Když to tady tak čtu. Neštovice jsem měla a zkušenosti s hlídáním dětí mám taky docela velký. Tak kdyby přišlo tvrdý na tvrdý... ![]()
(a nějak moc drahá snad, aspoň na Prahu, nejsem)
Když to tady tak čtu. Neštovice jsem měla a zkušenosti s hlídáním dětí mám taky docela velký. Tak kdyby přišlo tvrdý na tvrdý... ![]()
(a nějak moc drahá snad, aspoň na Prahu, nejsem)
tv neštovice sú ovčie kiahne? tie sa u nás ukázali ako menší záhul, než som čakala...deti samozrejme presne po dvoch týždňoch a samozrejme v lete a staršiu nám s nimi vrátili druhý deň z tábora (fakt sme netušili, že s nimi niekde bola v kontakte), ale keďže sa te istý deň osypala aj jej spolužiačka, tak sme si ich striedali, niektorý deň obe u nás, nektorý deň obe u nich a keď sú deti dve v rovnakom veku, tak sa vyhrajú. No a už sa s nimi zviezol aj menší, aspoň keď boli u nás.
Aranel Dobre vedet! Ale nebydlim v Praze, treba ale vyuzije nekdo jiny.![]()
slniecko Jsem si to musela vygooglit, ano, jsou to plane nestovice. To jsi mela dobry, ze vas v tom bylo vic. Ja uz bych to teda asi i uvitala, abychom to meli za sebou a nemuseli to resit, az budu chodit do prace, ale fakt se na to vubec netesim. Staci ty tri dny doma, malosi si berou hracky, stridave placou, pak ten mensi kousne..no hruza, ale asi to znas.![]()
tv očkování?
žluťásek Nechapu? Proti nestovicim myslis? To bych neockovala, proc?
tv jen jako nápad, pokud z nich máš opravdu strach. Za normálních okolností bych asi taky proti planým neštovicím neockovala, ale umím si představit situaci, kdy bych za očkování byla moc ráda
vubec me nedeste takovýma vecma! já teprve budu muset oznamit dr ze ockovani v 9 tydnech nepripada v uvahu, mala ma furt rymu...
tv jen jako nápad, pokud z nich máš opravdu strach. Za normálních okolností bych asi taky proti planým neštovicím neockovala, ale umím si představit situaci, kdy bych za očkování byla moc ráda
Ja z nich nemam strach kvuli detem, ale z toho, ze se z toho po mesici doma vsichni zblaznime.![]()
Neviete mi náhodou niekto poradiť dobrú a prektickú postieľku pre dieťa, ktorá by sa prípadne dala prichytiť aj k posteli rodičov?
Aranel Dobre vedet! Ale nebydlim v Praze, treba ale vyuzije nekdo jiny.
slniecko Jsem si to musela vygooglit, ano, jsou to plane nestovice. To jsi mela dobry, ze vas v tom bylo vic. Ja uz bych to teda asi i uvitala, abychom to meli za sebou a nemuseli to resit, az budu chodit do prace, ale fakt se na to vubec netesim. Staci ty tri dny doma, malosi si berou hracky, stridave placou, pak ten mensi kousne..no hruza, ale asi to znas.
Dôverne
.
Aranel Píšu si tě, ne, že do půl roka zmizíš z tohodle virtuálního světa! Hlavně si tě i tak najdu!:-D.
DrowRanger Když jsem hledala komody, našla jsem tohle https://www.cistedrevo.cz/nabytek/detsky-nabytek/pristavna-postylka-k-posteli-bila
Solathis Tak ta mi leze teda na nerva. Tu si budu pouštět na MD, když budu chtít urychlit hospitalizaci v Bohnicích:-D.
Karja Jé, jakto? MNě přijde super, že někdo netrvá na tom, že musíte být ve všem perfektní, že prádlo i nádobí počkaj, protože přednější je mámina příčetnost, že nemusí máma dělat za děti všechno, protože toho dost zvládnou taky samy... za mě super :)
Solathis Jako to vim i bez toho aniž by mi to afektovaná pani s hrníčkem líčila na videu:-D.
Karja To je dobře, jen kolem sebe mám asi moc lidí, co si to uvědomovat předstali a honěj se za udeálem dokonalý mámy.
Solathis No jasný, já taky, ale jsou to spíš vzdálené známé, protože v případě bližšího kontaktu bych to asi nezvládla:-D. Uplně kazej karmu i ostatním:-D
Solathis a jeste byste si teda nemeli vzit za manzela milovnika sterilni cistoty z panelakovyho bytu. Nas nahled na poradek se rapidne lisi. Ja jako bordel nesnesu, ale jineho druhu nez manzel. Jemu nevadi tuny starych kramu na vylestenem stole, ja potrebuju mit cistou, byt nelesklou sterilni plochu.![]()
Ma na to taky naky video?![]()
Luna Já myslím, že ne, starší děti má z prvního manželství, ze kterého utekla kvůli domácímu násilí a nejmladšího synka má se současným manželem, který za ní přijel, když spolu chodili, ve dvě ráno, ji strčil do postele, uklidnil plačící děti a uklidil jejich zvracení (byly nemocný). |Prostě podle toho, co o něm říká, hotovej zázrak. My půjdem cestou uklízečky. furt teda tvrdím, že to, že tu mám bordel, je tím, že nemáme dorekonstruováno, takže nemám skříně (a třeba knihovnu), ale na pořádek já nikdy moc nebyla...
Dámy, znáte Kristinu? Vřele doporučuju, hrozně ji žeru (a to ještě nemám děti)...
Hej, hej...niektoré má vydarenejšie, niektoré menej. Veľmi som ocenila jej návod, ako poskladať naťahovaciu plachtu, keď cez všetky siete otravovali tie strašne komplikované, aby to bolo v stĺpiku.
Karja Ja som ich našla množstvo, ale netuším ktorú vybrať...chcela by som dáku takú, ktorá neskôr bude môcť poslúžiť aj ako samostatná postieľka, keď už nebudem kojiť, čiže aby niečo vydržala a bola pevná a kvalitná. Tak či náhodou niekto nemá skúsensť, s dákaym určitým typom.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.