Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online viktorka_od splavu
48990 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 21:41

continuity tak on kojenec fakt má ty starosti takové "materiální" na to se asi ta poučka uplně aplikovat nedá, mě jen fakt zarazilo to odsouzení ve smyslu "samý blbosti". z jeho pohledu to fakt nejsou blbosti. neříkám že to máš brát tak vážně i ty a rozplakat se nad panenkou které upadla hlavička - ale mávnout rukou ve stylu aaale ty naděláš! - no tak to je ohavnost. sorry ale fakt je.

Online continuity
42040 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 21:42

jinak to hodim se, abyste zjistili, ze neustale kojeni neni nejhorsi vec, co vas potka. 

tak u nas jsme v tretaku u vyjmenovanych slov na pismeno s, timto zdravim Garfie, kde plan pravil, ze v prosinci l a pak co mesic jedno pismeno. p procvicovali asi tri dny, trochu to umi jenom diky tomu, ze jsem o svatcich pritlacila s tim, ze budeme mit naskok, no tak nemame.  jedine dobre z toho plyne, ze se naucila, ze nic neni zadarmo a usili prinasi ovoce (dnes prvni jednicka z ditkatu a jinak nosi tak cca za 2, co je bozi vysledek, akorat vykoupen dnes dvema hodinama uceni a o vikendu 1+2). ucitelka je stara skola, ktera na tridnich schuzkach pravila ze postupuji strasne pomalu. pisanku dodelavaji taky doma po vecerech, protoze pro samy nacvik na vanocni besidku jsou asi 8 stranek pozadu. 

Offline Pinot Noir
29512 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 21:53

continuity tak on kojenec fakt má ty starosti takové "materiální" na to se asi ta poučka uplně aplikovat nedá, mě jen fakt zarazilo to odsouzení ve smyslu "samý blbosti". z jeho pohledu to fakt nejsou blbosti. neříkám že to máš brát tak vážně i ty a rozplakat se nad panenkou které upadla hlavička - ale mávnout rukou ve stylu aaale ty naděláš! - no tak to je ohavnost. sorry ale fakt je.

​Naprosto souhlasím.

Offline Sweet Potato
39771 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 21:54
Offline Pinot Noir
29512 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 21:58

continuity Ne ne, tyhle školní věci (ani školkový) vůbec ještě nechci slyšet  To mě děsí nejvíc! Zlatý kojení a nočníky!

48990 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 22:11

Pinot Noir zas až tak bych se neděsila. než ti to dítko vyroste už to zas bude o kus lepší. já zažila fakt hroznou první druhou třídu včetně povinného sběru pomerančové kůry v současném tisíciletí, jako ale fakt! jsem se štípala třikrát jestli se mi to nezdá! ale to bylo na dědině. v městě už celkem v pohodě i těch pár let zpět. za dalších pár let už to snad bude uplně zapomenutý tadyty hovadiny. víc mě teď míchne to neustálý snižování laťky

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 23:34

viktorka_od splavu 

Já nečetla pojednání, ale můj táta, teď už taky děda, je hrozně sečtělý a přesně tohle někde vyčetl. No, hlídá zásadně v tandemu s babičkou a ve dvojici se jim daří frustraci eliminovat na 120 %. Sice za cenu toho, že večer jsou z obou prarodičů vyždímaný trosky, ale užívají si to. Ty mláďata nejde nemilovat, že.

Já s tím názorem taky souhlasím, zvlášť u dětí, které ještě neumí problém komunikovat a pracovat s ním, je důležitý nemávnout rukou.

Offline Karja
43945 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 23:42

viktorka_od splavu Hele tuhle se máti rozčilovala, že suší kůru a nikdo to nesbírá, to se prostě nezavděčíš. Ale to mi nepřijde nijak špatný, teda pokud někdo jí pomeranče:-D. Horší mi přijdou ty požadavky na kreativní hodiny - na zítra dvě krabičky od čaje, půl metru překližky a trs mechu:-D.

Offline Garfie
28119 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 00:46

continuity Tak to je vážně hustý, protože my jsme opravdu u "m" a to jsem s ní trochu dopředu....a zkoušela jsi nějakou tu aplikaci do telefonu? No aspoň se naučí trochu dřít, to taky není na škodu, to u nás nehrozí :-)

Offline letfenixa
10778 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 01:30

Karja Tieto poziadavky sa riesili aj v nejakom inom vlakne. Len chcem podotknut, ze to je malokedy 'dozajtra'. Vacsinou je to oznamene poriadne dopredu a kazdy den pripominane. 

48990 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 08:33

letfenixa ja bych byla radsi kdybyste si delali svou praci sami teda

48990 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 08:37

dynda nemyslim ze by melo jit primarne o eliminaci frustrace. spis to pochopeni. - nejde ti to? neni divu ze se zlobis.. mozna kdyz to natocime takhle pujde to lip do ruky? .. moc me mrzi ze ti deti braly hracku, chtela sis hrat s panenkou a evicka ji ma cely den? no smad ji to brzy prestane bavit. atp, neze aale, sis mela vzit neco jinyho, nadelas s blbinama

48990 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 08:38

Karja a co kdyz neji? jako to je presne to - mne to je u prdele ze to nedonese, at ma treba poznamku ja si to s ucitelkou vyridim - ale to decko je z toho totalne vystresovany!

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 09:21

viktorka_od splavu no nechapem. ale aj ked sa mu snazim pomoct problem vyriesit tak sa mi nedari. zla matka asi

48990 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 10:01

eless nee, nemáš za něj řešit jeho problémy! ale brát je vážně:-) hele nejseš ty chlap?;-)

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 10:03

viktorka_od splavu neriesim. len sa mu snazim nejakym sposobom ukazat ze to nie je taka tragedia   no a v niektorych veciach asi chlapske myslenie mam. obzvlast pri dietati mi to tak pride ale ja som nikdy nebola taka ze by som sa na cudzie decka a babatka vrhala. prave naopak

48990 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 10:06

eless nějaký sympatický člověk pronesl moudro, že děti jsou jako prdy. každý snese jen ty vlastní.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 10:13

viktorka_od splavu to by sedelo. aj ked po celodennom zachvate revu ked ma blby den by som aj toto tvrdenie spochybnila

48990 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 10:25

eless 

Offline letfenixa
10778 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 10:38

viktorka_od splavu Teraz som zmatena ja. Akoze ja mam celej triede zabezpecovat kruzidla???