Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline tv
4163 příspěvků moje polička 20. ledna 2018 20:25

brrr Ma kamaradka se tesila, jak kojenim zhubne a ma dalsi tri kila nahore, synecek ma dva mesice.

Ja kojenim zhubla krasne a oblekla si kalhoty z kategorie "az jednou zhubnu". V prvnim tehotenstvi jsem pribrala cca 8kg a zhubla jsem jsem 18. A to jsem se sladkym opravdu ladovala. Ale postupne jsem par kil zase nabrala, kdyz uz se dite tolik nekojilo, bohuzel. A druheho jak pres kopirak. Ale kdybych se necpala vecer, kdyz mladata usnou, nepribiram tak. Ale nemuzu si pomoct.

Offline Pinot Noir
29512 příspěvků moje polička 20. ledna 2018 20:26

brrr Tak to je výhoda jak kdy, já měla v půlroce o 3 - 4 kila míň, než je moje normální váha a už jsem se necítila dobře. A nešlo to přežrat, pomohlo jen skončit s kojením 

Offline tv
4163 příspěvků moje polička 20. ledna 2018 20:28

Pinot Noir Tys byla hubenour. My, co mely par kilo pred otehotnenim navrch, jsme za to byly rady.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 20. ledna 2018 20:30

tv 

Nojo tak ale někdy se jíst musí, zrovna přemýšlím, jak velkou večeři si dovolit. Když už nekojím ;-) 

Offline tv
4163 příspěvků moje polička 20. ledna 2018 20:40
Reakce na dynda:

tv 

Nojo tak ale někdy se jíst musí, zrovna přemýšlím, jak velkou večeři si dovolit. Když už nekojím ;-) 

​No takovou, aby byla Dynda spokojena, ze jo. Ja se taky chystam veceret.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 20. ledna 2018 20:42

tv 

Dík za radu, v tom případě to ještě zapiju vínem 

Offline tv
4163 příspěvků moje polička 20. ledna 2018 20:57

dynda Jen si doprej. Zaslouzis si dat si neco dobreho.

Offline Mohučanka
7328 příspěvků moje polička 20. ledna 2018 21:09

dynda A tak já si to campari taky dám  Dcera se rozhodla, že ve dne se nespí - v žádném případě si nestěžuji, protože spí krásně v noci, nicméně její denní úhrn je 30 minut dopoledne a 45 minut odpoledne. Navíc se náhle naučila stát na hlavě, krámovat poličky a nejistě sedět, je toho nějak moc najednou. 

Offline brrr
12209 příspěvků moje polička 20. ledna 2018 22:00
Reakce na tv:

My, co mely par kilo pred otehotnenim navrch, jsme za to byly rady.

​Souhlas

Online continuity
42034 příspěvků moje polička 20. ledna 2018 22:09

ja u kojeni nezhubla vubec nic. a to jsem se rozhodne neladovala vsim, co mi prislo pod ruku, spis jsem nemela cas se najist. u starsi pomohlo tech 70km tydne s kocarkem, ale ze sezeni na piskovisti jsem uz hubnout neumela. 

Offline AquaB
36 příspěvků moje polička 20. ledna 2018 22:40

Tak to já taky doufala, jak kojením zhubnu a nic. Pořád se mě drží pár kilo navíc a nehne se to. Není to žádná tragédie, ale už se necítím úplně dobře. Pohybu mám dost, jím zdravě, nepřežírám se... Těším se až skončím s kojením a budu moct začít pořádně cvičit. Snad už to pak dolů půjde  

Offline Pinot Noir
29512 příspěvků moje polička 20. ledna 2018 22:52

AquaB A jak dlouho kojíš? Mně se kila navíc taky držela, několik měsíců, sešup nastal tak v tom půlroce. Jinak já jsem byla z vájy docela nesvá zpočátku, všude jsem četla story typu "nabrala jsem 20 kilo a skoro všechno zůstalo v porodnici a do dvou týdnů zmizel zbytek", zatímco já nabrala sotva 12 kilo, ale pěkně jsem se s nimi z porodnice zase vrátila domů a mnoho týdnů se mě držely zuby nehty 

Offline AquaB
36 příspěvků moje polička 20. ledna 2018 22:58

Pinot Noir 4.5 měsíce. Tak třeba to po tom půl roce bude lepší. Nabrala jsem asi 14 kilo a 4-5 se mě pořád drží. Fakt to není žádná tragédie, ale prostě se necítím. Byla jsem zvyklá na hodně pohybu, ale dokud nepřestanu kojit, tak se ke svým běžným aktivitám vrátit nemůžu. Nejhůř se srovnávám s tím, že se mi hodně zvětšila už dřív poměrně velká prsa, takže i kvůli tomu je to s tím pohybem nic moc. Tak doufám, že se to zas všechno vrátí zpátky  a jestli ne, tak se asi zblázním 

Offline Pinot Noir
29512 příspěvků moje polička 20. ledna 2018 23:05

AquaB Kamarádka má teď půlroční dcerku a taky říkala, že za poslední měsíc zhubla víc, než by si přála. Tak třeba 

Offline viktorka_od splavu
48986 příspěvků moje polička 21. ledna 2018 10:04

AquaB @Pinot Noir mne to pokazde trvalo tak rok nez se telo dalo do poradku a uplne bez usili a vzdy jeste pod puvodni vahu. dat si bacha imho musi jen ty co mely nadvahu i pred tehotenstvim.

jezus pardon za to zvyrazneni:-/

Offline rasaNori
8780 příspěvků moje polička 21. ledna 2018 15:05

já nabrala 10, v porodnici nechala 8,5. Díkybohu za to že moje aktivity se dají dělat i s většíma prsama...včera jsme dali 20 na běžkách, a ještě jsem urvala 1,5 hodiny z večerního lyžování i s mužem. O dítě se starali kamarádi :D Dneska lyžovačka odpoledne i malou dcerou známých, dokonce hodiny 2. Mám se jako prase v žitě :D

Offline 999
19526 příspěvků moje polička 21. ledna 2018 15:08

rasaNori Dobře to děláš .

Offline rasaNori
8780 příspěvků moje polička 21. ledna 2018 15:18

999 no byla jsem docela nervózní, ale volali až když byla fakt krize :D

Online continuity
42034 příspěvků moje polička 21. ledna 2018 19:21

viktorka_od splavu tak ted nevim, pred tehotenstvim jsem mela na 165cm asi 53kg, to neni nadvaha ani omylem a zpetne to hodnotim jako peknou vychrtlost, nemela jsem tuto vahu ani koncem puberty. jestli nektera hubne/nehubne u kojeni je dle meho dane dost geneticky. moje telo v zaprahu proste nehubne. musela bych opravdu nejist, abych zhubla a to u kojeni nejde.

Online continuity
42034 příspěvků moje polička 21. ledna 2018 19:22

rasaNori neboj to pujde, taky jsem lyzovala i s uplne malyma detma. ted uz si zajezdim i s nima, ani hlidani nepotrebuji. je to coby dup.