Luna By mě zajímalo, jestli vezme taky občas leštěnku a leští?:-D. Můj partner je zas nějakej ujetej na prach na podlaze, ale zbavuje se ho denně, dvakrát (opravdu dvakrát) mi řekl, že mám blbej styl vytírání/zametání a už si to nedovolil:-D
Vše o těhotenství a dětech
DrowRanger Taky si nechám ráda poradit:-). Potřebuji přesně co ty, nevim, jak to budu používat víc, jestli k posteli přiražené nebo od, takže aby to prostě bylo dobré na obojí.
No vidíš a pak, že to nezvládáme organizovat;-).
Karja No jistě, šůruje jak o život, páč já to prostě tak neumím.
Dělam všechno tak blbě, že to prostě musí dělat on. Nemá cenu vůbec nic namítat, je to úchylka. Kuchyň si teda střežim, tam ho nepouštím.
Už máme prostě každej svůj rajon a zatím to tak nějak funguje.
Karja DrowRanger my jsme měli na první dvě půjčenou BabyBay. My měli tu original, bylo to fajn, že jsem dítě mohla nakojit a pak jen odsunout na svoje místo. Ale není tedy zadarmo. A koukám, že mají různé velikosti, takže by se to dalo využít i jako postýlka později. Ten original není až tak velký, tak myslím tak do toho půl roku.
Ale ano, bylo to fajn. Chtěli jsme zapůjčit i na třetí, ale už byla prodaná. Ale třetí prostě spala s náma a bylo.
MaeGandal Díky, to je fakt skutečně zbytečně drahý.
DrowRanger Karja Ikea? Bočnice jde sundat.
DrowRanger Karja Jenom upozorňuji, že pokud plánujete mít monitor dechu, tak přiražením postýlky k postelím můžete snížit jeho funkčnost.
Pinot Noir Už se dělá monitor, co se přidělává na plenku a tomu to nevadí. Taky ho plánuju, v manželově rodině běží Apnoe
MaeGandal Já jsem to zas tak nekoumala. Má ji myslím ségra a dítko už v ni spí samo s tou odstraněnou bočnicí. U postele ji myslím neměla, tam měla takovou tu klasickou.
Mimochodem už jsem viděla i postýlku, kde šly vyndat jen dvě, tři šprušle a tou dírou se dítko šoupalo dovnitř.
Solathis Ty plenkové existují už dlouho, ale četla jsem, že nejsou tak spolehlivé, že je problém u dětí, kteté se otáčejí, spí na boku nebo na břichu, mají problém s tlustými látkovymi plenami. Nikomu ho ovšem nevymlouvám ![]()
Měli jsme babybay postýlku, vydrzela jen pár měsíců, dítě bylo dost brzy od sprusle k sprusli.
Teď máme ikeackou, asi gulliver? Dohledam na PC. Navrtali jsme tam další otvory, aby byla ve výšce naší matrace. Je fajn, dá se použít i bez bočnice a s matrací dole jako postel pro starší děti.
Karja my jsme k našim postelím měli vyrobenou třetí...normální velikost, ze tří stran ohrazenou. Měli jsme klid do 4 let, kdy dítě spalo s námi, ale na své posteli. Měli jsme to tak od začátku. V těch 4 se jen přestěhoval do pokojíčku i s postelí.
K těm monitorům dechu. Zrovna minulý týden jsem u bráchy vytáhla malou z postýlky, přebalila jsem jí, dala jí jídlo a spustil alarm. To už tam dobrých 10 minut vůbec nebyla.
Renusatko synovci čtyřikrát zachránil život jen co vím já... (hlásím jinou zkušennost)
Solathis Byly u nej nejake predispozice?
Renusatko Nekvalitní nebo starý přístroj
Náš fungoval perfektně, ověřeno několikrát nechtěným opomenutím ![]()
Solathis Já mám jen tuhle, stalo se mi to u nich víckrát, občas zase spustí zbytečně. Śvagrová je hodně opatrná a mají nějaký příšerně drahý. Jinak mám jen moc staré zkušenosti, z porodnice z nedonošených, kde jsem pracovala po škole. To u nás začínalo a fungovalo to podobně, proto bych si myslela, že už to po 25 letech bude jinde.
Pinot Noir No to předpokládám, že víc zkušeností je dobrých, já jsem ho doma nikdy neměla, takže z domácího používání znám jen ten jejich.
tv Ano, proto měli destičku od začátku. Tchán má apnoe doteď, nevyrostl z toho.
Solathis No to musis zminit, ze maji takove problemy v rodine, at tady zbytecne nedesis nastavajici matky.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.