mam taky divne pocity, pripadam si jakoby docela stara, ale zaroven nemozna matka malych deti. A je mi teda o pul dekady vic a na objeveni talentu porad cekam

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 22:38

Gatita Hahaha, nene. Je to objektivně pozdě na spoustu věci, prostě praxe je základ a ta s lety uteče. Na něco zas ne, třeba ve školství je asi fajn nějakej novej start nebo začátek, člověk není vyhořelej. Nevim no co s náma teda:D. Asi nic:D.

Offline Myrtila
5335 příspěvků moje polička 24. prosince 2024 04:09

Gatita Karja Prý staré! Kolem mě teď několik kamarádek začalo v tomhle věku studovat VŠ, jedna je v prváku a pár dalších tak různě v průběhu, a pěkně jim to jde Normálně jim závidím to nadšení a taky si říkám, že bych se mohla zase v něčem třeba trochu dovzdělat, ale pak mě doběhne realita s miminem, kdy na pětiminutové vzdělávací video koukám na třikrát, a zase se vzpamatuju

Offline Potrefenáhusa
38859 příspěvků moje polička 24. prosince 2024 06:54

Ja jsem v 35 druhou vysokou školu studovala, bylo to celkem peklo, v praci na to zadny volno, musela jsem si na vsechno brát dovolenou...do konce jsem to dotáhnout nezvládla (uzavřít index jo, ale vylámala jsem si zuby na diplomce, na kterou jsem vůbec neměla po nocích morál). S malejma detma si to představit taky moc neumím, aspoň ne s našima, včera usnulo mladsi v 11 a starší skoro o půlnoci, ja sbírám odvahu k pidiuvazku a presne ta prace po nocich mě dost děsí. 

studovat psychologii 5 let a pak další tisíce hodin výcviku, na to mi pozdě asi přijde, ale ted jsou myslim i různé kurzy pro laické terapeuty a různé koučinky, jen to asi stojí dost peněz 

Offline Makara
3648 příspěvků moje polička 24. prosince 2024 07:25

Potrefenáhusa Karja mne teda změna profese v 35 nepřijde nijak pozdě, když máš před sebou ještě 30 let v pracovním procesu. Zvlášť když zjistíš, že ten prvotní výběr nebylo to pravé.
Jo, studovat při práci a s rodinou je mazec a obdivuju každého, kdo to zvládne.

Offline Potrefenáhusa
38859 příspěvků moje polička 24. prosince 2024 07:28

Makara mne zrovna ta klasická psychologie s nutnosti absolvovat dalsi výcvik dlouhá přijde, asi teda o něco míň než začít v 35 studovat medicínu

ale jinak souhlasím, neni to žádnej věk 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 24. prosince 2024 07:28

PotrefenáhusaPřesně, já si taky myslím, že na obor kde potřebuješ 5 let studia a pak nějakou praxi, prostě pozdě je. Moje kamarádka se vrhla třeba na to učitelství, jinak má maturitu. Jenže ucit ji něco dovolí i teď bez vzdělání a pak bude jen lip. 5 let studia nebo celkovou zmena oboru vyžadující praxi je hrozně moc;-). 

Myrtila My se furt něco učíme v praci, různá školení, ale čoveče taky mi to už nebere:D. 

Offline Potrefenáhusa
38859 příspěvků moje polička 24. prosince 2024 07:32

Karja no kapacitu mam taky dost zahlcenou, ale to doufam casem trochu povolí 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 24. prosince 2024 07:32

Makara Ono asi záleží co chceš dělat, jestli mít květinářství nebo něco co vyžaduje formální vzdělání a zkušenosti. Potrefenáhusa Já bych teda psychologii dělat ani nemohla, zvlášť teď už, na to nemám závity mozkové, to já pěkně zevseobecnuju a házím do suplicku ,,kraviny,, a tam by spadlo si hodně věcí:D.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. prosince 2024 07:34

Potrefenáhusa na studium s malými dětmi musíš mít podle mě opravdu velkou podporu, nejde to dělat po nocích (ani s líp spícími dětmi si myslím). 

Ale na změnu profese určitě pozdě není, přesně ty různé koučinky mně taky napadly.

Třeba tu diplomku ještě doděláš, až holky trošku odrostou. Teda jestli to ještě jde.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. prosince 2024 07:37

Potrefenáhusa povolí určitě, mně přišlo, že se to začalo zlepšovat okolo dvou let a ve třech už to bylo dobrý. Ale to si zase většina lidí přibere nějaký normálnější úvazek a bude to asi zase stejný. (Asi, si myslím, já měla skoro nic, tak to bylo fajn)

Offline Potrefenáhusa
38859 příspěvků moje polička 24. prosince 2024 07:50

Evaeva to už bych musela začít znova, ale jde jen o dvouleté navazující magisterské studium, nemusela bych se trápit celých 5 let Ale neni to pro mě už asi nijak důležitý, ja magisterský vzdělání mam, jen v jinym oboru, práci dělat muzu a praxi už mam celkem dlouhou. 
Uz na to fakt kašlu, leda by to po mne někdo chtěl a udělal lepší podmínky 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 24. prosince 2024 07:54

Potrefenáhusa

Jako povolí, ale asi tak na to, aby ses vyspala nebo si dovolila nějakou výstřednost, jako třeba dvě hodiny týdně nějakého koníčku. Jinak to bez zapojení nějaké širší rodiny není žádná hitparáda:D. Protože upřímně, po ten čas co jsou děti v institucích, tak jsi v práci a když nejsou, tak jsou s tebou:D. 

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 24. prosince 2024 08:07

Karja mám v pláne, keď L. podrastie tak, že už na mne nebude visieť, spraviť si knihovnicke vzdelanie. Nemusím mať VŠ. Teraz si musím robiť vzdelávania do školy, kvôli platu. Ale potom sa vrhnem na knihovnictvo.