rasaNori
ďakujem, hneď mi je lepšie na duši :-)
Vše o těhotenství a dětech
betsey Je to občas malej čert, ale jinak je to zlato nejzlatější. Když ráno nikam nemusíme, jako dnes, vydrží ráno v posteli třeba hodinu se mazlit, pusinkovat a strašně roztomile brebentit, je k sežrání. Od narození na něj vydržím hodiny čumět, jak je krásnej a dokonalej, a i když jsem byla někdy k smrti unavená, stejně jsem ho ještě chvilku po kojení pozorovala a kochala se tím, co krásného jsme s mužem vytvořili
A je to čím dál lepší!
betsey Je to občas malej čert, ale jinak je to zlato nejzlatější. Když ráno nikam nemusíme, jako dnes, vydrží ráno v posteli třeba hodinu se mazlit, pusinkovat a strašně roztomile brebentit, je k sežrání. Od narození na něj vydržím hodiny čumět, jak je krásnej a dokonalej, a i když jsem byla někdy k smrti unavená, stejně jsem ho ještě chvilku po kojení pozorovala a kochala se tím, co krásného jsme s mužem vytvořili
A je to čím dál lepší!
...a i když jsem byla někdy k smrti unavená, stejně jsem ho ještě chvilku po kojení pozorovala a kochala se tím, co krásného jsme s mužem vytvořili ![]()
Presne, mluvis mi z duse :D
rasaNori aha,tak to jsem si te s nekym spletla.
@betsey to musis brat s rezervou.ja jsem treba vylozene stezovaci typ,nejradsi bych travila cas vypisovanim stiznosti na praci,manzela,sousedy a politiku a ja nevim,co jeste.jenze hudrat verejne nad praci a nad roztrzitosti meho muze je mi zinantni a trochu nefer,tak teda zbyva frfnani nad materskou.a pozor - dite a pobyt na rodicaku jsou dve ruzne veci.za tu prvni jsem neskonale vdecna, to jen ta druha mi trochu leze na mozek...
Dnes večer mě to satáně nejspíš trestá za to, že jsem ho odpoledne šoupla na dvě hodiny babičce
Koukám na Marii Terezii v desetiminutových úsecích, furt něco chce
Na tohle jsem uplne zapomnela. Delaly to obe deti, syn vic.
Pozorovat spící mimino je to nejkrásnější na světě
Dcera jako půlroční vždycky ještě chytla takovou látkovou kočičku za ocásek, otočila se na bok a definitivně usnula, to bylo tak roztomilé, až by člověk brečel.
Teď si samostatně hraje, což je super, nicméně se mi zdá, že konečně zjistila, jak funguje jedna že zvukových hraček, takže mi tu v posledních 30 vteřinách přehrála 4x Old MacDonald had a farm ![]()
betsey Matky si na internetu vetsinou jen stezuji/resi starosti s detma. O tech krasnych chvilkach se uz nepise. A ze jich je! Je to krasne, kdyz se na tebe usmeje, jak se mu rozzari oci, jen te vidi, natahuje rucicky,at ho vezmes do naruce. Je uzasne, jak dite roste, jake dela kazdou chvili pokroky. Obcas je mi hrozne lito, jak rychle rostou a ze uz to nejsou ty sladke miminka, pro ktere jsem byla stredobod vesmiru.
Takze zadne strachy. Narocne to bude, ale taky moc hezke.![]()
Mohučanka Vetsina zvukovych hracek byla bez milosti vyhozena...rikala jsem jim "tchynina pomsta". Ac jsem ji prosila, at uz jim nic takoveho nedava, presto davala. Ono je to fajn na chvili, ale kdyz ti cely den hraje jedna pisnicka, je to na prostreleni hlavy.
Potřebu se někde vylít. Jsem s dětmi doma už pět let. Poslední dobou mám pocit, že už jen tak doklepávám, že mě to doma vlastně hrozně nebaví, s dětma ponorka, ale pořád výhled na září, že až mladší nastoupí do školky, tak si najdu práci a sice to bude náročné, těšila jsem se na to jak na smilování, že bude super změna....No a teď se mi naskytla možnost částečného úvazku, volná pracovní doba, práce, kterou už znám,při troše snahy ze strany manžela bysme to snad organizačně zvládli...ale nástup v podstatě hned. A já? Najednou mám pocit, že mi ten pobyt s dětma bude hrozně chybět, že se o něco ochudím, a že to nemůžu oboje uspokojivě zvládat a bojím se toho. Je to normální?
Pherenike Je.
tv U zvukových hraček jsem vždycky doufala, že dojde brzy baterka, novou jsme už nekupovali. ![]()
brrr Jenze to by potom syn chodil, at mu tam dam nove baterky.
Pherenike uplně normální. a zezačátku to bude těžký. ale půjde to a budeš moc ráda, uvidíš:-)
brrr Jenze to by potom syn chodil, at mu tam dam nove baterky.
no nemůže samozřejmě vědět že by to spravila nová baterka, prostě se to rozbilo:P
viktorka_od splavu díky, to jsem potřebovala slyšet :-). Že to bude boj, to je mi jasný, měla bych na starosti důležitou věc a byla bych fakt hozená do vody, žádný velký rozkoukávání. Těžko bych ale pak hledala vstřícnější zaměstnání v mé situaci, tak se mi to nechce tu přležitost zahodit, protože jsem posera :-) Asi jsem tak krapet i zpohodlněla a zakrněla...
Pinot Noir Malemu rastu vsetky styri stvorky. Nieco uz je prerezane, ostatne opuchnute. Uz tretiu noc sme boli viac ako dve hodiny hore. Telku nepozeram vobec. Necitam knihy. Max som na mobile. Otras.
Pherenike určitě se do toho rychle vpravíš. chce to akorát dobře rozplánovat a zorganizovat. největší potíž jsem měla teda vždycky akorát s okolím (včetně otce dítěte tedy) které nějak nezvládalo pobrat že je změna.
A já se přiznám, že mi ty zvukové hračky nevadí. Dítě se s nimi zabaví docela na dlouho i bez mé asistence :-). Tak jasně občas ty melodie slyším pak i ve spánku. Ale ty děti (aspoň ty naše) mají potřebu vydávat hluk neustále, takže když to není hrací krám, tak třískají do topení nebo se perou a řvou, a to je mi milejší, když seděj chvíli nad nějakou knížkou a mačkaj čudlíky (než se o ní zase poperou). Baterky už chápou, k čemu slouží. Když je odmítneme vyměnit my, tak jdou za dědečkem, který všechno spraví, a ten je neodmítne :-). Jo jako, ale když se taková hračka uprostřed noci spustí sama od sebe, to na ně měním názor!
Pherenike Je to normální. Já taky čekala nedočkavě na to, až bude syn dost zralý na to, aby mohl trávit ve školce víc času a já se mohla víc zapojit do pracovního života. Už to mám skoro na dosah a jako jo, těším se pořád (a upřímně, potřebuji to jako sůl), ale současně je mi to také líto. Žádné procházky přes den, nebudeme stíhat Sokol, což je škoda, ten synovi hrozně pomáhá, všechno bude hodně uspěchané a počítám, že na sebe budeme mít tak hodinu denně. Z toho se mi chce vyloženě brečet, najednou vidím všechny ty významné mínusy! Jenže je to něco za něco, nerodinný život je také hodně moc důležitý.
viktorka_od splavu jo toho se taky bojím, ten je zvyklý, že děti jsou čistě na mě, tak to pro něj bude změna, ale bavili jsme se o tom, docela mě podpořil s tím, že bysme to stejně museli od září řešit. Docela mě překvapila i podpora babiček (ačkoliv jedna je trochu z ruky), že když to půjde tak pomůžou. Já to teda po nich nevyžaduju, neberu to jako jejich povinnost a nechci úplně spoléhat, obě mají svojí práci, ale zas každá pomoc dobrá :-). No mám celé dva dny na rozhodnutí, ještě si to nechám projít hlavou :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje