rasaNori Musím se smát. Já vím, že vám moc do smíchu teď není, ale přesně jsem i vzpomněla...kojení, posr..., kojení, škytavka, kojení, poblinkání, převlečení a probrání
a za hodinu znovu.
Vše o těhotenství a dětech
Renusatko hlavne ze se bavite:D
rasaNori tak my zasloužilé matky už to máme za sebou, my už můžem![]()
Doufam nespustim flame o tom, kdo je prase, ale ja mimino v noci zasadne prebalovala az po nakojeni. Jednak kdyz se probudila, tak uz byla dost hladova a po krmeni byla napucla a hezky vlacna, idealni na prebaleni. Ani me nenapadlo, ze to nekdo dela jinak.. ![]()
Pavlena Tak ten důvod je třeba ten, že syn se pravidelně přepil a při i mírné manipulaci po kojení by se poblinkal. Taky to, že jsem u kojení většinou usnula já i on a byl klid, přebalováním bych ho potom jen probrala.
Moje neteř má teď holčičku. Přebaluje ji jen po kojení, nikdy ji nezvracela a vždycky taky hned usne. Je to prostě poklad o kterém by se mi mohlo jen zdát. Já jsem syna nechtěla za žádnou cenu probrat a mít další kolotoč několikahodinového řvaní.
Pavlena já už si to zas tak podrobně nepamatuju, ale rozhodně se ty moje postupy různě měnily podle věku a stavu dětí. páč chlapečka prvních pár měsíců bolelo bříško, bylo nutný před jídlem rozbalit a namasírovat bříško (potom to samozřejmě nejde), no a dost často z toho bylo přebalování před i po:-)
Renusatko viktorka_od splavu Je pravda, ze ja sve miminko vyhrala v loterii, blinkla si poprve a naposled v porodnici a brisko ji nebolivalo.. Vubec se tu nemam co vyjadrovat si tak uvedomuji..
A nebo uz jsem vse zapomnela, je to uz nejaka chvilka.. ![]()
To ne, jsem tím myslel spíš to, že každý to dělá jinak. Hlavně když to vyhovuje miminku.
Nemyslím, že třeba na moje dítě a jeho dětství se dá někdy zapomenout. To druhé jsem též vyhrála v loterii, ale starší mě přivádí do blázince i v 16. ![]()
Pavlena Aj moj syncek vacsinou grckal po jedle, takze musela byt minimalna manipulacia. Si pamatam, ze ked prestaval s grckanim, bola som z toho uplne vyvalena.
Renusatko viktorka_od splavu Je pravda, ze ja sve miminko vyhrala v loterii, blinkla si poprve a naposled v porodnici a brisko ji nebolivalo.. Vubec se tu nemam co vyjadrovat si tak uvedomuji..
A nebo uz jsem vse zapomnela, je to uz nejaka chvilka..
Jen se vyjadřuj, já každému jeho milé, klidně, spavé miminko hrozně přeju a taky at Karja a další těhotné nějakou naději ![]()
Já jsem se poněkud unahlila v chvále nočního kojení, budulínek ze včerejška na dnešek nespal skoro celou noc, to bylo tak prima
ale dnes naopak předvádí vzorňáska, od osmi spí a doteď se probudil jen dvakrát. Jdu nahnat nějaký spánek s ním. Dobrou
žluťásek no to ja taky. Jen je dobre je jemne pripravit i na eventualitu ze to tak nebude :D
Ja jsem vyhrala obe deti v loterii
-prvni byl teda fakt idealni miminko. Druhy temer idealni, ale u nej jsem si zadelala na problem s kojenim diky dudliku. Neberte to prosim jako nevyzadanou radu, ale zkuste dudel nedavat-jde to i bez nej. Zazila jsem diky nemu bojkot kojeni a byly to opravdu hrozne dva mesice, nerada na to vzpominam.
tv Tak na to by ti moji kamarádi, rodiče pětileté holčičiky, co si pořád cucá palec, odpověděli: narvěte jí dudlíka hned co vyjdete z porodnice:-D. Mi přijde, že nic nejde udělat z prvního záměru hned dobře.
žluťásek Díky:-D, upřímně je fakt, že tyhle scénáře jsem slyšela až tady, nevim, jestli je lepší vědět nebo nevěděť. Asi vědět:-D
Já v začátku bojkotu kojení měla taky jednu epizodu s dudlíkem, to se nedá vytěsnit. Dudlík letěl a už se nikdy nevrátil. Vlastně jsme s ním nikdy pořádně ani nezačali. Dneska už si neumím představit, v čem by mi měl pomáhat. Syn si teda nikdy necucal prsty, akorát někdy osahává zuby, když ho bolí.
žluťásek @PinotNoir
Děkuju za tip na ponožky, když už jsem věděla, že je tam mají, samozřejmě jsem je našla...
žluťásek no ja teda tajne dúfam v malého anjelika, ale psychicky sa snažím pripraviť na splodenca pekla
Karja No, ono ani to narvání dudlíku cestou z porodnice nemusí fungovat. Já se o to pokusila, ale moje holčička je prostě přesvědčená, že prstíčky jsou lepší. A když se dítě rozhodne, tak člověk nenadělá nic :o)
DruI No přesně tak jsem to myslela, že i když to člověk promyslí a v nejlepší vůli se pro něco rozhodne, tak to neznamená, že to nepovede k něčemu uplně jinému:-D.
Karja Tak tak :o)
Mně se prozatím nejvíc osvědčilo brát to stoicky. Ono se nakonec všechno nějak vyřeší.
tv Ja som davala dudlik uz v porodnici, prikrmovala som a kojila skoro do roka, odstavila som maleho ja. Dudlik vyplul asi v 2 mesiacoch a bolo. Nic nie je ciernobiele.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje