Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mohučanka
7328 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 11:59

žluťásek Díky moc za vysvětlení!

Offline Karja
43940 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 12:12

tv Nic nepiš:-D. Však já vim, taky nic neplánuju, jen prostě dlouho bych kojit nechtěla. Ale hlavně já nic o ničem nevim a nemůžu řict, že by to byla zatim nevýhoda:-D. A taky nějak prsa zapomněla, že bude nějaký mimino, uvidim, jestli na to přijdou, ale v současnosti by se mlíko muselo tvořit asi za hrudním košem, aby z toho něco bylo.

Offline Pinot Noir
29512 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 12:26

Karja Tak toho se neboj vůbec  Velikost (ani velikost v těhotenství) nemá na funkci vliv. Mohu potvrdit 

Offline Karja
43940 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 12:32

Pinot Noir Hele a nemohla by mi ta větší velikost třeba zůstat? Já vim, že to jde obecně esteticky hodně dolů ale nemohlo by to čiste teoreticky být i obráceně?:-D

Offline viktorka_od splavu
48985 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 12:34

Karja no to te zklamu, jako se vsim, dostanes vzdy co nevhces a nepotrebujes. kamaradky s velkyma jeste vetsi, s malyma mensi.. jen s vytahanou kuzi

Offline Pinot Noir
29512 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 12:36

Karja Slyšela jsem o případech, kdy ano. U mě bohužel. Z nic se stalo nehezké nic 

Offline Karja
43940 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 12:36

viktorka_od splavu Takže dneska do tý nový ptáčkový dozy zakládám kasičku plastika.

Offline Karja
43940 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 12:38

Pinot Noir Můj zadek plnej strií a hnusná pleť se tváří docela jistě, že je na čase trochu štěstí a nějaká ta kompenzace od osudu. Takže uvidíme!

48985 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 12:41

Karja zas kdyz jsem videla velmi utlou znamou po dvou detech v tilku bez podprsenky, zjistila jsem ze i ta kuze se muze smrsknout, tak dockej casu, uvidis:-)

Offline Karja
43940 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 12:45

viktorka_od splavu No uvidíme, já teď nemám asi půl roku barvený vlasy, takže všude avizuju, že už budu jen hnusná a shánět batiku a špaldu. Takže v plánu:-D.

48985 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 12:45

Karja a drhat koberecky jak koukam, hracicko;-))

Offline Karja
43940 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 12:49

viktorka_od splavu Jo, babička háčkovala rohože ze starejch hadrů, tak to navozte, a já vám z těch všech Reservedů a Zar udělám epesní běhoun do předsíně.

Offline Pinot Noir
29512 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 12:50

Karja A co porod do vody a vývar z placenty, plánuješ? 

Offline Karja
43940 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 12:51

Pinot Noir Vo placentu teď doma hrajeme karty! Chtěj to všichni!

48985 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 12:51

Pinot Noir ja bych ji dala do mrazaku a pak se uvidi;-))

Offline žluťásek
8802 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 12:58

viktorka_od splavu WHO doporucuje kojit minimálně do dvou let, takže výživný to mlíko bude asi i po půlroce :) v okolí mám desetiměsíční holčičku, která v podstatě nic nejí, jen se kojí. Je zdravá, šikovná, prospívá. Znám případ i plne kojeneho dvouletého dítěte. Věřím, že příroda to má zařízené dobře :)

Offline continuity
42034 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 13:03
Reakce na Karja:

Pinot Noir Hele a nemohla by mi ta větší velikost třeba zůstat? Já vim, že to jde obecně esteticky hodně dolů ale nemohlo by to čiste teoreticky být i obráceně?:-D

​ujistuji te, ze mohlo. A to jsem kojila dlouho a hned vypadla do dalšího těhotenství, takže 4roky celkem. Výsledkem je tak +1,5 čísla fakt hezkého tvaru (předtim A). Ale taky mám + 10 kg, i když před tehotenstvim jsem byla docela vychrtla. Ale + 5by úplně stačilo.

Offline Lamicka
14144 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 13:05
Reakce na tv:

​Byt tebou, tak vymenim lekare, protoze to, co ti poradil, je teda dost smutny. Proc ukoncit kojeni, kdyz dite nechce prikrmy? Nekterym detem to proste trva dele. V cem je sunar lepsi nez materske mleko, to mi rekni? Mohla jsi ji dat cas, az se rozji.

​Presne kvuli takovym prispevkum jsem byla s prvnim ditetem porad ve stresu. Mala spatne pila, ja se porad snazila, ona nestastna, ja nestastna. Kdyz mi dosla v jejich 7 mesicich trpelivost a ukoncila jsem kojeni, tak se vse obratilo k lepsimu. Se takhle striknimi nazory bych byla fakt opatrna. 

Offline continuity
42034 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 13:05

žluťásek jenomže doporučení WHO platí i pro rozvojový svět a tam je situace jiná, hlavně co sa tyče výživy. Po roce muže dítě pít normální kravské mléko a nic se nestane.

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 13:07

Karja čistě teoreticky, spíš ne. Mně nezůstalo nic, ale ne že nic, ale NIC. Plus jako bonus jsem zatím asi přišla i o krásné silné vlasy, mám na palici něco jako kdyby Habera zamlada proběhnul křovím, sice to dorůstá, ale vidím to ještě tak dva roky čekačka. A ještě fešná celulitida, i když postava stejná. A taky povolená kůže na břichu a to jsem mívala sixpack, přibrala jsem jen 7 kilo za celý těhotenství, většina ženských dopadne daleko hůř ještě. Přeju ti, aby konečný výsledek byl o možná nejlepší. A nestraším tě, já jsem vlastně děsně krásná.