Díky všem za inspiraci a rady, určitě s tím něco provedu. Ona ta stěna má nevýhodu, že ty vrchní policové díly mají jinou hloubku než ty spodní skříňky. Navíc ty dvě krajní spodní skříňky by měli taky viset nad podlahou, ale překáží tam zásuvky. Konečně už ale máme přímočarku na vyříznutí. S tím poskládáním jsem si nebyla vůbec jistá a nejsem si jistá ani teď. Ta stěna je ale fakt naprosto variabilní. Každá stojina drží samostatně, má v bocích díry po celé délce na přidělání skříněk, takže se s nimi fakt může hýbat sem tam. Původně měla i skla, ale ty jsem hned vyndala. Taky mě napadlo ji prostě rozřezat jen na police, nechat pouze ty spodní skříňky v jedné lajně a dát všude jen police.
Teď už na oknech visí po celé délce lehké bílé voálové záclony až na zem a po stranách lněné šedé závěsy. Původně jsem chtěla žlutou sedačku, ale čekací doba byla dlouhá a ta černá byla k okamžitému odběru. Žlutá budou aspoň křesla.
Jako v bytě jsou fakt některé kousky hrozně zajímavé, teď nově i židle, ale i když si vymyslím, jak je třeba zrenovovat, tak když už to všechno poskládám dohromady, přijde mi to takové těžkopádné. Ale přičítám to té podlaze (na něco tu neschopnost svést musím). Ta podlaha je mor, tak hnusnou tmavou a flekatou plovoučku jsem dlouho neviděla. V ostatních místnostech je příčetný dekor, ale v obýváku ne, tam prostě dali tu nejhnusnější, co našli. Sním o parketách, které jsem měla ve starém bytě, ale tady mám smůlu. Navíc by se to už fakt mlátilo s tím dřevem všude možně, tak bude asi šedá. Zase když si vzpomenu, jak ten byt vypadal, byť byl po rekonstrukci, tak si pořád říkám, že jsme s minimálními náklady odvedli kus práce. Velká rekonstrukce teprve čeká.
Ty kožené úchytky jsem v ikee viděla taky, ale na můj vkus jsou dost předražené. Viděla jsem ty samé na fléru a myslím, že byly i z lepší hověziny, navíc si je můžete nechat libovolně namořit nebo udělat třeba prošívání v kontrastní barvě.