Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Tabea
8109 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 12:38

Zastavila jsem na D5 u nehody jako třetí. První byl profi hasič, druhej Rohlík. Auto to asi už nedá, ale řidič byl v pohodě.

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 13:31
Offline JankaM
3102 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 23:12

Dnešní výlet na trhy do Brna jen s  dcerkou. Vstávaly jsme sice dřív než vstávám normálně do práce, ale pohodová cesta vlakem, pěkná procházka po městě, oběd v bageterii, kde jsme byly poprvé, horká čokoláda v kočičí kavárně i cesta zpět domů. Pokaždé když už začala být unavená a otrávená, narazili jsme na nějaké zpestření jako třeba otočnou lavičku, hromadu sněhu nebo stoh slámy, kde si mohla trochu zablbnout. A nebo DM a Rossmanna, kde mohla omrknout jestli náhodou nemají jiné lesky na než u nás . A ve vlaku zpět displej s hrami, takže mastila sudoku a šachy. Vánoční Brno je moc hezké a grafické zpracování celých vánoc se mi taky líbí. Hezké to tam máte viktorka_od splavu Pavlena a další .

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 09:00

JankaM dekujeme!

Offline Maureen
příspěvků moje polička 22. prosince 2024 09:58

JankaM připojuju se,letošní vánoční Brno je překrásný-opravdu město Vánocbyli jsme tam minulý prodloužený víkend a nadšení velké...ale my Brno milujeme v každé roční době...

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 10:00

Přišla jsem ze služby od pátku, byla celkem dobrá, odvedli jsme kus pěkné práce, ale dneska v noci už byl klid, tak nejsem zničená. Doma už byli všichni vzhůru, holky mají tulivou, obě mě chodí letmo objímat a mazlit. Udělali jsme si snídani na vidličku, oblíbený hudební pořad na BBC, koukám, že si včera zapálili františka (Matějovy františky jsou s náma už třetí vánoce), nikam nespěcháme, všichni jsou uvolnění, spokojení. Po snídani si děláme s mužem o víkendu kávu, sedím v křesílku, muž si s knížkou sedá opřený o balkonové okno. U nohou si mu holky roztáhly lego a hrajou si, pozoruju jejich zaujetí, obličeje, co dělá malá. Oběd po služby nikdy nevařím, zajdem si do restaurace v blízké vsi, půjdem na procházku, celý den si uděláme klidný a pomalý. Víc fakt nepotřebuju.

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 10:13

marieu mňa vždy napadne, keď máš služby, muž je s deťmi? Má aj znížený úväzok? Či to viete vykryť aj s 2 plnými?

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 10:21

letfenixa oba máme celý úvazek a já k tomu 5x24h v měsíci. Oba máme každý týden 1 všední den volna (já teda po službě, takže nezřídka dost vyřízená). Muž si naštěstí může napsat požadavky na své služby podle těch mých, už to máme nacvičené.

Offline letolet
750 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 10:25

že mi máma včera jen tak mezi řečí poděkovala za všechny ty roky, kdy mohli s tátou hlídat naše děti. Já měla vždy trochu výčitky, jestli už jejich pomoc nezneužíváme, nikdy jsem třeba nevyuzila očr, o prázdninách jsme si brali děcka jen na víkendy  a dovolenou... . 

Offline letolet
750 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 10:31

JankaM Maureen také jsem letos nadšená. Dá se z toho udělat krásná procházka i na místa, kam se běžně nepodivam a všude se nabídne byť jen hezký výhled. A osobně nechápu stížnosti na davy lidí, pro mě i tohle dělá hlavně večer tu správnou atmosféru. 

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 12:40

marieu tvoje popisy domaci pohody jsou vzdycky takove mile pohlazeni

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 13:07

Mně se stala ve středu, taková věc, co mi udělalo rodost. Byla jsem u klienta a trávila jsem čas s jednou zaměstnankyni a přišlo mi, že není ve své kůži, už jsem ji jednou potkala a to působila jinak. Ale říkala jsem si, jasně konec roku, všichni jsou znavení, třeba taky pracovně ji něco štve... A zrovna jsme byly spolu v hale na takovém tom vysokozdvižném vozíku, a ona mi říká, víte, já dneska nejsem ve své kůži, ale nechci aby to kolegové věděli a zbytečně se ptali a mrkla dozadu, kde ten vozík obsluhoval skladník a říká mu, ať nas vyzvedne do pátého patra a já jojo, my tam musíme na něco ještě mrknout, a v te obrovské hale ve výšce 10 metru, aby to nikdo neslysel, jsme si hezky popovídaly. Mělo to takový hezký kouzlo;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. prosince 2024 13:27

Karja to je hezký. Máš její důvěru. 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 13:49

Kokoska víme všichni, že není každý den jako korálek, o to cennější ty pěkné momenty jsou. 

Offline Maureen
příspěvků moje polička 22. prosince 2024 15:12

letolet no mně se právě zdálo,že těch lidí bylo tak nějak "akorát"tolik,aby to tam žilo a současně ne hlava na hlavě...a večer...ty světýlka,mix všech vůní,lidi si povídali...

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 16:10

marieu Amen :)

Offline notna
9447 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 22:00

Karja Ty jsi se minula povoláním. Jestli si s tebou lidi takto povídají , když tě vidí podruhé v životě, měla bys dělat psychologa, duchovní nebo něco tak. To je úplně neuvěřitelný. Ještě jak ten hovor vedete v té výšce To je jak z nějaký knížky!

Offline notna
9447 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 22:08

JankaM Maureen Vánoční Brno je moc hezké každý rok, ale letos to opravdu ještě vylepšili. Akorát to vstupné na Špilberku je teda pálka. Nejsem moc zcestovalá, ale zatím jsem se s tím nikde jinde nesetkala, že by hrady ve městě vybíraly vstupné , když mají vánoční výzdobu. To se nám tu diví i návštěvy, které u nás byly a chtěly na trhy.

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 22:29

Kvet v zime

Snehová nádielka 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 22:43

notna Jojo, bylo to hrozně milé, mělo to kouzlo. Já to taky vidím, že jsem úplně mimo, ale v pětatřiceti už to asi nedoženu;-). Já třeba nic nevím o té praci, to fakt splácám páté přes deváté, ale o těch lidech si pamatuji snad vsechno:D. No prostě jako tady no!:D