viktorka_od splavu u nas asi budem muset zrusit gauc, je primo pod dvema okny v obyvaku. To mrne da celkem rychle...+ prisroubovat knihovnu ke stene a tak :D
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir Ha, fotka jako od nás, včetně zebry
Chodí s tím? Moje mrně teda úplně nechce a když tak zásadně po kolenou![]()
rasaNori jo, no. pustte se do toho brzy, ono to utece
Pinot Noir Příbory a hrnce, hračky nejlepší
si ještě pamatuju, jak mi u vaření dvojčata vytahovala ze spodních skříněk hrnce a sem tam hodila na nohy.
jj, lego a kocky zospody, hrnce a iné ťažšie veci z vrchu....každá matka by mala v rámci bojovej výbavy vyfasovať jedny martensy...
Pinot Noir odstrániť nebezpečné veci a nechť skúmať...
rasaNori no, my sme sa rýchlo naučili v garsónke neotvárať okná inak ako na vetračku hore...tam sa nedalo šupovať s nábytkom a na gauči (rozkladacom) sme aj spali....a najoľúbenejšia aktivita - zakázaná pochopiteľno - vyliezať a okenný parapet
....jediné šťastie bolo, že rýchlo pochopila, že sa to nesmie a teda niežeby praéstala, ale nedokázala sa nechichotať, keď tam išla, čím sa prezradila vždy vopred.
No, myslím, že to bol rozhodne jeden z bodov, ktorý popohnal stavbu domu...
viktorka_od splavu Jo, to přistavení si něčeho někam je moje noční můra. Dcera mé sestry si totiž takhle přistavila plastovou bedničku k obývákové stěně a spadla tak nešťastně, že si vyrazila zuby a ještě poškodila zárodky těch druhých zubů, které pak rostly pootočené o 90°. Řešilo se to až do dospělosti.
Mrne uz druhy vecer za sebou vystrihlo hodinovy hysterak. Podezrivam buchtu ke snidani.
Toto sme mai asi pol roka u mladšieho 8.00 sharp začal a 9.00 sharp skončil...dali sa podľa toho nastavovať hodinky...a tie jeho vydesené očičká
!!!
Nesúviselo to vôbec s ničím, ani kedy a koľko jedol, ani čo som ja jedla, ani od vyspatia/ nevyspatia...ale bolo to hrozne na nervy. Sme ho celý čas hladkali a/alebo nosili, aby vedel, že sme s ním, ale ten pocit bezmocnosti...našťastie to potom samo odznelo.
rasaNori My přestavujeme kontinuálně :) Na pár měsíců nebo týdnů je to vždycky dobré, ale povyroste, přechytračí to, naučí se něco nového a stěhuje se zase :) Věci ve skříňkách přehazuju pořád, když vařím, pořád něco hledám. A muž je ztracen totálně :)
Pinot Noir no prave. taky mam nehezkou zkusenost. jedno dite jsem vcas sundala z parapetu, druhy se oparilo:-/
jj, lego a kocky zospody, hrnce a iné ťažšie veci z vrchu....každá matka by mala v rámci bojovej výbavy vyfasovať jedny martensy...
Pinot Noir odstrániť nebezpečné veci a nechť skúmať...
Že? Myslela jsem si to, ale nesouhlasné pohledy kamarádek a tchánů mě znejistěly.
Pinot Noir Já se na to vysloveně těšila, měla jsem připravené skříňky a šuplíky se speciálním nezničitelným sortimentem. A dítě to nezajímalo.
Nevděčník ![]()
Že? Myslela jsem si to, ale nesouhlasné pohledy kamarádek a tchánů mě znejistěly.
Tie ignorovať. Tie budú zakaždým. Dáš mu A, bude to zle, nedáš mu A, tiež to bude zle a keď mu miesto A dáš B, tak to bude úplne najhoršie
.
Miluju krámování! Když se malej zabaví sám na víc než třicet vteřin, co jako víc chtít? Schválně mu ukazuju, kde co může kramařit. Nejzajímavější se ukázaly pánve a pak koš s čerstvě poskládaným prádlem. Taky se mnou prádlo věší na sušák. Já pověsím, on sundá, já seberu, naoko vyhubuju, pověsím, on zas stáhne. Když sundá tak po páté, začínám být trochu nevrlá :-))
Taky moc rád kramaří v mojí kabelce, nejlepší je pouzdro s doklady. Věčně ho hledám, dobře uklizené. Tuhle jsem dost otálela s chystáním snídaně, tak mi vlezl do kabelky, rozsypal po celé chodbě sušenky a obsloužil se sám. Je senzační ![]()
Přišla jsem se sem ale poradit, ne rozplývat! Nějaký osvědčený tip, kde levně koupit Lego Duplo? Jako fakt levně, hlavně kostky a pak nějaká ta okýnka a spodky pro autíčka. Klidně bazarové, když nebudou nějak hodně moc zničené. Mírně poškrábané vůbec nevadí.
Vím o tom bazaru, kde se dá koupit na kila, ale to moc nechci, aby nepřišly samé divné součástky. Chci spíš obyčejné základní kostky.
Díky za tipy.
žluťásek Malej taky rád věší a sundává a nejradši přerovnává ponožky. Doufám, že mu to nadšení domácíma pracema vydrží až do dospělosti![]()
Pinot Noir no prave. taky mam nehezkou zkusenost. jedno dite jsem vcas sundala z parapetu, druhy se oparilo:-/
Uz se vam nekdy cele dite oblepilo post-it samolepkama
? Jsem si rikala, jak si v tom pokojicku hezky hraje s vlacky.
Vubec nevim, kde se tam vzala ta citace a to vsechno ![]()
žluťásek No právě. Dítě, které kramaří, nevisí na mamince. A to ta moje opice zřejmě prokoukla. Jak já byla šťastná, když jednou tiše konzumovala Zlaté stránky!
To máme doma taky. Postupně to zamořuje všechny místnosti i patra a mám pocit, že by to s velkou chutí přeteklo i do zahrady ![]()
Lamicka hele cokoliv. hlavne ze se zabavili:-) samozrejme, ticho je velice podezrele!![]()
žluťásek Náš už začíná "uklízet" :) Takže všechno háže někam - do koše, do špinavého prádla, do záchodu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.