Co Vám dnes udělalo radost.?.
Pohľad z okna

Santu sme asi nestihli
Janulik03 krása!
barbucha tak ale chodí pozerať či deti poslúchajú
Janulik03 to je krasny! My koukaly s Adelkou v nedeli rano na zapadajici uplnek a ona vubec nemohla pochopit, ze to neni slunicko.
Janulik03 to je krásná obloha ![]()
ne, že bych prožívala klidný časy, ale letošní advent je u nás zřetelně povedenější, než ty předchozí- zvládli jsme dojet na vánoční plantáž zamluvit stromek ještě v zemi ve spojení s adventem na Křivoklátě to byl moc pěkný výlet, předtím malý adventní jarmark v blízkém klášteře, malý výlet do města s trhem a horkou čokoládou, sem tam volné odpoledne aspoň s malou procházkou a místní kavárnou, první vaječňák už vzal za svý, přečtená knížka, hvězda v okně, u holčiček v pokoji domečky křídovým fixem, světýlka na balkoně, v pátky pyžamová párty (zahájili jsme 13.12. S čerty nejsou žerty). Už jen přežít víkendovou službu a budu úplně celá ve vánocích.
marieu ty si to zas tak krásne popísala ![]()
Ja striedam zas predvianočné stretavky s rodinným zhonom. Mam takmer každý deň jedno stretnutie , su to malé radosti, vždy s par ľuďmi z bývalých kolektívov, zrovna dnes s najlepšími dlhoročnými kamaratkami na vinko.
Doobeda pracujem v obchode, potom berieme malú zo škôlky, niečo spolu kutia s dedom, proste len tak pomaly.
Ani som netušila ako vie urobiť radosť vidieť ľudí, s ktorými si rozumieš, ako sa ich počet za tie roky rozrástol. Mam rada snáď všetkých s ktorými som kedy pracovala, verím že aj oni mňa. Niekedy to stačí.....
marieu My jsme byly s holkama na prvních adventních trzích, jakože večer na drinku (navečer a na čokoládě jo), ale bylo to super prostě:D. Už tam člověk cejtí to spojení, prostě tu srandu, snad to nebude pomíjivé.
Karja tohle s nimi zažívám u sportu, třeba teď jsme byli bruslit a bylo to moc fajn. Na nějaké courání po trzích je bohužel moc neužije, tam vždycky vyvstane nějaký problém. I když jsme byli nedávno na Hradě a vlastně to bylo taky hezké. Tak třeba se blíská na lepší časy.
Evaeva :D No tak kluci jsou jiní, baví je jiné věci. Já teda jsem ráda, že tam cejtim takovej cit pro blbej humor co mám já:-D. Že se jako hodně nasmějeme.
Karjaono to není tak, že by je to vyloženě nebavilo, ale není to úplně to jejich. Jdou tam rádi, těší se, ale nakonec je vždycky nějaký stres okolo. Humor se zatím poněkud míjí, ty synovi blbé vtipy člověka spíš rozčílí ![]()
Janulik03 nejlepší věci jsou zadarmo. My jsme s mužem tak zapřažení v práci, že krom rodiny nemáme prskticky žádné další vazby, s přáteli z dřívějška se potkáváne úplně sporadicky- letos mi to obzvlášť chybí.
Karja přesně jak píšeš- snad to nebude pomíjivé. Moje oblíbená kolegyně je mým vzorem- dospělé dcery 25 a 26 s nimi tráví pořád dost času a rády, jednu dovolenou ročně mají společnou. Na našich holkách taky vidím, jak moc jsou s námi rády, tak to všemožně podporuju, aby se k nám jednou opravdu rády vracely.
marieu Karja To je super. Pamatuju si, jak mi kdysi nějaká zasloužilá (a velmi zaměstnaná) matka (těch dětí měla pět jestli si dobře pamatuju) vysvětlovala tyhle "investice do společných zážitků" jako systém nějaké banky, kam si je ukládáš a musíš jich mít naspořeno moc, aby sis mohla jakoby "vybrat", když nemáš na děti čas nebo když to v rodině nějak skřípe. Často si na to vzpomenu. Ona byla ekonomka, tak to přirovnání je takový profestní. ![]()
Garfie já to přesně tak beru! Je to nejen v této situaci dost povedená paralela. Kdysi jsem četla k tomu nouzovému přistání na řece Hudson totéž- že byl kapitán Sully velmi zkušený pilot a že byl celý profesní život vystavován různým svízelům a drobnějším komplikacím, které řešil a ty fungovaly jako drobné vlady tak, že si je mohl najednou vybrat při jedné extrémní situaci. Věřím, že to v mojí profesi funguje stejně.
Udělal mi velkou radost včerejší koncert k 85. narozeninám Jaroslava Krčka. Pro mě jsou Vánoce neodmyslitelně spojeny s Musicou Bohemicou ![]()
Mně dneska udělala radost moje švagrová. Vůbec to nemá v životě lehké, ex manžel byl debil, ona je velký dříč, práce, barák, teď nemocný tchán. Když jsme si dnes volaly, tak mi řekla, že chce mít pohodu a místo vánočních příprav jde v sobotu se svými dospělými (bezdětnými) dětmi do ZOO, jako když byli malí :-).
Moja o málo staršia kamarátka je od leta vdovou a ťažko to znáša, vyzerá, že má dosť finančné problémy, dom , teda najmenej strecha by potrebovala opraviť, a nemá na to, navyše aj to zdravie.... pozvala som ju do B.Bystrice na Vianočné trhy. Najskôr riadny alkoholický punč, prechádzka medzi stánkami, a neskôr sme sa schovali pred zimou v kaviarni na kávu a zákusok. Nič nezvyčajné, či veľkolepé, ale porozpávali sme sa, nakoniec sme sa aj dobre nasmiali - tešila som sa nielen zo spoločného stretnutia, ale hlavne z toho, ako kamarátka ožila , a s akou náladou odchádzala .
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.