Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline slniecko admin
19401 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 12:22

Lamicka 

prvá poučka matrstva: ticho veští prúser.

bď rada že sú to post-itky, tie idú dobre dole

Offline viktorka_od splavu
48986 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 12:24

Pinot Noir jj. z toho duvodu kabelku žluťásek kamaradka takhle prisla o dost veci

Offline Pinot Noir
29512 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 12:26

tina Se zebrou chodí krásně, vybírá zatáčky, přejíždí překážky, profík 

Ale vždycky, když tady tu spoušť uklízím a ten bazmek na mě zařve "pokračuj", nejradši bych to nakopla 

Offline Lamicka
14144 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 12:28

slniecko Ja si to ticho vetsinou uvedomim, az kdyz je pozde  

Offline Lamicka
14144 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 12:33

Nejvetsi prusvih u nas nastal, kdyz se dite zlilo gelem na prani. Ja si na tyhle veci davam strasny pozor, ale syn si v roce a pul pristrcil zidlicku, aby dosahnul na policku, rozsrouboval gel a chtel ho nalit do davkovace v pracce (jako maminka, ze?) a cely se polil. Tak hned sprcha, vubec to neslo dolu. Toxikologicka linka, kde me nastesti uklidnili. Jenze se do hodiny cely osypal, tak jsem se bala nejakeho soku, tak jsem s nim letela k doktorce. Na to, jak jsem vetsinou v klidu, tak tehdy jsem byla vyplasena hodne. 

Offline tina
6236 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 12:35

Pinot Noir Jo, ještě že to jde vypnout, mně to leze brzy na nervy a hlavně to kolikrát zařve, i když jen někdo projde okolo

Online Karja
43942 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 12:36

Pinot Noir No vidíš to a mě máma říkala, jak to bylo fajn, že mi votevřela kredenc s hrncema a mohla jít na zahradu. To jí vůbec nenapadlo, že bych mohla být tak vyspělá a něco si připostrčit někam? No děs.

Offline slniecko admin
19401 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 12:47

Lamicka to verím.

Moja staršia, ktorá inak nejedla nič, ani jedlé, ani nejedlé, sa raz chcela sama obslúžiť s liekmi ....ako tie sme našťatie mali dostatočne uložené, ale keďže tesne predtým som jej niečo dezinfikovala a nechala peroxid na kuchynskej linke (vtedy bol ešte v tých tmavých fľaštičkách a fľaštička vyzerala ako Aerius sirup, tak si maliala na lyžicu a zjedla. Lebo ona sama. Také fukoty na pohotovosť - ešte som aj vydurila suseda, ktorý nás viezol, lebo manžel s autom v robote 20km ďaleko.

U mladšieho sme boli otrlejší, lebo ten zásadne jedol všetku možnú kozmetiku, mydlá, šampóny, krémy...pastelky, piesok, plastelínu....k čomukoľvek sa dostal, tak po pár jazdách nám dali krátke školenie, čo je problém a čo nie a hlavne sa potom zaviedla tá toxikologická linka.

Ale ešte teraz som riešila na poslednom rodičku, že vycucáva z pera atrament - tak som pobavila pani v papiernictve, kde sme hľadali ergonomické atramentové pero, z ktorého sa to nedá.

Apropó, vieš, že tyčinkové lepidlo Uhu vraj chutí inak ako Pritt ? Nemať ho (syna), som o takéto informácie ochudobnená.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 13:15

Lamicka kamarátkine deti sa takto ponatierali tými kapsulami na pranie, do ktorých urobili otvory. Našťastie ani neskonzumovali ani sa neosypali, ale že vlasy im penili ešte týždeň

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 13:32

My teda první, co jsme udělali, tak jsme přišroubovali všechny knihovny a skříňky ke zdi. Na mě, když jsem byla malá, spadla tehdy celá prosklená obýváková stěna. Moje velký štěstí bylo, že jsem stihla otevřít horní skříňku a v podstatě do ní spadla, kdyby byla zavřená, tak mě promáčkne a dnes tu nesedím. A to nemluvím o tom obřím štěstím, když jsem ležela v hromadě tenkých střepů, páč naši tam měli za sklem celou svatební výbavu a nic se mi nestalo. Měla jsem z toho tehdy srandu, na rozdíl od ostatních.

Offline rasaNori
8780 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 13:53

slniecko hmm, paráda. přesně kouká na mně totálně vyděšeně, a řve až do ultrazvuku. Nosím houpám uklidňuju hladím a nic. Pak nastupuje muž, a tomu už většinou usne. Je to na palicihlavně že nevím jak jí pomoct...včera ji uspal a říká: tak takhle jsem si to nepředstavoval. přišel domů ai hodinu před tím než začla, do toho hasil průser v práci a já už mu ji cpala mezi dveřma bo diplomka, že. hrdí rodičové

Offline Pinot Noir
29512 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 13:59

rasaNori Tak to je podle mě opravdu ta nevyzrálá nervová soustava, prostě začala víc vnímat, dál.vidět, tak to zpracovává. Chce to čas a otrlé rodiče ;)

Offline Pinot Noir
29512 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 14:13

Koukám zrovna na včerejší Manželské etudy a když si promítnu ty předchozí, fascinuje mě, jak brzo tam do těch mimin ládují ty kaše. Ležící miminečka, ale už nad ním bába s lžící a talířem :)

Offline viktorka_od splavu
48986 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 14:26

Pinot Noir jo, kase se davaly myslim tak od dvou-tri mesicu? pamatuju kdyz ladovali mladsiho spurozence:-)

Offline slniecko admin
19401 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 14:59

rasaNori potľapkávam...

Offline tv
4163 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 15:05

rasaNori Drzim palce, at to brzy prejde! Zazila jsem to jen parkrat, ale bylo to teda zoufalstvi. Asi bude hrozne, co ted napisu, ale uz se nedivim tomu, pokud nejake dite takto rve treba nekolik hodin denne, ze se z toho zenska zblazni a neco mu udela..

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 15:13

Pinot Noir rasaNori ehm, takže štuple do uší a mokrú handru na čelo?

Offline Lamicka
14144 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 15:38

Pinot Noir Moje sestrenka je narozena v prvni pulce sedmdesatych let a v SESTI tydnech poprve ochutnala fresh dzus, protoze tehdy se davaly detem ovocne stavy. 

Offline Lamicka
14144 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 15:40
Reakce na slniecko:

Apropó, vieš, že tyčinkové lepidlo Uhu vraj chutí inak ako Pritt ? Nemať ho (syna), som o takéto informácie ochudobnená.

Manzel byl na kolejich s klukem, ktery pil inkoust, protoze mu chutnal. Takze nekdy obliba netradicnich chuti vydrzi az do dospelosti. 

Online Karja
43942 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 15:58

slniecko U jednoho synovce jsme měli podezření, že si dal odlakovač na nehty. No volali tehdy rodiče na nějakou speciální linku ohledně těhle chemikálií, tam nás ujistili, že v pohodě a že množství, aby mu ublížilo by ani nebyl schopen vypít, protože je to hodně hnusné. Tuto informaci jsme využili, když jsme u druhého čelili podezření, že si dal wc čistic - jedinejvětší důkaz byl, že říkal, že to chutnal. No tak jsem to pro ukázku ochutnala a jako požití takovýho humusu by teda prokazoval i jinak než verbálně, jednak to byl ekl jako blázen a i ten svěží mořský vánek byl dost patrnej.