rasaNori je to hrozny, když tak zoufale pláče a nevíš, jak ji pomoci, co? Syn tyhle večerní hysterie míval dost dlouho, mohlo mi to srdce utrhnout. zkoušeli jste pevné zavinutí? Některá miminka to mají ráda. Zavinout, uložit do náruče na bok, natřásat či houpat, poplacavat po zadečku, k tomu bílý šum, to byl náš rituál několik měsíců.
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek to teda, hele my uz vyzkouseli vsechno, dneska jsem mela uspech ja. Hlavne je mazec jak pres den je to spokojene miminko,co se usmiva na svet, vesele si brouka, zkouma ocima vsechno mozne a vecer rve jak lodni sirena. Asi ma slabe nervy po me...A ja misto abych psala, tak koukam jak chrupe v postylce a rikam si ze na tohle asi nemam...boha jeho
me uz fakt hrabe...jsem sezrala celou velkou bilou holandii, tomu rikam dietka :D
rasaNori Premejslela jsem, co je Holandia za cokoladu...Ty ses fakt amater! :-) Jinak soucitim s trablema:-(
rasaNori Soucítím. Dcera vcera spala přes den dohromady 90 minut, zato se naučila klečet, stoupat si a u všeho ječením vyžadovala mojí přítomnost. Večer přišel manžel domů se slovy "měl jsem těžký den", ja odolala nutkani majznout ho panvickou, podala jsem mu dítě k uspani a otevřela láhev vína. Akorát že plán byl pracovat
Takže jsem to honila dnes přes den a dítě by kvůli mě nebylo venku, nemít babička zrovna chuť na procházku.
Mohučanka :D mateřská dovolená, haha
dnes tu byla mužova babička, vytáhla mrně na dvě hodiny ven, akorát nechtěla vzít psa sebou, takže jsem šla vyvenčit čudlu, povysavala jehliči z vyneseneho stromku, posklizela baňky z vyzdoby oken a kuchyně, vynesla kytky ještě z porodnice a dala si sprchu a umyla si vlasy. Prý si každý den máme říct, co nám udělalo radost že jsme stihly v domácnosti...bych se na celou domácnost nejradši vykašlala :D bože to dítě je tak sladké když spí.
Karja po čokoládě děcko bolí břicho
sbohem ritter kokosová a marcipánová.
rasaNori Jezisi, to me nenapadlo, cim budu prasit? Vztahuje se to I na skvarky? Tak to te lituju jeste mnohem vic, hysteraky, diplomka bez cokolady....
Karja Buď v klidu, moje děcko nebolelo břicho z ničeho
Věř a víra tvá to zařídí!
Pinot Noir fakt díky
:D
Karja jo, život stojí za hovno :D hlavně že můžu pomeranče, jinak bych si to šla hodit na nejbližši větev![]()
Karja Buď v klidu, moje děcko nebolelo břicho z ničeho
Věř a víra tvá to zařídí!
Hele já věřila, a jako nic moc výsledek...ale vlastně kromě zelí cibule hrášku a té čokolády jím vše. Stejně řve, tak co![]()
rasaNori Hele, ale na druhou stranu, bud rada, ze je to pres den spokojene miminko. Verim, ze je to neprijemne, ale jsou i deti, ktere proplacou nekolik hodin denne. Takze jsi na tom vlastne jeste celkem dobre, coz?![]()
Tez jsem premyslela, co je Hollandia za znacku cokolady, ze ji neznam! ![]()
tv ale jo, je zlata :D ty vecery spatne snasim nejak holt. Jdu ji vzbudit at muzu jit spat :D
Pinot Noir No já myslela, že v 9 měsících bude spát přes den...Ale nenene, nestěžuji si, spí totiž v noci. Akorát já jsem večer tak hotová, že neudělám nic. Byla to teď s tím pohybem velká změna, je třeba si zvyknout.
Já jsem doufala, že s větším pohybem přes den se ten spánek trochu ustálí, natáhne, že se dítě utahá. Ale chyba lávky, funguje to vždycky jen pár dní, pak si asi tělo na novou aktivitu zvykne a zase je to max. hodina dopoledne. Odpolední půlhodinka pouze v jedoucím kočáře je mi k ničemu.
Mohučanka No jak se blíží ten rok, tak už to jde se spaním přes den do háje. Ne vždycky, samozřejmě, ale u nás ano. Teď, když dá hodinu spánku, tak jsem nadmíru spokojená. Pak vydrží vzhůru 8 hodin, tak to je docela šichta. Já ovšem nepracuju, takže až jde spát, hodím sebou na gauč, pustím film a naliju víno :)
Dámy, znáte Kristinu? Vřele doporučuju, hrozně ji žeru (a to ještě nemám děti)...
Jsem s detma treti den doma, starsi mel teplotu. Odstrojovali jsme spolecne stromecek. Uz nikdy vice. Kdyz jsem ho vyhodila z okna, obe deti plakaly. Jehlici vsude. Z koberce to nejde vysat. Ten mladsi nakonec vysypal prave na koberec misku s jehlicim, ktere se mi povedlo smest z podlahy.
To uz mi teda bouchly saze. Furt po me neco chteji!
Kdyz nemuzeme jit ven, je to fakt na palici.
Naposled jsem byla bez obou deti dve hodiny na zacatku rijna. Mam dost. Jak jsi na tom ty, Luna ?
tv malej měl v noci přes 39, celej den se mu drží kolem 38. Bez procházky bude asi den k nepreziti. Ještě že je pátek a zachrání náš tatínek
žluťásek Ja se hrozim toho, az prijdou nestovice. Prvni jeden, potom druhej, to mas treba mesic!!! doma. To si to asi budu muset hodit. Me nema kdo zachranit, takze to musim prezit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje