Manzel byl na kolejich s klukem, ktery pil inkoust, protoze mu chutnal. Takze nekdy obliba netradicnich chuti vydrzi az do dospelosti.
toto som nechcela vedieť ![]()
Manzel byl na kolejich s klukem, ktery pil inkoust, protoze mu chutnal. Takze nekdy obliba netradicnich chuti vydrzi az do dospelosti.
toto som nechcela vedieť ![]()
No tak jsem to pro ukázku ochutnala a jako požití takovýho humusu by teda prokazoval i jinak než verbálně, jednak to byl ekl jako blázen a i ten svěží mořský vánek byl dost patrnej.
A potom že deti po sebe opakujú blbosti ![]()
slniecko No představ si to čoro, kdy jeden chce jet na pohotovost, do toho druhej mu nadává, že blázní, pak se zapojí další nezučastněné osoby,vytáhnou se věci x let starý, do toho to nebohý dítě neví, co se děje a co je správně, tak říká "jo chutnal jsem to", za účelem, aby byl klid (no nestrefil se). Napila by ses taky!
Koukám zrovna na včerejší Manželské etudy a když si promítnu ty předchozí, fascinuje mě, jak brzo tam do těch mimin ládují ty kaše. Ležící miminečka, ale už nad ním bába s lžící a talířem :)
Náš syn ročník 1973, krupicová kaše řídká do lahvičky od tří měsíců. Spal celou noc.![]()
slniecko No představ si to čoro, kdy jeden chce jet na pohotovost, do toho druhej mu nadává, že blázní, pak se zapojí další nezučastněné osoby,vytáhnou se věci x let starý, do toho to nebohý dítě neví, co se děje a co je správně, tak říká "jo chutnal jsem to", za účelem, aby byl klid (no nestrefil se). Napila by ses taky!
Možno, ale dala by som prednosť niečomu inému
!!!
Pinot Noir viktorka_od splavu Při změně lékařky jsem se začetla do své zdravotní karty. Ve třech měsících velmi pochvalný komentář pediatra, jak krásně prospívám, protože už jím masa, zeleniny, ovoce.. (jako věřím, že řízek to nebyl, máti byla rozumná) Navíc ale za to mamky nemohly, tohle jim valili do hlavy a nebyly ty internety, kde by nachytaly rozumy).
Náš syn ročník 1973, krupicová kaše řídká do lahvičky od tří měsíců. Spal celou noc.
Já na tom taky vyrostla ![]()
Pinot Noir Tak Betty taky tak. k tomu ryza na kasu alebo pohanka. ![]()
Pavlena Naše děti nebo vnoučata se jednou budou tlouct do hlavy nad tím, co jsme s nimi v nejlepší víře vyváděli my.
Pavlena Naše děti nebo vnoučata se jednou budou tlouct do hlavy nad tím, co jsme s nimi v nejlepší víře vyváděli my.
ako hovori svokor - deti su odolne a preziju aj snahu rodicov ![]()
Pavlena u nás v rodine koluje zábavná historka, ako ma moja babka napchala šošovicou na kyslo, keď som mala asi pol roka. Verím, že moja mama sa vtedy tomu nesmiala ![]()
Sweet Potato to si presne myslim..!
Pavlena Babičcin soused je takový typický sedlák a jednou hlídal svého tříměsíšního syna (třetí dítě, takže žádný novopečený otec). Manželka přiběhla domů, že malý musí už mít hlad, tak ji soused uklidnil, že už je najezený Sehřál mu karbenátky se zelím. ![]()
U nás kramaření v kuchyni nikdy moc nejelo, za to jinde ![]()

a je to tady zase :(
rasaNori Soucítím. Měli jsme to loni přesně touhle dobou. Nedá se, než vydržet ![]()
No jak to tady pročítám, tak se začínám moc těšit.![]()
. Od neděle do středy hlídám roční neteř. Nakonec jsem řekla, že budem převážně u nich, abych nemusela stěhovat postýlku, a půl bytu k nám. Jsem zvědavá, jak to dáme. Já už nejsem zvyklá na tak malé dítě a jaká bude bez rodičů, to vůbec netuším. Mimoto se mi to komplikuje nemocí mých dětí, které bude mít na starost doma manžel a já tam asi zase s malou nebudu moct ani jít.
rasaNori U nás na ten večerní nářek pomáhalo, že jsme dceři zpívali a jemně houpali v náručí. Během zpěvu byla potichoučku, jakmile jsme měli pauzu, spustila znovu. Většinou to trvalo tak 40 minut, než to zabralo a mohli jsme být všichni zticha.
už je potichu a nakrmena, truhlik mala. dneska to bylo nejaky rychly...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.