Vůbec jsem nechtěla rozpoutat diskuzi, jestli monitor ano, nebo ne, ani jaký typ. Jenom jsem chtěla upozornit ty, kteří by ten deskový případně už třeba měli doma, že s tou spojenou postýlkou to může dělat neplechu.
Vše o těhotenství a dětech
Solathis No to musis zminit, ze maji takove problemy v rodine, at tady zbytecne nedesis nastavajici matky.
![]()
tv já to psala o post výš, nechtělo se mi to opakovat
Pinot Noir Už se dělá monitor, co se přidělává na plenku a tomu to nevadí. Taky ho plánuju, v manželově rodině běží Apnoe
Luna jeee chaápu, že pro vás to má možná svoje mouchy, ale mně to mi zní jako hudba nebeská, že by v naší domácnosti šůroval někdo jiný než já, i do té kuchyně bych ho klidně pustila :-). Ale zase si je toho vědom, a nic proti stylu mého úklidu nenamítá (a to, že by bylo co namítat, se na to můžu vyprdnout tu lítat s hadrem každý den, když další tři vzápětí jdou a nadělaj bordel...
tv já to psala o post výš, nechtělo se mi to opakovat
Pardon, já viděla velké A, tak jsem ani nevnímala, co přesně čtu, a považovala jsem to za značku toho monitoru ![]()
![]()
Pherenike Jé, to já zase chápu,´o čem Luna mluví a že se jí to moc nezdá. Já jsem z manželova uklízení otrávená. On teda uklízí všude a vše. Hlavně z povrchu, takže věčně je u nás stres, že nemůžeme nic najít...on sám taky ne. Na jednu stranu dobré, že to naučil i kluky, takže já mám s úklidem úplně klid. Na druhou stranu si vyndám skleničku na pití a než si podám minerálku, tak mám skleničku umytou a uklizenou...to je pak na bednu.
. Já jsem si po 20ceti letech zvyklá, ale občas bych chtěla, aby raději nic neuklízel.
Renusatko jo tak ten případ s tou skleničkou to jsem bývala já. Jednou jsem manželovi taky stihla ustlat ráno postel a on si jen šel odskočit a pak měl v plánu pokračovat ve spánku:-) Chudák jen kroutil hlavou. Ale už jsem dost rezignovala. Náš byt je s těmi malými záškodníky v tuhle chvíli neukliditelný. Ale dokážu si představit, že je to pro druhou stranu otravné a oba případy uklízecí i ten neuklízecí mají své mouchy.
Pinot Noir :-D Jako, že by pojmenovali přístroj po té dysfunkci? To by bylo vtipný :-D
Solathis Mně to slovo ani nedošlo z oka do mozku, viděla jsem velké písmeno, tak jsem to považovala za název :) Ale asi i kdyby mi to došlo, tak bych to nejspíš akceptovala jako příhodné pojmenování :D
Pinot Noir Já taky, aspoň by se to dobře hledalo :) Vůbec bych sem neměla lízt, nebo si začnu dělat seznam, co všechno budu potřebovat ještě než si přestanem dávat pozor... ![]()
Solathis Spíš aby tě ty naše nářky neodradily ![]()
Pinot Noir Tak to určitě nehrozí, protože jsem vždycky tvrdila, že chci bejt mladá maminka, což nehrozí, takže už mám dávno po datu spotřeby (Moje máma mě měla v 21, babička mámu ve 20, takže jsem si říkala tak do 24)
Pherenike Jé, to já zase chápu,´o čem Luna mluví a že se jí to moc nezdá. Já jsem z manželova uklízení otrávená. On teda uklízí všude a vše. Hlavně z povrchu, takže věčně je u nás stres, že nemůžeme nic najít...on sám taky ne. Na jednu stranu dobré, že to naučil i kluky, takže já mám s úklidem úplně klid. Na druhou stranu si vyndám skleničku na pití a než si podám minerálku, tak mám skleničku umytou a uklizenou...to je pak na bednu.
. Já jsem si po 20ceti letech zvyklá, ale občas bych chtěla, aby raději nic neuklízel.
To je můj otec!. Je to fakt na palici.
Muž taky uklízí, cpe to většinou tam, kde jsem zrovna pracně udělala místo ve skříni. Ale on zas výborně hledá, takže se to dá vydržet
K posteli jsme měli přiřazenou běžnou postýlku bez bočnice, většinou se dá výška roštu nastavit, je to lepší kvůli manipulaci.
. Monitor fungoval dobře.
continuity a měli jste jí nějak zpevněnou po domacku? Nebo prostě jen jedna bočnice neprimontovana? Taky jsem to původně měla v plánu, ale pak jsem si představila, jaké vylomeniny batolata v postýlkach provádí a měla jsem strach, jestli je to bezpečné.
K té naší ikeacke je zpevňovací prkno, které se prisroubuje místo bočnice.
Solathis Monitor dechu Apnoe, tak to by bylo drsny.![]()
Ja informaci zaznamenala, ale nespojila jsem si to.![]()
continuity postieľku ste tam mali napevno stále alebo sa tá bočnica dala ľahko ráno pripevniť? Ide mi hlavne o to, že predpokladám, že postieľku budem mať k posteli pripevnenú len počas noci, ráno by som ju chcela posunúť inam a predpokladám, že pre dieťa nie je bezpečné spať v postieľke bez bočnice?
MaeGandal tie som pozerala, páči sa mi, že tá montáž a pripevnenie vyzerá byť rýchle a jednoduché (a teda ho zvládnem sama, bez pomoci muža), ale tiež ma trochu odrádza cena, ak sa tam dieťa zmestí len mesiacov a pod. Ale našla som, že robia napr. aj postieľky pre dvojčatá, to by už mohlo vyhovovať aj pre väčšie dieťa.
Karja som myslal, že postieľku budem mať vybratú hneď, proste pozriem, vyberiem takú čo sa mi páči a je to. Včera som nad tým strávila 2 hodiny, neviem sa rozhodnúť ktorú chcem, za koľko, aká má byť a aj keď dáku nájdem, tak netuším, či sa dá použiť tak, ako chcem ja
Ale aspoň sme včera kúpili konečne komodu do spálne so šuflíkmi, už je aj postavená, vypratala som v spálni všetky skrine od nepotrebnýh vecí, ktoré sme nenosili a uvoľnila som tak dosť miesta, dúfam, že mi tento pocit spokojnosi vydrží aspoň 2 dni...
Karja zatiaľ asi najviac čo sa mi pozdáva je táto: https://www.detskepostielky.com/detske_postielky/laurika-bukova-postielka-s-odnimatelnym-bokom-biela/
Je dosť veľká, keď už dieťa bude samostatné, dá sa z nej spraviť detská posteľ, to mi ani tá cena nevadí, ak má poslúžiť na cca tie 2, 2,5 roka (alebo potom prípadne pre druhé dieťa). Rošte je polohovateľný a uchytenie k posteli by už teda nejak vymyslel muž (hádam).
Tie baby bay postieľky sú síce fajn, ale aj tie najväčšie (ak som to správne popozerala) majú na dĺžku 90cm, to sa mi zdá dosť málo, dieťa by tam zachvíľu búchalo hlavou o tyčky...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.