Patri to teda spis do stiznosti,ale soupnu to sem.mam asi fakt problem s time managementem. Navysila jsem synovi dochazku v jeslickach,protoze ty 2-3 hodiny parkrat tydne me pracovne nijak nevytrhly.takze dnes cely den bez ditete. Prace neprisla zadna,takze volny den. mohla jsem jit cvicit nebo na vystavu.a co myslite,ze jsem delala?byla jsem v bille,varila obed a kazdych pet sekund kontrolovala pracovni mail.ach jo.
Vše o těhotenství a dětech
slniecko Ráno jsme to tak nějak probrali ještě v posteli, kdy připustil, že nechce do školy. Vyzkouším ještě odpoledne. Zase nevím, jak moc mám tlačit. Když jsme ho dávali do jiné školy, tak nám bylo víceméně jasné, kde je problém, ale i tak trvalo skoro měsíc, než nám to řekl on. Teď vůbec netuším, ptala jsem se i na ty kamarády. Má tak dva blízké. S jedním si včera odpoledne telefonoval a druhého maminka mi psala, že už je 14 dní nemocný.
Jsem si myslela, že už bude klid.
Nerada bych se dostala do stavu loňského září, kdy jsme prošli i vyšetření, stresy z rakoviny a očkování proti všemu možnému. Jak začal totiž ráno zvracet, tak se přidal strach z různých nemocí.
Renusatko Nemůže to nějak souviset s tím chybějícím kamarádem?
Gatita Tak asi sis potřebovala i odpočinout a trochu vypnout a bylo to pro tebe důležitější než cvičení, ačkoliv si to neuvědomuješ. Nicnedělání či drobné pošolíchání domácnosti je taky potřeba k duševní hygieně. Navíc máš nákup a uvařené jídlo, to neni tak špatný;-). Já měla podobnej den blbec včera, neudělala jsem lautr nic, dokonce jsem ani pořádně nesjížděla internet, ani na nic nekoukala, čuměla jsem do blba a ploužila se doma. Prostě někdy je takový den třeba, aby si člověk řekl, že zítra začne líp:-).
Karja važ si těchto chvil, až dnes je dovedu zpětně ocenit :D a pořiď si šátek na mimino, dnes jsem za něho vděčná
protože to dítě dnes buď řve, nebo se krmí, zítra začíná 6 týden, tak že by spurt? Dnes už tu byla tchyně, vzala ju na 2 hodiny do kočáru, tak jsem aspoň dopsala jednu práci do školy a teď se hrabu v diplomce a do toho houpu :D
rasaNori Já chci šátek na mimino určitě, ale pro přítele, já se s tim nebudu tahat, ale třeba by mi to na záda naopak i pomohlo. Já mám v plánu mu to dítě narvat i když bude pracovat, v místě bydliště nemáme žádné hlídače, takže nebude zbytí.
Hele, jak to psala Nicol Štíbrová, po šestinedělí žila v tom, že zazvoní Karel Voříšek s kytkou a předáním jednosměrné letenky na Kanaráry jako odměnu zato jak to zvládla a vono nic, žádnej konec, furt to bylo stejný!
rasaNori Šátek a balón - dvojkombinace, bez které bychom byli nepřežili
Karja haha to je dost presny ;) sem si tak dneska rikala, zitra kycle, prestal nam fungovat monitor dechu, takze koupit, doma je to jak po vybuchu, muz uz pracuje.ze to mam na dozivoti. Docela depka. A mimino furt rve...
Karja haha to je dost presny ;) sem si tak dneska rikala, zitra kycle, prestal nam fungovat monitor dechu, takze koupit, doma je to jak po vybuchu, muz uz pracuje.ze to mam na dozivoti. Docela depka. A mimino furt rve...
viktorka_od splavu jenze ja chtela lenosit kvalifikovane!
ne,delam si legraci,mas recht.uz mi hrabe,mam pocit,ze neco porad musim, nejaky puzeni,ze i z volna se musi vytriskat maximum, coz nakonec stoji dost namahy:) zacarovanej kruh ,ta materska.
rasaNori to bude dobre. Neni kazdy den posviceni. Nekdy si rikam dobry,sikovna,mas to uz na haku, vsichni jsme spokojeni a pak staci treba jen rymicka a je po nalade u vsech zucastnenych:) ja se hrozne tesim na leto,budeme chodit ven,budeme jist venku,nebudeme resit mokre boty a rymicky!a pokud si dobre pamatuju,mas deti dve?jestli jo,tak ti v lete mladsi uz asi poleze po ctyrech a bude fascinovane starsim sourozencem,z cehoz ti poplynou nezanedbatelne vyhody...
Dnes večer mě to satáně nejspíš trestá za to, že jsem ho odpoledne šoupla na dvě hodiny babičce
Koukám na Marii Terezii v desetiminutových úsecích, furt něco chce ![]()
Pinot Noir Znam! Nemuzou to byt zuby?![]()
Pinot Noir já se ani nesnažím na nic koukat. Mladý pán usnul v sedm, ve čtvrt na devět měl vyspano a ještě pořád to nezabalil. Střídavě se kojí, leze mi po hlavě a ječí. Asi budu už taky ječet.
Gatita Já si opakuju každý den: V září je konec, v září je konec
...Půjdu dělat jakoukoli práci, za těch 5 let jsem volno neměla nikdy. A kdybych volno měla, sama nevím, co bych dělala. Asi bych samou radostí nevěděla co a nakonec bych nedělala nic.![]()
tv Nejspíš to jsou zuby, teda skoro stoprocentně. Pane bože, kolik že těch zubů má být? Zatím má jen čtyři a každý byl učiněné martyrium!
tv Nejspíš to jsou zuby, teda skoro stoprocentně. Pane bože, kolik že těch zubů má být? Zatím má jen čtyři a každý byl učiněné martyrium!
Tak pokud ma zatim jen ctyri, tak te moc nepotesim...jeste jich par bude![]()
. Malosovi tuhle rostly ctyri naraz a to teda bylo lehce narocne.![]()
rýchlo napíšte niečo pozitívne, lebo to moje decko hneď po narodení odovzdám na adopciu ![]()
Gatita nět, dite mam jedno, za to mam psa tak na urovni triletaka. Do haje s tim psem se aspon nejak da domluvit :D boze at uz je venku hezky...
betsey to mimino je fakt bozi, kdyz ma dobrou naladu, uplne ti roste pred ocima , kazdy den je trosku jine, me srrasne bavi pozorovar jak vic a vic zkouma svoje okoli, kdyz usne u kojeni tak bych ji laskou sezrala jak je roztomila...jako jo jsem nevyspata, skolu fackuju jak se da ale stoji to za to ;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje